مازندران رییس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: 90درصد مصرف گوشت قرمز کشور از تولیدات داخلی و تنها 10درصد آن وارداتی است. محمدرضا ملاصالحی دیروز در گفتوگو با ایرنا بیان کرد: در کشور سالانه 824هزار تن گوشت قرمز تولید میشود که این مقدار 51درصد از دام سنگین و 49 درصد دام سبک است. وی اظهار داشت: در تلاش هستیم با اصلاح نژاد دامهای بومی و دو منظوره همانند گوسفند زل مازندران، تولید گوشت دامهای سبک را افزایش دهیم و به مرز خودکفایی در تولید گوشت قرمز دست یابیم. وی افزود: در سال گذشته 9میلیون و 600هزار تن شیر در کشور تولید شد که نه تنها نیاز کشور تامین شد بلکه در بخش لبنیات، صادرات خوبی به دیگر کشورها نیز شده است. وی اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 2میلیون و 100هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید شده است که از این میزان یکصد هزار تن به کشورهای مختلف صادر شده است. ملاصالحی افزود: برای خودکفایی در امور دامی، تحقیقات نقش بسیار برجستهیی دارد که با انجام کارهای تحقیقاتی درصددیم در اصلاح نژاد دامها و افزایش تولید شیر و گوشت موفق عمل کنیم.