ضریب نفوذ بیمه در برنامه ششم نهایتا به 3 درصد می‌رسد

۱۳۹۵/۱۰/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۸۴۵۶

گروه بانک و بیمه

رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر رعایت نرخ فنی در رشته‌هایی مانند درمان و شخص ثالث گفت: سهم ۵درصدی برای بیمه‌های مسوولیت پایین است. باید برای افزایش سهم این رشته که نقش مهمی در زندگی مردم دارد، برنامه‌ریزی کنیم. به گزارش «تعادل»، رییس کل بیمه مرکزی در دومین همایش توسعه توان حرفه‌یی صنعت بیمه با رویکرد توسعه بیمه‌های مسوولیت در دانشگاه فردوسی مشهد، با بیان اینکه سهم ۵ درصدی برای بیمه‌های مسوولیت کم است، افزود: باید برای افزایش سهم این رشته که نقش مهمی در زندگی مردم دارد، برنامه‌ریزی کنیم.

همتی ادامه داد: راه توسعه بیمه‌های مسوولیت، کنترل و رعایت نرخ فنی در رشته‌هایی مثل شخص ثالث و درمان است تا نقدینگی شرکت‌های بیمه با مشکل مواجه نشود. وی خاطرنشان کرد: اگر بیمه‌های ثالث و درمان اصلاح شود بقیه رشته‌ها نیز اصلاح خواهند شد. در عین حال، شرکت‌های بیمه در ارزیابی و مدیریت ریسک باید به بلوغ برسند.

رییس کل بیمه مرکزی گفت: مشکل صنعت بیمه، نرخ شکنی و رقابت‌های اشتباه شرکت‌های بیمه است. هدف بیمه مرکزی رشد و تعالی صنعت بیمه است و بیمه مسوولیت، یکی از رشته‌های بیمه‌یی است که رابطه تنگاتنگی با رشد و توسعه اقتصادی کشور دارد و برای افزایش سهم آن باید برنامه‌ریزی شود. همتی درخصوص کاهش تصدی‌گری بیمه مرکزی گفت: وظیفه بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر، نظارت بر عملکرد شرکت‌های بیمه برای اصلاح امور و دفاع از حقوق بیمه‌گذاران و انطباق فعالیت آنها با مقررات است و نباید به دخالت تعبیر شود. وی خاطرنشان کرد: مردم در مواجهه با مشکلاتی چون بیمه توسعه، بیمه مرکزی را مسوول می‌دانند، پس نمی‌توان انتظار داشت بیمه مرکزی فقط نظاره‌گر باشد. رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به تکالیف درنظر گرفته شده برای صنعت بیمه در برنامه ششم توسعه که افزایش ضریب نفوذ بیمه به ۷درصد، یکی از آن موارد بود، گفت: باتوجه به روند رشد ضریب نفوذ در ۱۰سال اخیر، می‌توان انتظار داشت در بهترین شرایط صنعت بیمه در پایان برنامه ششم به ضریب نفوذ ۳درصد برسد.

همتی همچنان بر خوشرویی هنگام پرداخت خسارت ازسوی شرکت‌های بیمه تاکید کرد و گفت: شرکت‌های بیمه برای جلب اعتماد مردم به صنعت بیمه باید شرایط پرداخت خسارت را آسان‌تر کنند. رییس کل بیمه مرکزی افزود: بهانه‌های واهی برای عدم پرداخت خسارت از سوی بیمه‌گران ناشی از مسیر غلط آنها در مدیریت ریسک و ترکیب پرتفوی است، چراکه با ارائه نرخ و شرایط غیرفنی، نقدینگی شرکت را با مشکل مواجه می‌کنند و به تبع آن در پرداخت خسارت، خِست به خرج می‌دهند.

همچنین علی‌اکبر اولیاء دبیرکل سندیکای بیمه‌گران نیز اعلام کرد: سهم بیمه مسوولیت از پرتفوی صنعت بیمه در حد قابل‌قبولی نیست و ضریب خسارت آن بالاست. بیمه‌گران باید خدمات جدیدی ارائه کنند تا بتوانند ریسک‌های موجود در بنگاه‌های اقتصادی را بیمه کنند.

وی تاکید کرد: کار تشکیل شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه‌یی در استان‌ها در دستور سندیکای بیمه‌گران قرار دارد و ما نیاز داریم اطلاعات بیمه‌نامه‌ها دقیقا ثبت شود چون در حال حاضر اطلاعاتی که ثبت می‌شود، کلی است. این اطلاعات برای پایش و برنامه‌ریزی موردنیاز است و امیدواریم بیمه مرکزی این موضوع را مدنظر قرار دهد.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر