بسیاری از واحدهای تولیدی راکد فعال شده‌اند

۱۳۹۵/۱۱/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۱۰۲۳

گروه ایران

«تمرکز دولت بر حل مشکلات بخش تولید است.» این عبارتی است که معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی درباره رویکرد اجرایی دولت یازدهم مطرح کرده است. رویکردی که از ابتدای تشکیل کابینه تدبیر و امید به عنوان یک اولویت جدی در پیش گرفته شد تا رکود دامنه‌داری که از ابتدای دهه 90 تار و پود تولید، تجارت و بازرگانی ایران را درگیر خود کرده بود، آرام آرام جای خود را به رونق بدهد. جهانگیری درباره دستاوردهای دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی و پویایی نسبی ایجاد شده در تولید سخن گفت و چشم‌انداز آینده را مطلوب توصیف کرد. معاون اول رییس‌جمهور تولید، صنعت، کشاورزی، نفت و پتروشیمی را به عنوان اولویت‌های تاثیرگذار کشور برای حرکت در مسیر رشد پایدار اقتصادی برشمرد و از تمام دستگاه‌های اجرایی، تقنینی و قضایی خواست تا برنامه‌های خود را در جهت دستیابی به این اولویت‌ها تنظیم کنند. مشکل قطع آب و برق ناشی از شرایط جوی که اخیرا مردم استان خوزستان با آن مواجه شده‌اند از دیگر محورهایی بود که جهانگیری درباره آن به اظهارنظر پرداخت و از تصمیم‌سازی‌های جدید دولت برای جبران این خسارات و پیشگیری از وقوع چنین حوادثی خبر داد.


تمرکز بر حل مشکلات واحدهای تولیدی

معاون اول رییس‌جمهوری گفت: دولت در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، تمرکز ویژه‌یی بر حل مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و رونق بخش تولید معطوف کرد و دستاوردهای خوبی در این زمینه حاصل شده و بسیاری از واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال کشور بار دیگر فعال شده‌اند.

به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که روز دوشنبه به ریاست وی برگزار شد به عملکرد دستگاه‌های اجرایی درخصوص اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی اولویت‌دار سال 95 اشاره و اظهار کرد: در سال جاری اقدامات قابل توجهی در حوزه تولید، صنعت، کشاورزی، نفت و پتروشیمی صورت گرفته و این گزارش نشان می‌دهد که دستگاه‌ها اهتمام جدی برای اجرای اقتصاد مقاومتی داشته‌اند.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از دبیرخانه این ستاد خواست ضمن مشورت و نظرخواهی از دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌ریزی منسجم و دقیقی را برای سال 96 انجام دهد تا ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بتواند از ابتدای سال 96 با سرعت و بدون اتلاف وقت، کارها را مطابق با برنامه‌ریزی و رویکردهای جدید دنبال کند و روند اجرای اقتصاد مقاومتی با وقفه مواجه نشود. جهانگیری از دستگاه‌های اجرایی خواست ضمن تکمیل و به‌روزرسانی گزارش عملکرد اقتصاد مقاومتی هر چه سریع‌تر آخرین اقدامات خود را به اطلاع دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برسانند تا گزارشی جامع و کامل از اقدامات دولت در عملیاتی کردن طرح‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در سال 95 تدوین و به مسوولان عالی کشور و مردم ارائه شود.


مشکل قطع برق خوزستان

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی همچنین با یادآوری مشکل قطع آب و برق ناشی از شرایط جوی که اخیرا مردم استان خوزستان با آن مواجه شده‌اند به سفر هفته گذشته خود به این استان و تصمیمات ویژه برای حل مشکل ریزگردها در این استان اشاره کرد و افزود: در این سفر تصمیم‌گیری شد که وزارت جهاد کشاورزی با بسیج تمامی امکانات استان و دستگاه‌های اجرایی، طرح بیابان‌زدایی و مقابله با ریزگردها را با جدیت دنبال کند و سایر دستگاه‌های اجرایی نیز در چارچوب اقتصاد مقاومتی، موظف هستند که با اقدام سریع و ضربتی همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند.

معاون اول رییس‌جمهوری افزود: در صورتی که اجرای این برنامه نیازمند اعتبار و منابع مالی است، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور باید با جدیت به دنبال تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای این برنامه باشند.

جهانگیری از وزارت نیرو نیز خواست برنامه‌ریزی لازم را برای پیشگیری از تکرار قطع برق و آب در استان خوزستان انجام دهد و برای حل این مشکل تدابیر بلندمدت و کوتاه‌مدت اتخاذ کند.

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی، روسای سازمان‌های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشور، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون حقوقی رییس‌جمهوری و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، دبیرخانه ستاد گزارشی از عملکرد اجرای اقتصاد مقاومتی دستگاه‌های اجرایی در 9ماهه نخست سال 95 ارائه کرد و به تشریح میزان پیشرفت فیزیکی 121پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در سال جاری پرداخت.


ارسال گزارش‌ها به دبیرخانه

در این گزارش، عملکرد دستگاه‌های اجرایی درخصوص تکالیف و طرح‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی از سال 95 ارزیابی شد و نقاط قوت و ضعف هر دستگاه اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

فرهاد دژپسند، دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با یادآوری اینکه هم‌اکنون در آستانه سومین سالگرد ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب قرار داریم، گزارشی از برنامه‌ریزی و هماهنگی صورت گرفته برای حضور برخی از وزرا و معاونان رییس‌جمهوری و مدیران پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در دستگاه‌های مختلف در برنامه‌های زنده تلویزیونی و تشریح و تبیین اقدامات دولت برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی ارائه کرد.

در پایان این جلسه مقرر شد، دستگاه‌های اجرایی ظرف دو روز آینده، گزارش عملکرد خود را به‌روزرسانی و تکمیل و به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال کنند تا دبیرخانه بتواند گزارشی جامع از اقدامات دولت در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در سال 95 به مسوولان عالی کشور و مردم ارائه دهد.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر