ورود حشرات به چرخه مواد غذایی در اروپا رسمی شد

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه «از مزرعه تا بشقاب» حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده‌بندی کرده که می‌توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

ورود حشرات به چرخه مواد غذایی در اروپا رسمی شد
۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۲۱:۰۰:۰۰
| | |

در ادامه ورود حشرات به چرخه غذایی اتحادیه اروپا قرار است حشره‌های بیشتری به این لیست اضافه شوند. قرار شده روی برچسب محصولات غذایی که به این شکل تولید می‌شوند این موضوع اعلام شده تا مصرف‌کننده شخصا برای استفاده یا عدم استفاده از آن تصمیم بگیرد. 

به گزارش فرارو، از حدود یک سال و نیم پیش برخی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شده‌اند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشک‌شده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر ۱۰ درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورن‌فلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین.

به نقل از دویچه وله، حالا قرار است حشرات بیشتری به این چرخه بپیوندند: جیرجیرک خانگی پودر شده و فرآوری‌شده و از روز پنج‌شنبه ۲۶ ژانویه نیز تخم سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).

محصولات غذایی که در آنها از این حشرات استفاده می‌شود باید روی برچسبشان این موضوع نوشته و علامت‌گذاری شود. مصرف‌کنندگان خودشان تصمیم می‌گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.

آژانس امنیت غذایی اروپا این مواد را از نظر علمی بررسی کرده و به عنوان بی‌ضرر برای سلامتی طبقه‌بندی کرده است. اما از آنجا که ممکن است واکنش‌های آلرژیک در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات مربوط به آلرژی اجباری است.

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه "از مزرعه تا بشقاب" حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده‌بندی کرده که می‌توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

از حدود یک سال و نیم پیش برخی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شده‌اند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشک‌شده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر ۱۰ درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورن‌فلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین.

حالا قرار است حشرات بیشتری به این چرخه بپیوندند: جیرجیرک خانگی پودر شده و فرآوری‌شده و از روز پنج‌شنبه ۲۶ ژانویه نیز تخم سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).

محصولات غذایی که در آنها از این حشرات استفاده می‌شود باید روی برچسبشان این موضوع نوشته و علامت‌گذاری شود. مصرف‌کنندگان خودشان تصمیم می‌گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.

آژانس امنیت غذایی اروپا این مواد را از نظر علمی بررسی کرده و به عنوان بی‌ضرر برای سلامتی طبقه‌بندی کرده است. اما از آنجا که ممکن است واکنش‌های آلرژیک در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات مربوط به آلرژی اجباری است.

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه «از مزرعه تا بشقاب» حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده‌بندی کرده که می‌توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

بنا بر تحقیقات ادارات مربوطه، وابسته به اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: تولید گازهای گلخانه‌ای کمتر، مصرف آب کمتر و مکان مورد نیاز کوچکتر و البته تولید کمتر آشغال.

موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان مواد غذایی سالم رده‌بندی کرده است که درصد بالایی چربی، پروتئین، ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارند.

اداره مواد غذایی اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی هشت تقاضای دیگر برای تولیدات غذایی حشرات است. در سوئیس کرم آرد، جیرجیرک و ملخ‌های مهاجر اروپایی از سال ۲۰۱۷ به عنوان مواد خوراکی شناخته شده‌اند.

از حدود یک سال و نیم پیش برخی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شده‌اند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشک‌شده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر ۱۰ درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورن‌فلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین.

حالا قرار است حشرات بیشتری به این چرخه بپیوندند: جیرجیرک خانگی پودر شده و فرآوری‌شده و از روز پنج‌شنبه ۲۶ ژانویه نیز تخم سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).

محصولات غذایی که در آنها از این حشرات استفاده می‌شود باید روی برچسبشان این موضوع نوشته و علامت‌گذاری شود. مصرف‌کنندگان خودشان تصمیم می‌گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.

آژانس امنیت غذایی اروپا این مواد را از نظر علمی بررسی کرده و به عنوان بی‌ضرر برای سلامتی طبقه‌بندی کرده است. اما از آنجا که ممکن است واکنش‌های آلرژیک در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات مربوط به آلرژی اجباری است.

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه "از مزرعه تا بشقاب" حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده‌بندی کرده که می‌توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

بنا بر تحقیقات ادارات مربوطه، وابسته به اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: تولید گازهای گلخانه‌ای کمتر، مصرف آب کمتر و مکان مورد نیاز کوچکتر و البته تولید کمتر آشغال.

موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان مواد غذایی سالم رده‌بندی کرده است که درصد بالایی چربی، پروتئین، ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارند.

اداره مواد غذایی اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی هشت تقاضای دیگر برای تولیدات غذایی حشرات است. در سوئیس کرم آرد، جیرجیرک و ملخ‌های مهاجر اروپایی از سال ۲۰۱۷ به عنوان مواد خوراکی شناخته شده‌اند.

بنا بر تحقیقات ادارات مربوطه، وابسته به اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: تولید گازهای گلخانه‌ای کمتر، مصرف آب کمتر و مکان مورد نیاز کوچکتر و البته تولید کمتر آشغال.

موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان مواد غذایی سالم رده‌بندی کرده است که درصد بالایی چربی، پروتئین، ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارند.

اداره مواد غذایی اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی هشت تقاضای دیگر برای تولیدات غذایی حشرات است. در سوئیس کرم آرد، جیرجیرک و ملخ‌های مهاجر اروپایی از سال ۲۰۱۷ به عنوان مواد خوراکی شناخته شده‌اند.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران