گروهی از محققان به ارائه برنامههای دقیقی برای مبارزه با افزایش نرخ چاقی در افراد پرداختند که طبق آن اطلاعات ژنتیکی میتوانند به زودی در درمانهای کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرند. برای درک چرایی این موضوع، گروههای مختلفی از جمله موسسه ملی سرطان، موسسه ملی سلامت ریه و خون، موسسه ملی دیابت و گوارش و بیماریهای کلیوی و اداره پژوهش علوم رفتاری و اجتماعی گرد هم آمدند تا طی یک پروژه نقش ژنتیک را در کاهش و بازیابی وزن مورد بررسی قرار دهند. برای اکثر افرادی که دارای اضافه وزن هستند، ثابت نگهداشتن وزن بسیار دشوارتر از کم کردن آن است. این تحقیق به رهبری مالی بری، متخصص ژنتیک و استاد علوم تغذیه در دانشگاه تگزاس در آستین گردآوری شد و محتوای آن نظرات دانشمندان در مورد عوامل ژنتیکی موثر بر کاهش وزن و همچنین گزارش در مورد سایر عوامل ژنتیکی بالقوه بود و اینکه چگونه این تحقیق میتواند به توسعه استراتژیهای کاهش وزن جدید در آینده کمک کند. محققان در این پروژه به شناسایی بسیاری از عوامل ژنتیکی میپردازند که به کاهش وزن کمک میکند. این درمانهای آتی میتواند از طریق ارسال نمونه بزاق بیماران برای تعیین توالی ژن و همچنین جمعآوری اطلاعات در زمان واقعی در مورد رژیم غذایی، فعالیت و استرس بیمار از طریق فناوری پوشیدنی صورت گیرد تا بتوان توصیههای خاص و منحصر بهفرد را در کنار هم قرار داد. «بری» اظهار کرد: به عقیده من ظرف پنج سال آینده خواهیم دید که مردم شروع به استفاده از ترکیبات ژنتیکی، رفتاری و دیگر دادههای پیچیده برای توسعه برنامههای فردی کنترل وزن میکنند.