مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار بااشاره به افزایش غرفههای محصولات ارگانیک در میادین و بازارهای میوه و ترهبار پایتخت از 5غرفه به 22غرفه در یک سال گذشته خبر داد. عبدالحسین رحیمی در گفتوگو با ایسنا، گفت: آمادهایم تعداد این غرفهها را افزایش دهیم و آرزو داریم روزی تمام غرفههای موجود در بازارهای سازمان میادین میوه و ترهبار شهر تهران محل عرضه محصولات طبیعی و ارگانیک باشد. وی افزود: امروزه 5 تا 6درصد شهروندان از محصولات ارگانیک استفاده میکنند اما متاسفانه تولیدات محصولات ارگانیک زیر یکدرصد است. در حقیقت تولید محصولات ارگانیک در کشور توسعه مناسبی نداشته با وجود این آمادگی داریم فضای لازم برای عرضه این محصولات را با ارائه تسهیلات، دراختیار تولیدکنندگان قرار دهیم. این تسهیلات نسبت به سایر محصولات کشاورزی برای تولیدکنندگان محصولات ارگانیک با هدف تشویق و ترویج استفاده از محصولات طبیعی و ارگانیک درنظر گرفته شده است. در چارچوب ضوابط محدودیتی برای افزایش غرفه محصولات ارگانیک نداریم اما باید تولیدکننده و محصولات ارگانیک نیز وجود داشته باشد.