اخبار

۱۳۹۶/۱۱/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۱۶۵۳۶

عملکرد درخشان میدکو در تحقق اقتصاد مقاومتی

شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) از شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد، در راستای تحقق مولفه‌های ده‌گانه اقتصاد مقاومتی اقدامات و فعالیت‌های تاثیرگذاری انجام داده است.

به گزارش روابط ‌عمومی بانک‌ پاسارگاد، خسرو رفیعی مشاور مدیرعامل و مدیر روابط ‌عمومی بانک ‌پاسارگاد ضمن بیان این مطلب گفت: شرکت میدکو در سال 1386 با سرمایه اولیه یک‌هزار میلیارد ریال با هدف بهره‌گیری و فعال‌سازی ظرفیت‌های عظیم مستتر در بخش معدنی کشور تاسیس شد و شعار محوری «معدن به جای نفت» را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داد.

وی ادامه داد: براساس طرح توجیهی تهیه شده، مقرر بود که تعداد 20 کارخانه، 3 پروژه اطلاعاتی و زیست‌محیطی و 12 طرح معدنی و اکتشافی در نقاط مختلف استان کرمان و یک کارخانه در استان همدان که بعضا جزو نقاط محروم هم منظور می‌شوند، تاسیس و راه‌اندازی شود و با احداث کارخانه‌های مختلف، ظرفیت عظیمی به بخش فرآوری مواد معدنی و تولید محصولات فولادی کشور اضافه شود و از خام‌فروشی در این بخش تا حد مناسبی جلوگیری شود. وی افزود: پس از طی مراحل مقدماتی تاسیس و انتخاب محل اجرای پروژه‌ها و اخذ مجوزهای لازم، مراحل اجرایی پروژه‌ها از سال 1389 آغاز شد و ظرف مدت کوتاهی (باتوجه به استانداردهای صنعت) بخش عمده‌یی از کارخانجات مزبور به مرحله بهره‌برداری رسید و بخش‌های باقی‌مانده در سال جاری و سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی با برشمردن برخی از این پروژه‌ها و طرح‌ها ادامه داد: تولید 8 میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن (4 کارخانه)، تولید 7.5 میلیون تن گندله سنگ‌آهن (3 کارخانه)، تولید 24 هزار تن فروسیلیس (2 کارخانه)، تولید 800 هزار تن کک متالوژی، تولید 1100 هزار تن کنسانتره زغال‌سنگ (2 کارخانه)، تولید 50 هزار تن کاتد مسی، تولید 12 هزار تن لوله‌های مسی، تولید 4.2 میلیون تن فولاد (5 کارخانه)، نیروگاه 500 مگاواتی برق و تولید  500 هزار تن آهک و دولومیت نمونه‌یی از این طرح‌ها هستند که یا به بهره‌برداری رسیده‌اند یا در حال تکمیل هستند.

 

تمدید سومین مرحله فروش گواهی سپرده بانک آینده

باتوجه به موافقت بانک مرکزی ج.ا.ایران با تمدید طرح فروش گواهی سپرده سرمایه‌گذاری (عام) بانک آینده، فروش این گواهی‌ها (سری سوم)، تا 21 بهمن ماه سال جاری تمدید شد.

گواهی سپرده سرمایه‌گذاری (عام)، با نرخ سود علی‌الحساب ۱۶ (شانزده) درصد سالانه، قابل انتقال به غیر و معاف از مالیات بوده و معاملات ثانویه آن از طریق بورس و فرابورس نیز امکان‌پذیر است.

شایان ذکر است پرداخت سود این گواهی‌ها از طرف بانک آینده، به‌صورت ماهانه صورت می‎پذیرد.

مشتریان محترم و سایر علاقه‎مندان می‎توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب بانک، در سراسر کشور مراجعه نمایند یا با مرکز ارتباط بانک به شماره 27663200-021 تماس حاصل فرمایند.

نرخ ارز محاسباتی بودجه باید به یورو تغییر کند

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه نرخ ارز محاسباتی بودجه باید به یورو تغییر کند، گفت: امریکا به کشورهای اروپایی و آسیایی فشار می‌آورد و این کشورها نیز جرات نمی‌کنند، کار انجام دهند.

به گزارش «تعادل» عبدالرحمن ندیمی‌بوشهری در خصوص نوسانات اخیر ارز اظهار داشت: محدودیت‌ها و داستان تحریم همیشه از اول انقلاب بوده و امریکا همیشه برای ما مشکل درست کرده و خواهد کرد. باید تدبیر داشته باشیم که برنامه‌ها را خنثی کنیم. معاون وزیر اقتصاد در مورد تدبیر دولت برای متعادل کردن نرخ ارز و حواشی ایجاد شده گفت: بانک مرکزی کنترل و نظارت را شروع کرده و اقداماتی انجام شده است، منتها باید اقدامات ریشه‌یی صورت بگیرد تا تابع محدودیت‌ها و مشکلات پس از آن نباشیم.

معاون امور بانک، بیمه و شرکت‌های وزارت اقتصاد یکی از اقدامات ریشه‌یی را تغییر ارز مبادلات و معاملات کشور دانست و افزود: مبنای فعالیت‌های اقتصادی باید یورو باشد که اکنون نیز بیشترین معاملات با یورو انجام می‌شود، اما متاسفانه شاخص همچنان دلار است و با تحریم‌های امریکا هیچ بانکی عملیات دلاری نمی‌تواند انجام دهد و اصلا نباید عملیات دلاری داشته باشیم.

ندیمی‌بوشهری با تاکید بر اینکه ۸۰درصد مردم نگاهشان به دلار است و حتی نمی‌دانند یورو چه قیمتی دارد، بیان داشت: مبنای ارز عملیات و فعالیت‌های بزرگ کشور با یوروست، اما اثر دلار در بازار و میان افراد بیشتر است که باید اصلاح شود.

وی در پاسخ به این سوال که شما از مردم توقع دارید مبنای کار را یورو قرار دهند، اما ارز محاسباتی در بودجه دولت دلار است، چگونه می‌توان چنین توقعی داشت، عنوان کرد: بله، یکی از مباحث همین است، چرا باید در بودجه به دلار کار داشته باشیم. نفت را به دلار نمی‌فروشیم. درست است که قیمت نفت را در دنیا با دلار محاسبه می‌کنند، اما قراردادهای نفتی ما با یوروست.

معاون وزیر اقتصاد در گفت‌وگو با فارس در خصوص پیمان‌های پولی دوجانبه گفت: در انعقاد این پیمان‌ها خیلی موفق نبودیم، اما برای تحقق آن تلاش شده است. ندیمی‌بوشهری در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود، پول نفت به داخل کشور نمی‌آید و مجبوریم کالا در قبال آن وارد کنیم، با رد آن بیان داشت: برای نقل و انتقال پول مشکلات داریم. با امریکا معامله نداریم؛ با این حال آنها به نظام بانکی، بازرگانی و دیگر بخش‌های کشورهای اروپایی و آسیایی فشار می‌آورند و این کشورها نیز جرات نمی‌کنند، کار انجام دهند.

وی یادآور شد: این همه کالا وارد کشور می‌شود، اما این‌گونه نیست که نفت در مقابل کالا به ما می‌دهند، بلکه پول نفت به حساب‌های ما واریز می‌شود و برای خرید کالا، پول آن را می‌دهیم، منتها نقل و انتقال پول سخت است و فشار می‌آورند.

 

ارسال نظر