انگشت اتهام از خمیر مرغ برداشته شد

۱۳۹۳/۰۹/۰۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۹۴۶۱


ایانا با ارسال نامه‌یی از سوی هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی به انجمن ملی طیور ایران، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های سوسیس و کالباس و سایر مواد خوراکی آزاد اعلام شد.

مدیرکل امور طیور، زنبور‌عسل و کرم‌ابریشم گفت: در مهر سال جاری بخشنامه ممانعت از مصرف خمیر مرغ در انواع گوشت‌ها و فرآورده‌های گوشتی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد که سازمان غذا و دارو امروز طی نامه‌یی به انجمن ملی طیور ایران اعلام کرد که استفاده از خمیر مرغ بهداشتی و دارای مجوز دیگر منعی ندارد. رضا ترکاشوند افزود: در تمامی دنیا تولید خمیر مرغ تهیه‌شده از مرغ‌های مادر گوشتی تخم‌گذار مرسوم است، اما به‌دلایلی، طی چند ماه گذشته ممنوعیت استفاده از آن پیش آمد و مشکلاتی را برای بخش تولید به وجود آورد.

وی در پایان اظهار داشت: با رفع ممنوعیت خمیر مرغ، واحدهای تولیدی از حالت سردرگمی خارج شده و تولید به حالت معمولی برمی‌گردد.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر