گروه صنعت و معدن سومین جشنواره برترین برندهای صنایع غذایی ایران در اتاق بازرگانی تهران، برگزار و از ۳۶ برگزیده این صنعت در دوازده گروه کالایی تقدیر شد. به دنبال برگزاری نظرسنجی انتخاب برترین برندهای صنایع غذایی به انتخاب مصرفکنندگان که به ابتکار ماهنامه «اقتصاد سبز» و با همکاری اتاق تهران، وزارت جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی و کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران برگزار شد، گروههای کنسرو، فرآوردههای گوشتی، اسنک، نوشیدنیها، روغن، نان، لبنیات، شیرینی و شکلات، ماکارونی، قارچ، زعفران و چای و ادویه و سبزیجات خشک، 12 گروه برگزیده صنایع غذایی اعلام شدند. مشتریمداری، کیفیت، قیمت و ارایه خدمات، از جمله شاخصهای انتخاب برترینهای صنعت غذا بوده است. در این جشنواره، از شاهرخ ظهیری، پدر صنعت غذای کشور به پاس سالها فعالیت در این صنعت تجلیل شد.