سیاست

۱۳۹۹/۰۸/۱۱ - ۰۱:۰۲:۳۷
کد خبر: ۱۷۲۵۵۳

محدودیت‌های جدید در 25 استان اعمال می‌شود

رییس‌جمهور اعلام کرد: محدودیت‌های جدید در ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود. به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه ما در بحث کرونا مسائل مفصلی را در جلسه امروز بررسی کردیم، اظهار کرد: ما برای اینکه بتوانیم در برابر این ویروس موفق شویم باید به وظایف خود عمل کنیم. بهداشت و درمان و دولت و مردم هرکدام وظایف خود را دارند که باید انجام دهند. از تامین وسایل و خرید آن تا سایر اقدامات و نیز وظایف کادر پزشکی کشور.وی افزود: اگر مردم در این زمینه با تمام توان به صحنه نیایند و وظایف خود را انجام ندهند قطعاً ما در برابر این ویروس موفق نمی‌شویم.روحانی تاکید کرد: برای بهداشت و درمان و اداره کشور و تامین منابع مالی باید اقدامات لازم را انجام دهیم و یکی از مواردی که جزو نواقص کار ما بود این بود که در اینجا مصوباتی تصویب می‌شد اما در بخش اجرا مورد عمل قرار نمی‌گرفت که به همین دلیل با دستور رهبری قرارگاهی برای اجرای این مصوبات و برخورد با متخلفان شکل گرفت.رییس‌جمهور ادامه داد: گروه‌های آسیب‌پذیر و سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند را هم در جلسه امروز مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم کشورهایی که نسبت به این دسته از افراد کار نظارت و مراقبت خوبی را انجام دادند، فوتی‌های خود را کنترل کردند. ما هم در زمینه این دسته از افراد و مراقبت از آنان کارنامه خوبی داشته‌ایم.روحانی تصریح کرد: بنابراین اعمال حاکمیت باید در کنار انضباط اجتماعی و مردمی مورد توجه قرار گیرد. در واقع نمی‌توان فقط به انضباط اجتماعی تکیه کرد. اگر قرار است کسی مراسم عقد و عروسی بگیرد به او پروتکل ارایه دهیم تا بداند چگونه عمل کند.رییس‌جمهور افزود: در جلسات گذشته هم تاکید کردیم که کسی که قرنطینه می‌شود، محله هم باید به او کمک کند و نیازمندی‌های وی را تامین کند. فرض کنید یک پیرمرد و پیرزن را قرنطینه کنیم، محله باید نیازهای آنان را تامین کند و در اینجا بسیج می‌تواند وارد عمل شود.روحانی ادامه داد: همچنین کسانی که شاغل هستند و به مدت ۱۵ روز قرنطینه می‌شوند نیز باید حمایت بیمه را در نظر بگیریم.

رییس‌جمهور اعلام کرد: محدودیت‌های جدیدی برای ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود که از روز چهارشنبه تا جمعه بعد (۱۰ روز) این محدودیت‌ها برای مراکز استان اعمال می‌شود.وی اظهار کرد: آن ۴۳ شهرستان قبلی هم که برایشان محدودیت در نظر گرفته بودیم را مجددا تمدید کردیم. برای این ۲۵ مرکز استان هم همانطور که گفتیم از روز چهارشنبه کار محدودسازی را آغاز می‌کنیم.روحانی یادآور شد: فعالیت‌های ردیف ۳ و ۴ که بیشتر جنبه آموزشی دارند و با تجمع افراد همراه می‌شوند نیز در این ۱۰ روز تعطیل می‌شود که همه این موارد و سایر مصوبات را سخنگوی ستاد به اطلاع خواهد رساند.

قیمت‌گذاری گندم به قاچاق منجر شده است

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به «عدم قیمت‌گذاری مناسب محصولات کشاورزی به خصوص گندم» گفت: سازمان بازرسی کل کشور طی چند سال اخیر درباره گندم گزارش کارشناسی خود را به دولت ارایه کرده است که در این گزارش اعلام شده است که قیمت‌گذاری خرید گندم مناسب نیست و این موضوع هم باعث قاچاق گندم و آرد می‌شود و هم کشاورز متضرر می‌شود. به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان با حضور در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گستردگی کار این کمیسیون گفت: یکی از رویکردهای سازمان بازرسی در دوره تحول مطالبه‌گری از دستگاه‌های اجرایی درباره مسوولیت‌های آنها است. از سوی دیگر اخیرا دستورالعمل ترک فعل توسط رییس قوه قضاییه ابلاغ شده است که مخاطب اصلی آن سازمان بازرسی کل کشور است و سازمان مصمم است به صورت جدی به این موضوع پرداخته و به هنگام، نسبت به ترک فعل‌ها واکنش نشان دهد. البته قبل از این هم مواردی از ترک فعل‌ها در خصوص مدیرانی که وظایفی بر عهده داشته‌اند و انجام نداده‌اند، پیگیری شده است.

وی با اشاره به ماموریت رییس قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور در ماجرای معدوم کردن جوجه‌های یک روزه گفت: حسب دستور رییس قوه قضاییه، سازمان بازرسی کل کشور درباره صنعت طیور یک گزارش مفصل تهیه و حدود ۱۱ آسیب این حوزه را احصاء و به همراه پیشنهادهای اجرایی خدمت رییس‌جمهور محترم و مسوولان ذیربط ارسال کرده‌ایم. حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان با اشاره به عدم شفافیت و نابسامانی در بازار محصولات کشاورزی و نبود متولی در کنترل بازار گفت: متاسفانه در این فرآیند حق کشاورزان به خاطر عدم نظارت لازم از تولید تا عرضه به مصرف‌کنندگان نهایی هدر می‌رود. در این خصوص سازمان در سال ۹۷ دو گزارش به همراه پیشنهاد‌های اصلاحی برای رییس‌جمهور ارسال کرده است. موضوع بعدی عدم شفافیت در فرآیند واردات محصولات کشاورزی به منظور حمایت از تولید داخل است که سازمان چند گزارش به همراه پیشنهاد ارایه کرده است.

وی گفت: نبود نظارت اثربخش در واردات کالاهای کشاورزی که بسیاری از آن با ارز دولتی انجام می‌گرفت یکی از آسیب‌های این حوزه است. با ورود سازمان و گزارش به مراجع ذیصلاح قرار شد برخی واردات این حوزه مانند کود و برخی کالاهای مورد نیاز کشاورزی از طریق فرآیند ارز نیمایی قرار بگیرد.

 

ارسال نظر