شماره امروز: ۵۴۷

| کدخبر: 127917 | |

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: با توجه به جوجه‌ریزی‌های انجام شده و عرضه مناسب، تا 2 هفته آینده قیمت گوشت مرغ سیر نزولی پیدا می‌کند.به گزارش ایرنا، کریم ذوالفقاری در نشستی باخبرنگاران اظهار داشت:

قیمت مرغ کاهش می‌یابد

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: با توجه به جوجه‌ریزی‌های انجام شده و عرضه مناسب، تا 2 هفته آینده قیمت گوشت مرغ سیر نزولی پیدا می‌کند.به گزارش ایرنا، کریم ذوالفقاری در نشستی باخبرنگاران اظهار داشت: در تابستان با توجه به افزایش دما و همچنین افزایش قیمت ارز، مرغ هر کیلو گرم 11 هزار و 500 تومان عرضه شده است.وی بیان کرد: سال گذشته با ارز 3 هزار تومانی قیمت مرغ به 8 هزار و 500 تومان رسیده بود و امسال با توجه به قیمت ارز 4 هزار و 200 تومانی قیمت مرغ دچار افزایش شد.رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: سالانه 2 میلیون و 200 هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود که حدود 20 درصد بیشتر از نیازهای جامعه را تولید می‌کنیم که در حال حاضر با تامین نهاده‌های دامی و افزایش جوجه‌ریزی مناسب تلاش می‌کنیم تا 2 هفته آینده قمیت مرغ در بازار روند نزولی پیدا کند.وی تاکید کرد: در حال حاضر قیمت مرغ در 32 مرکز میادین میوه و تره بار هرکیلو مرغ منجمد 6 هزار و 750 و هر کیلو مرغ گرم هرکیلو 8 هزار و 175 تومان در حال عرضه است.ذوالفقاری خاطرنشان کرد: روزانه 300 تا 400 تن مرغ منجمد و 100 تا 150 تن مرغ گرم با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام در تهران عرضه می‌شود که با این عرضه تلاش می‌کنیم قیمت مرغ در پایتخت روند نزولی پیدا کند.وی تصریح کرد: در حال حاضر 14 هزار و 900 واحد صنعتی و خدماتی بخش کشاورزی در استان تهران وجود دارد که کمتر از یک هزار واحد آن نیمه تعطیل و تعطیل است.رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در ادامه با بیان اینکه استان تهران 187 هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل 1.16درصد کل اراضی کشاورزی کشور را دارد افزود: این استان سالانه 5 میلیون و 700 هزار تن معادل 5.2 درصد محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کند که حدود 50 درصد از محصولات کشاورزی در داخل استان فرآوری می‌شود.وی با بیان اینکه استان تهران به لحاظ فرآوری محصولات کشاورزی نسبت به سایر استان‌های کشور در جایگاه اول قرار دارد گفت: آمارها نشان می‌دهد که حال کشاورزی استان تهران خوب است و با توجه به اینکه 45 درصد آب این استان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود این میزان محصولات کشاورزی نشان می‌دهد که وضعیت کشاورزی در استان تهران خوب است.وی ارزش ریالی کل محصولات کشاورزی تولید شده در استان تهران را 11 هزار میلیارد تومان اعلام کرد.وی خاطرنشان کرد: آب مصرفی بخش کشاورزی در استان تهران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که در سایر استان‌ها 65 تا 100 درصد آب مصرفی مربوط به بخش کشاورزی است اما در استان تهران حدود 45 درصد آب مصرفی به بخش کشاورزی اختصاص دارد اما در استان به ازای هر متر مکعب آب حدود 2 کیلوگرم محصول تولید می‌شود.وی در ادامه با بیان اینکه استان تهران یکی از استان‌های کم آب و خشک کشور محسوب می‌شود افزود: در این شرایط ناچاریم کشت محصولات آب بر نظیر برنج را ممنوع کنیم و در مناطق جنوب پایتخت به ویژه شهرستان ری حتی در یک هکتار نیز کشت برنج تولید نمی‌شود و کشت محصولات کم آب بر جایگزین کشت برنج شده است.

ممنوعیت صادرات چای نیازمند تجدیدنظر است

رییس سازمان چای بر ضرورت بازنگری بر بخشنامه گمرک جمهوری اسلامی مبنی بر ممنوعیت صادرات چای در کشور تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، حبیب جهانساز گفت: اعمال این بخشنامه به ضرر تولیدکنندگان داخلی و تجار است.وی با اشاره به مصرف سالانه 105تا 110 هزار تن چای در کشور ادامه داد: از این میزان 25 تا 30 هزار تن تولید داخل و بقیه از محل واردات تامین می‌شود.رییس سازمان چای گفت: بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی سال گذشته 57 تا 58 هزار تن چای بصورت رسمی وارد کشور شده است.وی با بیان اینکه سالانه 12 تا 14 هزار تن چای تولید داخل صادرات می‌شود، افزود: براساس بخشنامه جدید گمرک مبنی بر ممنوعیت صادرات پنج قلم کالا «چای فله» و «بسته‌بندی» نیز در زمره این اقلام قرار می‌گیرد.

جهانساز با اشاره به اینکه بدون شک با اعمال ممنوعیت صادرات چای بازارهای هدف صادراتی ایران به دیگر کشورها واگذار خواهد شد ادامه داد: تصمیم مزبور بدون نظرخواهی و مشورت از سازمان چای اتخاذ­و باید مورد تجدید نظر قرار گیرد چرا که چای داخلی امروز دارای بازار مطمئن و جایگاه مناسبی در کشورهای هدف صادراتی است.رییس سازمان چای افزود: کسب جایگاه چای داخلی در بازارهای صادراتی از سود مورد حصول از صادرات مهم‌تر است بنابراین نباید اجازه داد این بازار‌ها به راحتی از دست برود.وی تاکید کرد: صادرات چای یک فرصت برای تولید داخلی است و باید از این فرصت مغتنم به نحو احسن استفاده کرد.جهانساز افزود: توسعه صادرات چای یک شبه اتفاق نیفتاده بلکه متاثر از عوامل مختلف منجمله تغییر ذائقه مصرف کنندگان به سبب واردات بی رویه، کاهش درصد اختلاط چای داخلی، پدیده چای سنواتی، نبود بازار فروش مناسب در داخل و غیره در طول زمان به مدد کارخانه داران، تجار و بازرگانان راه خود را به کشورهای خارجی باز و امروز از جایگاه ممتازی در کشورهای هدف صادراتی برخوردار است. وی گفت: در حال حاضر مقصد صادرات چای ارگانیک ایرانی کشورهای حاشیه دریای خزر و اروپاست.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران