اخبار

۱۴۰۰/۰۹/۲۴ - ۰۰:۵۵:۱۸
کد خبر: ۱۸۵۰۰۷

«آخرین مشاهده» واتس‌آپ برای افراد ناشناس مخفی می‌شود

واتس‌آپ مشغول ارایه یک ویژگی حریم خصوصی جدید است که وضعیت «آخرین مشاهده» کاربران را برای افرادی که وی نمی‌شناسد یا در اپ با آنها چت نکرده، به‌طور پیش فرض مخفی می‌کند. به گزارش مهر به نقل از ورج، قبلاً واتس آپ این ویژگی را به‌طور پیش فرض برای گزینه «همه» عرضه کرده بود و همه افراد در واتس آپ قادر به مشاهده وضعیت وی بودند. اما آپدیت جدید پیام‌رسان قابلیت مشاهده وضعیت آنلاین بودن کاربر را محدود به افرادی می‌کند که فرد قبلاً آنها را به فهرست تماس‌های خود در پلتفرم افزوده است. به این ترتیب ویژگی مذکور به‌طور پیش فرض روی «شماره تماس‌های من» تنظیم می‌شود. کاربری در یک پست توییتری توضیح داده که افراد از این پس نمی‌توانند وضعیت آنلاین بودن دیگران را در پلتفرم ببینند. همچنین وی ایمیلی را ضمیمه کرده که به نظر می‌رسد از سوی تیم پشتیبانی واتس‌آپ در آن قابلیت جدید را توضیح می‌دهد. در بخشی از این ایمیل آمده است: «پلتفرم ما مشاهده وضعیت آنلاین کاربر را برای افرادی که آنها را نمی‌شناسد یا قبلاً با آنها چت نکرده، سخت‌تر می‌کند.» گزینه «شماره تماس‌های من» برای مشاهده وضعیت «آخرین مشاهده» نیز اکنون ارایه اما به‌صورت پیش‌فرض نیست.

انتخاب میراث دیجیتالی برای کاربران آیفون فراهم شد

شرکت اپل به‌روزرسانی مهمی را منتشر کرد که شامل قابلیت جدیدی به نام میراث دیجیتالی (Digital Legacy) است. به گزارش ایسنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، این تغییر به کاربران اجازه می‌دهد افراد خاصی را انتخاب کنند که می‌توانند پس از مرگ آنها، به حساب اپل‌شان دسترسی پیدا کنند. تاکنون دسترسی به حساب اپل افراد درگذشته برای عزیزانشان بسیار دشوار بود. بازماندگان شخص بدون کد ورود تلفن یا اطلاعات آی‌کلود، برای دسترسی به اطلاعات دیجیتالی فرد متوفی، گاهی مجبور می‌شدند حکم دادگاه دریافت کنند. این دسترسی می‌تواند به بازماندگانی که به شماره‌های تلفن، ایمیل‌ها، کلمات عبور، یادداشت‌ها و اطلاعات دیگر فرد متوفی نیاز دارند، مفید باشد. مخاطبان انتخاب‌شده می‌توانند پس از درگذشت کاربر، به اطلاعات ذخیره‌شده در آی‌کلود مانند تصاویر و اسناد دسترسی پیدا کنند البته باید کلید دسترسی ویژه و یک نسخه از گواهی فوت وی را داشته باشند. کاربران میراث دیجیتالی افرادی را انتخاب می‌کنند که احتمالا به گواهی فوت آنها دسترسی داشته باشند. برای تنظیم قسمت میراث دیجیتالی، کاربران پس از به‌روزکردن سیستم عامل دستگاه، باید این مراحل را طی کنند: قسمت تنظیمات در گوشی آیفون را باز کرده و به روی نام خود در بالای صفحه بزنند. قسمت «کلمه عبور و امنیت» را انتخاب کنند و سپس مخاطبان میراث (Legacy Contact) را انتخاب کنند. نام پنج نفر از اعضای خانواده یا دوستانشان را انتخاب کنند. کاربر کد دسترسی دریافت خواهد کرد که باید آن را چاپ کرده و در مکان امنی در کنار اسناد دیگرش نگهداری کند. مخاطبان میراث دیجیتالی باید این کد و گواهی فوت را برای دسترسی به حساب کاربر ارایه کنند. مخاطبان میراث می‌توانند برای تقاضای دسترسی پس از فوت کاربر، به وب‌سایت اپل مراجعه کنند.

ردپای مالک فیس‌بوک  در قرارداد برای نام مِتا

شرکت «مِتا پلتفرمز» که مالک شبکه رسانه اجتماعی فیس‌بوک است، پشت قرارداد ۶۰ میلیون دلاری برای خرید دارایی‌های علامت تجاری بانک منطقه‌ای امریکایی «مِتا فایننشیال گروپ» قرار دارد. به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، این توافق منعکس‌کننده این حقیقت است که نام مِتا (Meta) تا چه حد برای این غول فناوری اهمیت پیدا کرده است. این شرکت فعالیت‌هایش را روی مِتاورس – فضای دیجیتالی که از طریق اینترنت و مجموعه‌ای از دستگاه‌ها قابل دسترس است- متمرکز کرده است و انتظار دارد این سرمایه‌گذاری در سال‌های آینده به ثمر بنشیند.

 

ارسال نظر