ویژه

۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۶۴۸۲

رییس دفتر رییس‌جمهوری: 

نگذاریم یک شرکت توانمند تولیدی مانند فولاد مبارکه  قربانی مسائل سیاسی شود

رییس دفتر رییس‌جمهور گفت: همه ما وظیفه داریم نگذاریم فولاد مبارکه که یک مجتمع توانمند تولیدی است، قربانی مسائل سیاسی شود.  به گزارش خبرنگار ایراسین، محمود واعظی در بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه این شرکت یکی از شرکت‌های بزرگ و موفق کشور است، اظهار کرد: همه با هم باید تلاش کنیم تا چنین مجموعه بزرگی که در اصفهان و کشور قادر به خدمت در دو بخش تولید و اشتغال است، به دلیل مسائل سیاسی و رقابت‌های این‌چنینی، همچون بسیاری از موارد دیگر، قربانی نشود. باید این وحدت و همدلی حفظ شود. این مساله وظیفه من، استاندار اصفهان و نمایندگان این شهر است. وی با مثبت ارزیابی کردن طرح تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه اصفهان تصریح کرد: نتیجه اجرای طرح مشابهی در وزارت ارتباطات ایجاد فضای مجازی است که به‌واسطه آن موفق شدیم بخش عظیمی از مردم را در خانه نگه داریم تا پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود. اکنون این فضای مجازی می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند. رییس دفتر رییس‌جمهوری با تأکید بر اینکه این رویداد سرنوشت همه را مشخص می‌کند، گفت: اگر بخواهیم با راه‌حل میانبری اقتصاد خود را نجات دهیم، چاره‌ای نداریم جز اینکه به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم؛ بنابراین نه‌تنها هزینه‌های این بخش در واقع هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است و به‌مراتب نسبت‌به هزینه‌ای که در بخش خرید ماشین‌آلات می‌شود، اثرگذارتر است. علاوه بر این، ‌چنین اقدامی تحولاتی در بازار تولید و فروش ایجاد می‌کند که می‌تواند سرنوشت هلدینگ فولاد مبارکه را تغییر دهد. واعظی ادامه داد: به عقیده من نیروی انسانی مناسب در داخل کشور وجود دارد، اما کشف نشده است. در این حوزه ما هرجا سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، بیش از آنچه انتظار داشته‌ایم نیروی انسانی متخصص و قادر به ایجاد تحول در داخل کشور وجود داشته است. جوانان ما نه‌تنها آبروی ما، بلکه آبروی ایران را خریده‌اند. وی با بیان اینکه در سال 92، حدود 55 شرکت دانش‌بنیان وجود داشت، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 5 هزار و 500 شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد که تحولی بزرگ محسوب می‌شود. در سه سال اخیر که همه کشورهای دنیا درهای خود را به روی ما بسته بودند، همه نیازهای ما از طریق همین جوانان تأمین شد؛ بنابراین باید به آنها اعتماد کرد. بنا بر این گزارش، رییس دفتر رییس‌جمهوری در بدو ورود به این مجموعه صنعتی و قبل از حضور در آیین آغاز اجرای عملیات پروژه‌های تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه، با حضور بر مزار شهدای گمنام این مجتمع، با قرائت فاتحه یاد و خاطره این شهدای گمنام را گرامی داشت. دکتر واعظی همچنین از بخش‌های مختلف مجتمع فولاد مبارکه بازدید کرد.

با تحقق کامل برنامه‌های اشتغال‌زایی‌ صورت گرفت

ایجاد 180 هزار شغل برکت  در سال 99

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در سال 99 اقدام به ایجاد 180 هزار شغل خرد و خانگی در مناطق محروم کشور کرده است. مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: در سال جاری، 60 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور به بهره‌برداری رسیده که ایجاد 180 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال داشته است. امیرحسین مدنی تاکید کرد: 276 شهرستان و 7 هزار و 575 روستا در 31 استان کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.  وی با اشاره به اقدامات کارآفرینی بنیاد برکت در سال‌های گذشته تصریح کرد: بنیاد برکت تا پیش از امسال نیز، اقدام به ایجاد 40 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور منجر به ایجاد 120 هزار شغل در مناطق محروم و روستایی کشور کرده بود.  مدنی خاطرنشان کرد: به این ترتیب، مجموع طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت تا پایان سال 99 به 100 هزار طرح می‌‎رسد که باعث ایجاد 300 هزار شغل برای متقاضیان شده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایه‌گذاری برای ایجاد این تعداد مشاغل خرد و خانگی 94 هزار میلیارد ریال است. وی ادامه داد: شبکه 585 نفری مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت طی سال 99 در حال شناسایی متقاضیان و ایجاد فرصت‌های کسب و کار در مناطق روستایی و محروم کشور بوده‌اند.

مدنی درباره نتایج و اثرات این فعالیت‌ها گفت: طرح توانمندسازی روستاهای محروم از دو سال گذشته در بنیاد برکت آغاز شده تا ضمن پایدارسازی ماندگاری روستاییان، به معیشت و اشتغال آنان نیز کمک و از مهاجرت‌شان به شهرها جلوگیری کند. مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق محروم روستایی، علاوه بر توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت، مهاجرت معکوس را نیز در این مناطق به دنبال داشته است. وی یادآور شد: مهاجرت روستاییان به شهر و تبدیل این مناطق از روستاهای مولد به مصرف‌کننده، نگرانی‌های بسیاری را در حوزه تولید مایحتاج زندگی مردم به وجود آورده و از این رو، بنیاد برکت با ورود به این حوزه، تلاش کرده است تا با ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، زمینه ماندگاری روستاییان را در مناطق زندگی خود فراهم کند. مدنی با اشاره به راه‌اندازی نهضت ایجاد اشتغال در کشور تاکید کرد: بنیاد برکت با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر توانمندسازی مناطق محروم از طریق فراهم آوردن فرصت‌های کسب و کار، عمده فعالیت‌ها و اقدامات خود را بر ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته متمرکز کرده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد هیچ‌گونه محدودیتی برای حمایت از کارآفرینان در روستاهای محروم کشور قائل نیست و با تمام توان در کنار مردمان این مناطق ایستاده است. همچنین با پیش‌ بینی پشتیبان و بازار فروش برای محصولات تولیدی، یک زنجیره اقتصادی را تشکیل می‌دهد که اشتغال پایدار را به دنبال دارد.

 

ارسال نظر