مردم کمتر به رستوران می‌روند

۱۴۰۲/۰۲/۲۷ - ۱۷:۱۵:۰۰
کد خبر: ۲۰۶۰۶۴
مردم کمتر به رستوران می‌روند

طبق گزارش جدید مرکز آمار ایران که روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه منتشر شد، نرخ تورم سالانه کالا‌ها و خدمات مصرفی خانوار‌ها بر اساس سال پایه 1400، در اسفند ماه سال 1401به عدد 45.8 درصد رسیده است.

به گزارش رکنا، افزایش قیمت های پی در پی، تورم، گرانی کالا و خدمات و عدم افزایش حقوق و دستمزد متناسب با تورم و ... باعث شده است که سفره مردم روز به روز کوچک و بسیاری از موارد را به دلیل پایین آمدن قدرت خرید حذف کنند.

یکی از این موارد رفتن به رستوران است. مراجعه مردم به رستوران به حدی کاهش یافته است که صاحب امتیاز رستوران های رفتاری امروز گفته است که 55 درصد رستوران های تهران به سمت ورشکستگی رفتند.

در این خصوص سیدعلی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه رستوران‌ داران و سلف‌ سرویس‌ های تهران به خبرنگار رکنا گفت: رستوران داران وضعیت خوبی ندارند. مواد اولیه، مواد افزودنی و به طور کلی کالاهای مورد نیاز این صنف بسیار گران شده است.

از آن سو دستمزد کارگران، بیمه و مالیات نیز افزایش یافته است و قیمت برق، آب و گاز تصاعدی بالا می رود.

میرابراهیمی گفت: مردم بسیار کمتر به رستوران می روند و دیگر به عنوان تفریح به رستوران نمی روند و قدرت خرید مردم پایین آمده است.

طی یک سال اخیر 30 الی 35 درصد رستوران رفتن مردم کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: میزان ورشکستگی رستوران های تهران از 55 درصد کمتر است و حدود 30 تا 35 درصد است اما به طور کلی بازار این صنف بسیار فرق کرده و بازار خراب است و نسبت به دوران کرونا وضعیت بدتر شده است.

رئیس اتحادیه رستوران‌ داران و سلف‌ سرویس‌ های تهران در ادامه درخصوص اقدامات دولت تاکید کرد: دولت طی این مدت هیچ اقدام و کمکی به ما نکرده است. حدود 35 درصد از رستوران داران طی یک سال گذشته جواز کسب خود را باطل کرده اند.

گوشت کیلویی 600 هزار تومان، مرغ کیلویی 95 هزار تومان و جوجه کیلویی 180 هزار تومان است و برخی از مواد و کالاها 2 برابر و برخی 3 برابر شده است.

ارسال نظر