کاهش 5 درصدی تولید گندم در افغانستان

۱۳۹۴/۰۴/۲۹ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۲۴۶۸۲


اداره توسعه بین‌المللی امریکا گزارش داد باوجود افزایش مصرف، تولید گندم در افغانستان نسبت به سال گذشته 5درصد کاهش داشته است. به گزارش سایت یوساید، این سازمان در گزارشی بااشاره به اینکه احتمالا تولید محصولات گندم افغانستان تا پایان سال2015 به 5دهم میلیون تن می‌رسد، نوشت: این میزان تولید نسبت به سال گذشته 5درصد کاهش یافته است. این گزارش با بیان این مطلب که میانگین تولید محصولات گندم در افغانستان در پنج سال گذشته 4/26میلیون تن بوده، اضافه کرد: افغانستان 2/55میلیون هکتار زمین کشت گندم دارد و تنها 10هزار هکتار از این مناطق سال گذشته زیر کشت رفته‌ است. بخش زیادی از محصولات گندم در افغانستان در ولایت‌های شمالی این کشور کشت می‌شود. گندم عمده‌ترین محصول کشاورزی افغانستان است و آرد مورد نیاز برای پخت نان، یکی از قوت‌های غالب مردم این کشور را تامین می‌کند. براساس تحقیقات «مری لوئیس کیلفورد» که در کتاب «افغانستان، سرزمین و مردم» منتشر شده است، ذرت، جو، برنج، چغندرقند، نیشکر و پنبه مهم‌ترین محصولات دیگر کشاورزی در افغانستان هستند که کماکان در حدی فراتر از مصرف داخلی تولید می‌شوند و بخشی از صادرات این کشور را تشکیل می‌دهند، گرچه در سال‌های اخیر میزان نیاز داخلی به این محصول سریعا در حال افزایش بوده است. آژانس امریکایی توسعه بین‌المللی (USAID)، در سال1961 و در دوران ریاست‌جمهوری «جان اف کندی» برای کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای جهان ایجاد شد. این آژانس امکاناتی را برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و ارائه کمک‌های بشردوستانه در سراسر جهان درراستای حمایت از اهداف سیاست خارجی ایالات متحده فراهم می‌کند.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر