اخبار

۱۳۹۷/۰۷/۰۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۳۰۰۴۲

پرداخت 10هزار میلیارد وام توسط بانک صنعت و معدن

حسین مهری رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: بانک صنعت و معدن در سال 1396 مبلغ 10هزار میلیارد تومان تسهیلات به 3000 واحد صنعتی پرداخته است .

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک صنعت و معدن، وی که در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه این بانک سخن می‌گفت افزود: سهم واحدهای کوچک و متوسط از تسهیلات این بانک در سال 96 از 26 درصد به 36 درصد افزایش پیدا کرد . مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به کسب رتبه سوم توسط این بانک در زمینه تامین مالی طرح‌های کوچک و متوسط در قالب طرح رونق تولید از اختصاص 13درصد از تسهیلات این بانک به استان‌های کمتر توسعه یافته در سال 96 سخن گفت . حسین مهری اجرای بانکداری متمرکز در بانک صنعت و معدن را از اقدامات بانک صنعت و معدن در سال 1396 برشمرد که توانست در این زمینه به 80 درصد از اهداف خود برسد . مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: این بانک در راستای سیاست خروج از بنگاه داری در سال 1396 شرکت سرمایه‌گذاری صنعت و معدن را واگذار کرده است .

باقری معاون امور بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این نشست گفت: بانک صنعت ومعدن نقش بسیار پر رنگی در تامین مالی طرح‌های صنعتی کشور داشته است و این نقش در سال‌های 97 و 98 پر رنگ‌تر خواهد شد . باقری افزود: با توجه به فضای اقتصادی که کشورمان در پیش روی خود خواهد داشت این بانک با رویکردهای جدید و تلاش‌های مضاعف همچنان به ایفای نقش خود به عنوان یک بانک توسعه‌ای خواهد پرداخت . معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور: بانک صنعت و معدن نقش بزرگی در اقتصاد کشور داشته است . همچنین پورمحمدی معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه در نشست یاد شده گفت: بانک صنعت و معدن نقش بزرگی در اقتصاد کشور داشته و طرح‌های بزرگی با تامین مالی این بانک به اجرا درآمده است . وی افزود: یکی از کارهای مهم و قابل تقدیر این بانک آن است که با وجود کارهای مهمی که به انجام رسانده است همواره بانکی منضبط بوده و هیچگونه اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته است .

پورمحمدی تصریح کرد: مشکل کفایت سرمایه بانک صنعت و معدن باید از طریق به کارگیری روش‌های مناسب و مبتکرانه حل شود تا این بانک بتواند بیش از پیش به ایفای نقش خود در تامین مالی طرح‌های صنعتی کشور بپردازد . بخشنده معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست نقش بانک صنعت و معدن را در حمایت از تولیدگران کشور مثبت ارزیابی کرد. سرزعیم معاون وزیر در امور اقتصادی و برنامه‌ریزی وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی نیز ایجاد اشتغال جدید و حفظ اشتغال موجود با تامین مالی طرح‌های صنعتی و به ویژه صنایع کوچک و متوسط را از اقدامات ارزشمند بانک صنعت و معدن توصیف کرد. دادپور، مدیرکل دفتر بودجه و امور مجامع وزارت صنعت معدن و تجارت در این ننشست گفت: عملکرد بانک صنعت و معدن با وجود شرایط موجود کشور خوب و موثر بوده است . دادپور افزود: اختصاص 37درصد از تسهیلات این بانک به بنگاه‌های کوچک و متوسط از نکات مثبتی است که باید مورد توجه قرار گیرد . دادپور تصریح کرد: بانک صنعت و معدن به عنوان یک بازوی کارآمد، برای وزارت صنعت معدن و تجارت دارای اهمیت ویژه بوده است .

 پیگیری واگذاری اموال مازاد بانک‌ها

گروه بانک وبیمه| رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد پس از تصویب صورت‌های مالی بانک سپه گفت: تعطیلی شعب و باجه‌های مازاد و زیان ده باید در قالب برنامه‌ای روشن دنبال شود.

به گزارش ایبِنا سید رحمت‌الله اکرمی در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک سپه، بررسی عملکرد سال منتهی ۲۹ اسفند ۱۳۹۶، بابیان اینکه برخی بانک‌ها مانند بانک سپه دارای ویژگی‌های خاصی هستند، اظهار داشت: بانک سپه به‌ عنوان اولین بانک ایرانی، باسابقه‌ای بیش از ۹۰ سال به این کشور خدمت کرده و بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله بخش‌های مولد و زیربنایی، بازارهای بین‌المللی و... شاهد حضور اثرگذار این بانک است.

وی با بیان اینکه آنچه از بانک سپه می‌توان یادکرد، ویژگی‌هایی است که آن را نسبت به دیگر بانک‌ها متفاوت می‌کند گفت: بانک سپه با توجه به قدمت تاریخی خود، خدمات قابل‌توجهی به نیروهای مسلح ارایه داده و حمایت از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ازجمله برنامه‌های کاری آن بوده است.

اکرمی اضافه کرد: برخی از طرح‌های بزرگ ملی مانند تخصیص منابع مالی طرح ملی مهار آب‌های مرزی توسط بانک سپه به انجام رسیده. این اقدام، کار بسیار بزرگی است، مقام معظم رهبری نیز نسبت به این طرح و موضوع، توجه ویژه‌ای دارند.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه ایران در شرایط خطیر و حساس قرار دارد اظهار داشت: شرایط ایجاب می‌کند در برابر موج تحریم‌های جدی، برنامه‌ریزی مسنجم و دقیقی داشته باشیم تا بتوانیم از تمام ظرفیت‌هایی که در داخل و خارج داریم، برای خنثی کردن این تحریم‌ها استفاده کنیم. وی با تشکر از مدیرعامل، اعضای هیات‌مدیره و همکاران بانک سپه به سبب تلاش‌های صورت گرفته در این بانک گفت: این بحث حاکمیت شرکتی باید مورد توجه بانک‌ها باشد.اکرمی اضافه کرد: دومین مساله، واگذاری اموال و املاک مازاد است که باید بطور جدی مورد پیگیری قرار گیرد

 

ارسال نظر