استفاده از روغن پالم فقط در بستنی مجاز است

۱۳۹۳/۰۷/۰۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۳۷۲۹

استفاده از روغن پالم در تولید کلیه محصولات لبنی به جز بستنی از اول مهر ممنوع شد. این درحالی است که هنوز استاندارد مربوط به فرآورده‌های لبنی بدون پالم درحال تجدیدنظر است. به گزارش ایسنا تاکنون هشت فرآورده لبنی از قبیل پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، انواع بستنی‌ و خامه گیاهی قنادی با مجوز سازمان غذا و دارو اجازه استفاده از روغن پالم را داشتند که با توجه به انتقادات مطرح شده و اعتراضات صورت گرفته براساس آخرین اطلاعات دریافتی استفاده از روغن پالم در هفت فرآورده ممنوع شده و به گفته معاون سازمان ملی استاندارد از بین هشت فرآورده‌یی که مجوز استفاده از روغن پالم را داشتند تنها بستنی اجازه تولید با روغن پالم را خواهد داشت و مجوز سایر محصولات باطل شد. پیش‌تر سازمان غذا و دارو وعده داده بود که از ابتدای مهر پروانه تولید صنایع لبنی با استفاده از روغن پالم باطل خواهد شد و صنایع لبنی، دیگر اجازه استفاده از روغن پالم را در تولیداتشان ندارند.

در همین حال استاندارد محصولات لبنی فاقد پالم نیز در سازمان ملی استاندارد درحال بازنگری و تجدیدنظر قراردارد و طبق آنچه وحید مرندی‌مقدم، معاون این سازمان به ایسنا اعلام کرده به زودی استانداردهای تجدیدنظر شده صنعت لبنیات اعلام می‌شود. درحال حاضر بستنی به دو شکل در واحدهای لبنی تولید می‌شود که یک نوع آن بر پایه شیر بوده و نوع دیگر نیز فاقد شیر است که در بستنی‌های پایه شیری از روغن پالم استفاده نمی‌شود. معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد اظهارکرد: به‌طور طبیعی زمانی که پروانه ساخت این واحدها توسط سازمان غذا و دارو تمدید نشده ما نیز دیگر به این واحدها براساس تولید با روغن پالم پروانه استاندارد نمی‌دهیم.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر