حمایت «ویزا»، مسترکارت و «پی پال» از ارز مجازی فیس‌بوک

۱۳۹۸/۰۳/۳۰ - ۰۰:۰۷:۵۳
کد خبر: ۱۴۶۸۷۲
حمایت «ویزا»، مسترکارت و «پی پال» از ارز مجازی فیس‌بوک

زد دی نت| فیس‌بوک سرانجام راه‌اندازی پلاتفورم ارز مجازی خود موسوم به کالیبرا را تایید کرده و شرکت‌های اعتباری مشهوری همچون ویزا، مسترکارت و پی پال از حمایت از آن خبر داده‌اند.

انگجت، گفته می‌شود فیس‌بوک برای ارایه خدمات در حوزه ارز مجازی به برخی شرکت‌های خارجی و نیز صرافی‌های انلاین فعال در این زمینه متوسل خواهد شد.

در عین حال فیس‌بوک تایید کرده که از یک عنوان تجاری جدید برای ارز دیجیتال خود به نام لیبرا استفاده خواهد کرد و یک انجمن به همین نام سیاست‌گذاری در این زمینه را بر عهده خواهد گرفت. این انجمن یک سازمان چندمنظوره و مستقل خواهد بود که مقر مرکزی آن در شهر ژنو سویس واقع خواهد بود.

از جمله اعضای این انجمن که فعلا 28 سازمان در تاسیس آن مشارکت کرده‌اند، می‌توان به پی پال، ویزا، مسترکارت، ‌ای بی، اسپاتیفای، اوبر، لیفت، وودافون و غیره اشاره کرد که همگی از جمله نام‌های برتر در دنیای فناوری محسوب می‌شوند. لیبرا یک ارز دیجیتال مبتنی بر بلاک چین است که محدود به این شرکت نخواهد ماند و قرار است میلیاردها نفر برای استفاده از خدمات مالی از آن استفاده کنند، بدون آنکه نیازی به باز کردن حساب بانکی داشته باشند. تصمیم‌گیری نهایی در مورد ارز یادشده نه توسط فیس‌بوک بلکه توسط انجمن لیبرا صورت می‌گیرد که اعضای آن به زودی به صد شرکت و موسسه می‌رسد.

قرار است کیف پول کالیبرا هم تا سال 2020 راه‌اندازی شود که متشکل از پیام رسان فیس‌بوک، واتس اپ و یک اپلیکیشن دیگر است. این در حالی است که رییس کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان امریکا خواستار تعلیق ارایه خدمات ارز دیجیتال فیس‌بوک تا زمان مطالعه دقیق این موضوع از سوی کنگره و رگولاتوری این کشور شد. پیش از این، شرود براون یکی دیگر از اعضای کمیته بانکی سنای امریکا هم گفته بود: ارز دیجیتال فیس‌بوک به این شرکت مزیت رقابتی ناعادلانه‌ای در قیاس با رقبای خود می‌بخشد و باعث می‌شود این شرکت اطلاعات فراوانی در مورد نقل و انتقالات مالی جمع‌آوری کرده و بتواند فرایندهای بانکی زیادی را در سراسر جهان کنترل کند. این در حالی است که فیس‌بوک در حال حاضر هم بسیار بزرگ و قدرتمند شده است.

هر دوی این افراد خواستار بررسی دقیق پروژه ارز دیجیتال فیس‌بوک توسط رگولاتوری و مقامات مربوطه در امریکا شده‌اند. فیس‌بوک هم در واکنش به این نگرانی‌ها بیانیه‌ای صادر کرده و تصریح نموده که این شرکت همزمان با پیشبرد امور به سوالات نمایندگان کنگره پاسخ خواهد داد.

 

 

ارسال نظر