اخبار

۱۳۹۸/۰۳/۰۲ - ۰۰:۱۶:۵۱
کد خبر: ۱۴۵۱۶۴

فایرفاکس ۸۰  درصد سریع‌تر می‌شود

انگجت|موزیلا طراح مرورگر فایرفاکس می‌گوید با افزودن قابلیت‌هایی به مرورگر یادشده آن را بین ۴۰ تا ۸۰ درصد سریع‌تر خواهد کرد.

 این مرورگر با به تعلیق درآوردن محتوای زبانه‌هایی که مورد استفاده کاربر نیستند تلاش می‌کند سرعت خود را بیشتر کند. تأخیر در اجرای اسکریپت‌های غیرضروری و پرش از روی بخش‌هایی از محتوای صفحات وب که بالا آمدن کل آن را کند می‌کنند از جمله دیگر ترفندهای فایرفاکس در این زمینه خواهد بود.در به‌روزرسانی جدید، مجموعه‌ای از امکانات برای حفظ حریم شخصی کاربران هم در نظر گرفته شده است. امکان بلوکه کردن ابزار مختلفی که برای ردگیری تاریخچه وبگردی کاربران به کار می‌روند و مقابله با سوءاستفاده از مرورگر برای جمع‌آوری ارزهای دیجیتال از جمله این قابلیت‌هاست.همچنین در صورت استفاده از مرورگر در حالت خصوصی، کاربران باید هر بار کلمه عبورشان را وارد کنند.مدیریت هوشمند و بهینه نحوه استفاده از افزونه‌ها نیز برای این حالت در نظر گرفته شده است. موزیلا همچنین می‌گوید در نسخه تازه فایرفاکس ویدئوها به صورت روان‌تری پخش می‌شوند. این شرکت زمان عرضه مرورگر تازه خود را اعلام نکرده است.

گوگل پسوردهای برخی کاربران را ذخیره کرد

ورج| گوگل در یک پست وبلاگی فاش کرده به دلیل وجود یک باگ پسوردهای برخی کاربران شرکت «جی سویت» در یک فایل متنی واضح در سرورهای شرکت ذخیره شده بوده‌اند.

 به نظر می‌رسد فیس‌بوک تنها شرکتی نیست که پسوردهای کاربران را در یک فایل متنی واضح ذخیره کرده است. گوگل در یک پست وبلاگی فاش کرد که در این اواخر باگی را کشف کرده است. این باگ سبب شده پسورد برخی از کاربران G Suit در فایل متنی واضح ذخیره شود. این باگ از سال ۲۰۰۵ میلادی وجود داشته است. البته گوگل ادعا می‌کند هیچ شواهدی مبنی بر سواستفاده از پسورهای افراد کشف نکرده است. این شرکت پسوردهایی که احتمالاً در معرض خطر قرار دارند را ریست کرده است.G Suit  یکی از نسخه‌های شرکتی جی میل و اپلیکیش‌های دیگر گوگل است و به نظر می‌رسد دلیل ایجاد این باگ طراحی یک ویژگی مخصوص شرکت‌ها بوده است.در اوایل ارایه سرویس  G Suit، مجری اپلیکیشن‌های آن در شرکت‌ها می‌توانست پسورهای کاربران را بطور دستی تغییر دهد. در صورت این کار پسوردها به صورت یک فایل متنی در کنسول ادمین ذخیره می‌شد. به هرحال این شرکت ادعا می‌کند فایل‌های متنی مذکور درون سرورهای گوگل ذخیره شده‌اند بنابراین دسترسی به آنها سخت‌تر بوده است.

جابه‌جایی مرسوله‌های پستی  با کامیون‌های خودران

نیواطلس| خدمات پستی ایالات متحده امریکا در آزمایشی دوهفته‌ای از کامیون‌های خودران برای جابه‌جایی محموله‌های پستی میان مرکز توزیع در 2 ایالت مختلف استفاده می‌کند.

خدمات پستی ایالات متحده امریکا به مدت ۲ هفته بطور آزمایشی از کامیون‌های خودران استارت‌آپ TuSimple  برای ارسال محموله‌هایش استفاده می‌کند.در این طرح که از دیروز اجرایی شده، کامیون‌های خودران TuSimple بسته‌های پستی را در مسیری ۱۶۰۰ کیلومتری میان مراکز توزیع در فونیکس (ایالت آریزونا) و دالاس (ایالت تگزاس) جابه‌جا می‌کنند.USPS  نیز مانند شرکت‌های پستی مختلف مشغول بررسی قابلیت‌های خودروی خودران برای انجام عملیات‌های مختلف خود است. با کمک این روش می‌توان از هزینه‌های سوخت و همچنین آلودگی هوا کاست. علاوه براین موارد، در چنین روش‌هایی ایمنی نیز ارتقا می‌یابد. استفاده از کامیون‌های خودران برای این منظور به خصوص در مسیرهای طولانی رفت و برگشت با فاصله توقف کوتاه، بسیار مناسب است.چنین سفرهایی نیازمند تعداد زیادی رانندگان انسانی است.

بلندگوی هوشمندی که به حفظ سلامت کمک  می‌کند

انگجت| این روزها شرکت‌های بزرگ مخابراتی هم به فکر حفظ سلامتی کاربران افتاده‌اند و یکی از آنها در حال تولید بلندگوی هوشمندی است که می‌تواند وضعیت سلامتی افراد را کنترل کند.

در حالی که معمولاً از بلندگوهای هوشمند برای کنترل وسایل منزل، پخش موسیقی یا سفارش خرید استفاده می‌شود، بلندگوی تولیدی شرکت کامکست به حسگرهای ویژه‌ای مجهز خواهد بود که می‌توانند حرکت‌ها و جابه‌جایی‌های هر فرد را در منزل شناسایی کنند و از این طریق به میزان تحرک هر شخص پی ببرند.به بیان دیگر، این بلندگوها با شناسایی میزان و وضعیت حرکات هر فرد از مدت زمان خواب، مجموع زمان راه رفتن وی در منزل و غیره مطلع شده و قادر به تجزیه و تحلیل این موضوع خواهند بود که میزان تحرک هر فرد کافی است یا وی به علت کم تحرکی سلامتش را به خطر انداخته است.مهم‌ترین مزیت استفاده از این بلندگو آن است که فرد برای استفاده از آن نباید هیچ حسگری را به خود ببندد و وضعیت سلامتی وی از راه دور کنترل خواهد شد. علاوه بر این، افرادی که دچار معلولیت‌های جسمی و حرکتی هستند نیز می‌توانند به سادگی از این خدمات استفاده کنند. لذا احتمال نصب آن در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیز وجود دارد.

 

ارسال نظر