رفاه

۱۳۹۶/۰۲/۲۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۵۶۳۸

کاهش ۵ درصدی تلفات جاده‌ای در سال

مهر| رییس پلیس راهور ناجا درباره کاهش ۵درصدی آمار تلفات جاده‌یی خبر داد و گفت: طبق آمار پلیس راهور در اجرای برنامه‌های ترافیکی در سال ۹۵ موفق بود. سردار تقی مهری گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی در سال ۹۵ با هماهنگی و تعامل خوبی که بین همه دستگاه‌های امدادی و خدماتی در بحث عملیاتی و پیشگیری از وقوع تصادفات و اطلاع‌رسانی و همین‌طور اقداماتی که منجر شد ما در سال ۹۵ خوشبختانه ۶۵۴ نفر برابر آمار پزشکی قانونی کاهش تلفات در صحنه تصادفات داشته باشیم.

وی ادامه داد: با وجود اینکه شاهد افزایش دو میلیونی خودروها و موتورسیکلت‌ها بودیم خوشبختانه شاهد کاهش میزان جان باخته‌ها در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ بودیم که نشان می‌دهد مردم قوانین و مقررات را نسبت به گذشته بهتر رعایت کردند. از رسانه‌ها هم تشکر می‌کنیم که نقش مهمی در ارتقای آگاهی و اطلاع‌رسانی داشتند.

سردار مهری افزود: ۲۴ درصد کسانی که جان خود را از دست دادند موتورسیکلت‌سواران بودند و ۲۲درصد هم عابران پیاده در سال گذشته ۵۱ درصد جان باختگان حادثه‌های تصادف بین ۲۱ سال تا ۵۰ سال سن داشتند که نیروی کار جامعه محسوب می‌شوند همچنین از این تعداد جان باخته ۲۲ درصد خانم بوده‌اند. رییس پلیس راهور ناجا با تشریح طرح نوروزی پلیس راهور گفت نوروز ۹۶ نسبت به سال گذشته شاهد ۱۰ درصدی میزان تلفات جاده‌یی بوده‌ایم.


وضعیت دریافت «گواهینامه بدون تعیین تکلیف سربازی»

ایسنا| «دریافت گواهینامه رانندگی بدون تعیین تکلیف سربازی» مصوبه مجلس شورای اسلامی در اواخر سال 94 است، اما تاکنون در کش‌وقوس‌های میان مجلس و نیروهای مسلح اجرایی نشده است، موضوعی که ایسنا سرانجامش را از رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح پیگیری کرده است.

سردار موسی کمالی درباره اینکه آیا قانون دریافت گواهینامه بدون تعیین تکلیف سربازی اجرایی می‌شود یا خیر، اظهارکرد: این قانون دارای ابهام است و با مواد 10 و 58 قانون خدمت وظیفه عمومی و ماده 611 آیین‌ دادرسی کیفری در تعارض است.

وی با بیان اینکه ستادکل نیروهای مسلح به دنبال تعین تکلیف موضوع است، اضافه کرد: ان‌شاالله با تعامل با مجلس وپس از رفع این تناقضات این قانون اجرایی شود. رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح درباره اینکه این قانون چه زمانی اجرایی خواهد شد، به ایسنا گفت: تاکنون یکی از ابهامات برطرف شده است و با رفع دو مورد باقی‌مانده که در دست بررسی است، موضوع تعیین تکلیف می‌شود.


به ازای هر 30 تخت بیمارستانی، یک داروساز

ایلنا| رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به جایگاه مهم داروساز بیمارستانی در نظام سلامت گفت: به ازای هر 30 تخت در مراکز درمانی، دست کم به یک داروساز بیمارستانی نیاز است. رسول دیناروند با تاکید بر تقویت حرفه و کار داروسازان بیمارستانی افزود: علاقه‌مندی داروسازان به فعالیت در بیمارستان می‌تواند نقطه عطفی برای جایگاه داروسازی بیمارستانی باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در 580 بیمارستان دولتی کشور، حدود700 داروساز اشتغال دارند به این معنا که در ازای هر یکصد تخت تقریبا بیش از یک داروساز نداریم و این در حالی است که در ازای هر 30 تخت، دست کم، یک داروساز بیمارستانی نیاز است.

معاون غذا و دارو وزیر بهداشت درباره مزیت‌های حضور داروسازان بیمارستانی در داروخانه‌های بیمارستان‌ها، گفت: در این بین علاوه بر مزیت‌های جلوگیری از هدر رفت اقتصادی، مدیریت و بهره مندی بیمار از خدمات مناسب نیز اتفاق خواهد افتاد. دیناروند با مقایسه فعالیت‌های داروساز بیمارستانی و بالینی، خاطرنشان کرد: نگاه داروساز بالینی بیشتر بیمار محور است در حالی که داروساز بیمارستانی بیشتر به نوع دارو، نحوه تامین، نگهداری و تحویل آن به بیمار توجه دارد.


آماری از «حاشیه‌نشینی» وجود ندارد

ایسنا| یک جمعیت‌شناس با انتقاد از ارائه‌ آمارهای حاشیه‌نشینی توسط نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در ارتباط با حاشیه‌نشینی هرفردی هر رقم و هر آماری را ارائه کند اشتباه است زیرا هیچ آماری درخصوص حاشیه‌نشینی در کشور وجود ندارد.

شهلا کاظمی پور ضمن اشاره به آنکه در مناظره‌های انتخاباتی و همچنین برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی ریاست‌جمهوری آمارهایی مبنی بر میزان حاشیه‌نشینی در کشور ارائه می‌شود گفت: هیچ آماری در این زمینه وجود ندارد و هرفردی هر رقمی را ارائه کند اشتباه است. با این حال سوال من از آنها این است که آمارها را بر چه اساس ارائه می‌دهند و چه روش محاسباتی دارند؟

وی تصریح کرد: اگر آمارهای خود را براساس مصالح ساختمانی به کار رفته در منازل افراد از جمله کپرنشینی و امثال آن و بطور کلی مسکن‌های غیرمتعارف ارائه می‌دهند باید گفت که این روش محاسباتی صحیحی برای به دست آوردن میزان حاشیه‌نشینی در کشور نیست. این جمعیت‌شناس ادامه داد: برای مثال در سیستان و بلوچستان در کپر زندگی می‌کنند اما نمی‌توان به آنها گفت حاشیه‌نشین زیرا زندگی در کپر، سبک زندگی آنهاست.

وی افزود: این حاشیه‌نشینی که مسوولان و نامزدهای انتخاباتی به آن اشاره می‌کنند و دایما متذکر می‌شوند که روند آن در کشور رو به رشد است، منظور «مسکن غیرمتعارف» بوده که هم در درون شهرها و هم در حاشیه شهرها وجود دارد. معتقدم سهم این نوع مسکن‌ها در کشور در حال کاهش است.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر