دنیای فناوری

۱۳۹۹/۰۶/۰۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۰۴۹۴

کاهش ۲۰ درصدی فروش موبایل در سه ماهه دوم ۲۰۲۰

به دلیل شیوع ویروس کرونا بازار جهانی با روندی نزولی روبه رو شده و در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ میلادی فروش موبایل بیش از ۲۰ درصد کاهش یافته است. به گزارش مهر به نقل از گیزموچاینا، موسسه تحقیقات بازار گارتنر گزارش بازار تلفن‌های هوشمند در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ را منتشر کرد اطلاعات موجود در این گزارش نشان می‌دهد در این بازه از سال جاری میلادی فروش موبایل ۲۰.۴ درصد کاهش یافته و در کل ۲۹۵ میلیون دستگاه موبایل بارگیری شده است. طبق گزارش سامسونگ با بارگیری ۵۴ میلیون و ۷۵۹ هزار موبایل در این بازه، ۱۸.۶ درصد از سهم بازار را در اختیار دارد و برترین فروشنده موبایل در جهان به حساب می‌آید. هرچند سامسونگ همچنان برترین فروشنده موبایل در جهان است، اما تعداد دستگاه‌های فروخته‌شده آن ۲۷.۱ درصد کمتر از همین بازه در سال گذشته است. از سوی دیگر هواوی در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ میلادی حدود ۵۴.۱۲ میلیون دستگاه بارگیری کرد و ۱۸.۴ درصد از بازار جهانی موبایل را به خود اختصاص داد. این در حالی است که آمار محموله‌های موبایل هواوی نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی ۶.۸ درصد کاهش یافته است. در رده سوم این فهرست اپل قرار دارد که در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ میلادی ۳۸.۳۸۶ میلیون موبایل فروخته است. میزان فروش این شرکت نسبت به سال گذشته تقریباً یکسان بوده است. سهم این شرکت از بازار موبایل جهان ۱۳ درصد است که نسبت به سال گذشته فقط ۰.۴ درصد کاهش یافته است. در رده چهارم شرکت شیائومی‌قرار دارد که در این بازه ۲۶.۰۹۲۵ میلیون دستگاه موبایل بارگیری شده و سهم آن از بازار جهانی ۸.۹ درصد است. در مقایسه سالانه سهم شیائومی‌از بازار جهانی حدود ۲۱.۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. در مکان پنجم شرکت چینی اوپو قرار دارد که تخمین زده می‌شود در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ میلادی ۲۳.۶۱ میلیون موبایل فروخته و سهم آن از بازار جهانی ۸ درصد است. سهم این شرکت از بازار جهانی نسبت به سال گذشته ۱۵.۹ درصد کاهش یافته است. به نوشته گارتنر به دلیل شیوع ویروس کرونا میزان بارگیری محموله‌های موبایل در سراسر جهان کاهش یافته و این روند همچنان ادامه دارد. در تحقیق اشاره شده دلیل کاهش بارگیری محموله‌های موبایل کاهش در دو بازار مهم این دستگاه است. در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ فروش موبایل در چین ۷ درصد کاهش یافت و از سوی دیگر فروش موبایل در هند نیز ۴۶ درصد کمتر شده است.

تبدیل انواع صوت به متن  با نرم‌افزار ورد

مایکروسافت نرم‌افزار «ورد» را به امکانات متنوعی تجهیز کرده تا بتوان با استفاده از این نرم‌افزار انواع فایل‌های صوتی را به متن تبدیل کرد. به گزارش مهر به نقل از انگجت، خدمات تبدیل فایل‌های صوتی به متن نرم‌افزار ورد روز گذشته توسعه یافت تا بتوان فایل‌های صوتی تحت وب را هم از این طریق دریافت کرد و به متن تبدیل کرد. از این طریق به سادگی می‌توان مکالمات روزمره، فایل‌های صوتی سخنرانی و غیره را به متن پیاده شده تبدیل کرد. برای استفاده از این خدمات باید گزینه dictate انتخاب شود و سپس گزینه transcribe در نهایت آپلود فایل صوتی برگزیده شود تا فایل صوتی دریافت و پیاده‌سازی متن آن در یک صفحه جدید ورد آغاز شده و به اتمام برسد. استخراج متن تنها محدود به فایل‌های صوتی نیست و این کار با استفاده از فایل‌های ویدئویی نیز قابل انجام است. کاربرانی که از این خدمات استفاده کرده‌اند آن را تا حد زیادی دقیق توصیف می‌کنند و می‌گویند نرم‌افزار ورد با دقت بالایی کلمات را یافته و پیاده‌سازی می‌کند. البته هر چقدر دقت گوینده در زمان اظهارنظر بیشتر باشد و کلمات را فصیح‌تر بیان کند، دقت نرم‌افزار ورد در پیاده‌سازی کلمات و جملات نیز بیشتر می‌شود. همچنین باید توجه داشت هر چقدر فایل صوتی با کیفیت بالاتری ضبط شده باشد، دقت متن پیاده شده نیز افزایش می‌یابد. این خدمات به خصوص برای استفاده خبرنگاران و گزارشگران مفید است.

هند پشت هواوی را خالی کرد

طبق گزارشی جدید دولت هند به مدیران ارشد شرکت‌های مخابراتی اعلام کرده تا اتکای خود به تجهیزات شرکت هواوی را کم کنند. به گزارش مهر به نقل از تلگراف، هند بدون سروصدا مشغول حذف تجهیزات هواوی از شبکه‌های مخابراتی خود است. این در حالی است که تنش میان دو کشور پر جمعیت جهان هر روز بیشتر می‌شود. مقامات هندوستان از مدیران ارشد شرکت‌های اجرایی مخابراتی خواسته‌اند تا اتکا خود به کیت‌های تولیدشده توسط این شرکت چینی را بکاهند. اما آنها از ممنوعیت کامل تجهیزات هواوی خودداری کرده‌اند تا آتش اختلافات با چین گسترده‌تر نشود. فایننشال تایمز در گزارشی به نقل از مدیران ارشد شرکت‌های مخابراتی هند نوشته است مقامات دولتی اشاره کرده‌اند باید مرحله حذف تجهیزات هواوی از شبکه‌های ارتباطی آغاز شود. این درحالی است که هیچ نشانی از ابلاغ یک بیانیه رسمی‌از سوی دولت هند در این باره وجود ندارد. این شرکت چینی که اکنون با تحریم‌های امریکا دست و پنجه نرم می‌کند به‌طور مداوم کسب‌وکار خود را در هند گسترش داده زیرا در این کشور استفاده از موبایل و تقاضا برای پهنای باند اینترنت در حال گسترش است. البته پیش از این نیز انگلیس تحت فشار امریکا از اپراتورهای مخابراتی خود خواست تا ۲۰۲۷ میلادی هواوی را از شبکه‌های اینترنت 5G  حذف کنند.

 

ارسال نظر