خشت طلایی 2016 به میدان استقلال اصفهان رسید

۱۳۹۵/۰۸/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۴۷۸۳

پروژه مجموعه پل‌ها و میدان استقلال اصفهان توانست در سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران 2016 از بین 23طرح برتر از مجموع 400طرح سراسر جهان را از آن خود کند.

به گزارش اداره ارتباطات رسانه‌یی شهرداری اصفهان، سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی، همزمان با روز جهانی شهرها با حضور نمایندگان و مدیران شهری بیش از ۴۰کشور جهان و نمایندگان مجامع بین‌المللی شهری از جمله مرکز اسکان بشر سازمان ملل متحد با معرفی پروژه‌های برتر شهری و شهرهای برگزیده در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار و در آن مراسم شهرداری اصفهان با پروژه مجموعه پل‌ها و میدان استقلال موفق به دریافت لوح تقدیر برترین پروژه‌ها و تجارب شهری در محور تامین و توسعه زیرساخت‌ها، امکانات و خدمات ضروری شهر شد. این مراسم با حضور نمایندگان برخی سازمان‌های بین‌المللی از جمله متروپلیس، ایزوکارپ، سازمان ملل متحد، رییس سازمان جهانی شهروندان و نماینده دفتر اسکان بشر سازمان ملل متحد، سفرا و نمایندگان برخی سفارتخانه‌ها از کشورهای مختلف دنیا مانند روسیه، هلند، سوییس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، دانمارک و غیره و نیز شهرداران داخلی و خارجی، مدیران سازمان‌ها، متخصصان و اساتید دانشگاه برگزار شد. بیش از 400طرح از سراسر جهان در این پروژه شرکت داده شد که در مجموع 164پروژه داخلی و نزدیک به 255پروژه از سایر کشورها به دبیرخانه خشت طلایی ارسال شده بود.

ارزیابی پروژه‌های ارائه شده از سوی شهرهای شرکت‌کننده، توسط یک هیات داوری فنی شامل مدیران، استادان و متخصصان مدیریت شهری داخل و خارج از کشور و در قالب کمیته‌های تخصصی انجام شد.

پروژه‌های راه ‌یافته به مرحله پایانی و دریافت‌کنندگان «لوح تقدیر سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی» در محورهای هفت‌گانه با نظر هیات داوران به شرح زیر اعلام شد:

بخش اول: در محور معماری و شهرسازی و حفاظت از میراث فرهنگی، پروژه‌های بازسازی منطقه قدیمی شهر از بعلبک لبنان، بازسازی میدان جمهوری از پاریس - فرانسه، پیاده‌راه فرهنگی و تاریخی میدان شهرداری از رشت - ایران تبریز، پایتخت گردشگری جهان اسلام 2018 از تبریز - ایران، احیا و بازآفرینی باغ ملی و میدان مشق از تهران - ایران لوح تقدیر گرفتند.

بخش دوم: در محور توسعه پایدار و محیط‌زیست شهری، پروژه‌های برگ‌های پاییزی را جمع نکنید! از ایلام - ایران، سامانه مدیریت و پیش‌بینی آلودگی هوا از تهران - ایران، امحای دریاچه شیرابه پسماندهای 10ساله آرادکوه از تهران - ایران لوح تقدیر گرفتند.

بخش سوم: در محور تامین و توسعه زیرساخت‌ها، امکانات و خدمات ضروری شهر، پروژه‌های بازارچه اجناس دست دوم Encants از بارسلونا - اسپانیا، مجموعه پل‌ها و میدان استقلال از اصفهان - ایران، از خیابان شلوغ و پر ترافیک تا بهشت پیاده‌روی از وین - اتریش، احیای رود دره‌ها پیوند میان شهر، شهروندان و رودخانه‌ها از تهران - ایران، طراحی و احداث میدان Aulenti Gae از میلان - ایتالیا و پارک سوپر کی لن Superkilen از کپنهاک - دانمارک لوح تقدیر گرفتند.

بخش چهارم: در محور توسعه فرهنگی و اجتماعی شهرها، پروژه‌های مسیر سلامت از مزرعه تا سفره از کاشان - ایران، مبلمان شهری کتابخانه‌های خیابانی از خرم‌آباد - ایران و مراکز بازتوانی و توانمندسازی بهاران از تهران - ایران لوح تقدیر گرفتند.

بخش پنجم: در محور شهر هوشمند و دولت الکترونیک شهری، پروژه‌های شهر هوشمند - آمستردام - هلند و رصدخانه شهری تهران - ایران لوح تقدیر گرفتند.

بخش ششم: در محور حکمروایی محلی، برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برنامه شهر در حال تحول - کرایسچرچ - نیوزیلند و برلین 2050 اقلیم بدون کربن از برلین- آلمان، ساماندهی و نظارت بر نماهای ساختمانی بر مبنای هویت ایرانی- اسلامی (کمیته‌نما) از تهران - ایران لوح تقدیر گرفتند.

بخش هفتم: در آخرین محور، تامین منابع مالی، سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری، هیچ پروژه‌یی موفق به کسب امتیاز لازم از هیات داوران جایزه برای دریافت لوح نشد. جایزه جهانی خشت طلایی تهران طرحی جامع، علمی و غیرانتفاعی است که به‌طور تخصصی در زمینه معرفی و حمایت از پروژه‌های برتر مدیریت شهری بین‌المللی و تبادل تجارب برتر مدیریت شهری فعالیت می‌کند و به بهترین پروژه‌ها و تجربیات در شهرها، مناطق و جوامع محلی در سراسر جهان تعلق می‌گیرد و هدف آن به رسمیت شناختن اهمیت دولت‌های محلی و مدیریت شهری در ترویج توسعه محیط‌زیست اجتماعی، اقتصادی، پایداری شهرها و مناطق و پیشبرد زیست شهروندان است.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر