ایسنا رییس اتحادیه فروشندگان بستنی،آبمیوه و کافیشاپ تهران گفت: حدود 30تا40درصد بستنیهای موجود درمغازهها فاقد روغن هستند و معمولا بستنیهای سنتی که توسط واحدهای صنفی تولید میشوند، روغن ندارند. اسکندر آزمودهسفیدی اظهارکرد: درحال حاضر حدود 30 تا 40درصد بستنیفروشان خودشان بستنی تولید میکنند که این نوع بستنیها فاقد روغن ازجمله روغن پالم هستند چون دستگاههای مخصوص ندارند و حتی اگر روغن را بجوشانند روی بستنی باقی میماند و به خوبی حل نمیشود. وی گفت: بستنیهایی که درکارخانهها تولید میشوند با توجه به اینکه دستگاههای هموژن و پاستوریزاتور دارند میتوانند از روغن استفاده کنند.