حدود یکسال پیش ایده تولید شکلاتهای دارویی مطرح شد و اکنون این خبر خوب برای کسانی که پس از خوردن شکلات احساس گناه میکردند، به واقعیت انجامیده است. شکلات با اینکه حاوی آنتیاکسیدان و پایین آورنده فشار خون است اما از سوی دیگر به خاطر دارابودن 70درصد چربی و شکر بالابرنده کلسترول است. در شکلات تولید شده توسط شرکت امریکایی تنها 35درصد چربی و شکر موجود است و درکنار آن گیاهان دارویی به دست آمده از «بولیوی» و «پرو» کمی عصاره گیاه کاکائو که تلخی شکلات خالص را از بین میبرد هم استفاده شده است. هدف بلندمدت این شرکت تولید شکلات با 10 درصد چربی و شکر است زیرا وجود این دو، بیشتر خاصیت دارویی آن را میگیرد. این محصول تا چند ماه دیگر در فروشگاهها در اختیار مردم قرار میگیرد تا به توزیع جهانی برسد و معرفی آن در گردهمایی جهانی شکلات در لندن، هفته گذشته انجام شد.