اخبار

۱۳۹۸/۰۲/۰۹ - ۰۰:۲۶:۱۱
کد خبر: ۱۴۳۴۰۸

معلولان خیلی به فکر استخدام دولتی نباشند!

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور معتقد است؛ معلولان خیلی به فکر استخدام دولتی نباشند و بر مهارت‌آموزی، کسب و کارهای خرد و تدریس تکیه کنند.معلولیت به معنای محرویت نیست و هیچ انسانی به دلیل داشتن نقص یا کاستی جسمی از حقوق انسانی و بشری خود محروم نمی‌شود و هیچ فرد دیگری هم حق ندارد که حقوق و کرامت شخص دارای معلولیت را خدشه‌دار کند. همه افراد جامعه مسوولیت دارند که با حفظ کرامت انسانی معلولان، حقوق آنان را رعایت کنند و کاملا طبیعی است که جامعه نیز برای دسترسی افراد دارای معلولیت به حقوق و جایگاه انسانی شان باید راهکارهای مناسب و سهولت‌های لازم را فراهم کند، اما متاسفانه نگاه دولتمردان و مسوولان به این قشر از جامعه کمرنگ است. حسین نحوی‌نژاد، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، به ایلنا گفت: مشکل اساسی معلولان کشور این است که فکر می‌کنند، دولت سالی یک میلیون استخدام می‌کند و۳۰ هزار آن سهم معلولان است، درصورتی که ممکن است کل استخدام‌ها در کشور در سال ۱۰۰۰ مورد باشد اما سهمیه معلولان 30 نفر است که اگر بین استان‌های کشور تقسیم شود، در هراستان یک نفر استخدام می‌شود و کسی هم عملا متوجه نمی‌شود. به همین علت است که می‌گوییم معلولان خیلی به فکر استخدام دولتی نباشند و بر مهارت‌آموزی، کسب و کارهای خرد و تدریس تکیه کنند، حتما نیاز نیست که فرد پا داشته باشد تا بتواند روان شناس خوبی باشد. او افزود: با خانه نشستن به کسی کار نمی‌دهند، معلولان هم باید به دنبال کار باشند، آنها باید در آزمون شرکت کنند و بعد در اولویت قرار گیرند، آنها فکر می‌کنند سازمان بهزیستی یک کارخانه تولید کار دارد و می‌تواند همه را استخدام کند، درصورتی که ما نمی‌توانیم یک میلیون نفر را استخدام کنیم.این استدلال نادرست است که همه معلولان باید در بهزیستی کار کنند به عنوان مثال مگر ممکن است، همه افرادی که بیمار هستند در وزارت بهداشت کار کنند؟

۸ روستای شادگان زیر آب رفت

رییس جمعیت هلال احمر استان خوزستان گفت: تعداد خانوارهایی که نمی‌توانند از منازلشان استفاده کنند، حدود ۲۵۰۰ خانوار است.

علی خدادادی درباره وضعیت استان خوزستان گفت: با توجه به اعلام وزارت نیرو و سازمان آب و برق استان تقریبا از شرایط بحران گذر کرده‌ایم. او ادامه داد: ظرفیت سدهای استان در حال حاضر پذیرای آب سیلابی است و چنانچه بارندگی داشته باشیم، مشکلی برای استان ایجاد نمی‌شود.

رییس هلال احمر استان خوزستان با بیان اینکه سدها در حال حاضر گنجایش آب بالا دست را دارند، خاطرنشان کرد: مشکل اصلی ما روستاهایی است که دچار آب‌گرفتگی شده‌اند و در پایین دست استان هنوز شرایط بحرانی وجود دارد و ما نگران این روستاها هستیم. خدادادی با بیان اینکه حجم آب در پایین دست نیز تا چند روز آینده کاهش می‌یابد، تصریح کرد: احتمال می‌دهیم تا سه روز آینده سطح رودخانه‌های استان به پایین‌ترین میزانی که انتظار داریم برسد و احتمال می‌دهیم دبی کارون از ۳۲۰۰ مترمکعب به ۱۵۰۰ مترمکعب برسد، اما همانطور که گفتم مشکل ما ساختمان‌ها و منازلی است که دچار آبگرفتگی شده‌اند و برای اسکان مجدد در این منازل نظر کارشناسی لازم است، چراکه احتمال ریزش نیز وجود دارد. او ادامه داد: با ایجاد سیل‌بند از ورود آب به خرمشهر و آبادان جلوگیری کردیم، اما نگرانی ما بابت شادگان است که متاسفانه ۸ روستای آن دچار آبگرفتگی شده است. وی با بیان اینکه ۲۷۰ روستا در محاصره آب بودند، اظهار کرد: ۷۸ روستا بطور صددرصد دچار آب گرفتگی شده بودند، اما در مجموع با احتساب روستاهای منطقه شادگان که در روزهای اخیر دچار آبگرفتگی شده‌اند در حال حاضر ۱۱۳ روستا دچار آبگرفتگی شده‌اند که ۱۰۵ روستا بطور کامل آبگرفته هستند و مابقی به صورت جزیی دچار آب‌گرفتگی شده‌اند. ما جمعیتی بالغ بر ۲۲ هزار خانوار متاثر از سیل داریم که نیاز به امدادرسانی دارند و باید مساله اسکان موقت این افراد حل شود یا باید در صورت تایید کارشناسی به منازلشان بازگردند یا تصمیم جدی در خصوص وضعیت اسکان آنها صورت گیرد. البته تعداد خانوارهایی که نمی‌توانند از منازلشان استفاده کنند، حدود ۲۵۰۰ خانوار است و تا جایی که اطلاع دارم بنیاد مسکن و شهرسازی تصمیماتی برای آنها در نظر گرفته‌اند.

سیل در ۴ استان به ۱۴۰۰ مدرسه خسارت وارد کرد

وزیر آموزش وپرورش اعلام کرد تا مهر امسال ۱۴۰ مدرسه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه افتتاح می‌شود و همچنین سیل در ۴ استان کشور به ۱۴۰۰ مدرسه خسارت زده است.محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «در زلزله کرمانشاه تعداد ۷۸ مدرسه باید کلاً تخریب و بازسازی می‌شد که با اقدام به‌موقع همکارانم و کمک‌های قابل توجه خیرین تاکنون ۸۲ مدرسه احداث و تحویل شده است این تعداد تا مهر ۹۸ بالغ بر ۱۴۰ مدرسه و تا پایان سال به حدود به دو برابر مدارس تخریبی در حادثه زلزله خواهد رسید. سیل در ۴ استان کشور به حدود ۱۴۰۰ مدرسه خسارت وارد کرده است که غالباً قابل ترمیم و بازسازی خواهند بود و حدود ۱۰۰ مدرسه باید کاملاً تخریب و بازسازی شوند.با همان تلاش قبلی، همه مدارس ترمیمی را تا مهر ۹۸ کاملاً آماده خواهیم کرد و بخشی از مدارس تخریبی را نیز به بهره‌برداری خواهیم رساند آموزش و پرورش شاید اولین دستگاهی باشد که بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده را شروع می‌کند.»

 

 

ارسال نظر