شماره امروز: ۵۴۷

| کدخبر: 144754 | |

رییس صندوق رفاه دانشجویی با اشاره به بودجه این صندوق در سال جاری گفت: نیازهای دانشجویان خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما بتوانیم با این بودجه‌ها به آنها پاسخ دهیم.

رییس صندوق رفاه دانشجویی با اشاره به بودجه این صندوق در سال جاری گفت: نیازهای دانشجویان خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما بتوانیم با این بودجه‌ها به آنها پاسخ دهیم.

ناصر مطیعی در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان به غذاهای دانشجویی و اقدامات صندوق رفاه برای افزایش کیفیت غذا گفت: نظارت بر کیفیت و کمیت غذا بر عهده معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها است. معاون دانشجویی و رییس سازمان دانشجویان به این موضوع نظارت می‌کنند و ما هم در بازرسی‌هایی که انجام می‌دهیم از حیث زیرساخت‌ها، تجهیزات آشپزخانه و سردخانه‌ها موضوع را بررسی می‌کنیم. مطیعی افزود: طی جلسات متعدد با معاونت‌های دانشجویی مناطق مختلف، در خصوص فعالیت‌هایی که منجر به افزایش کیفیت غذا می‌شود همفکری می‌کنیم، اما عوامل مختلفی در کیفیت غذا دخیل است. از کیفیت مواد اولیه که خریداری می‌شود تا مهارت آشپزی همکارانی که در آشپزخانه هستند در کیفیت غذایی دانشجویی تاثیر دارند. البته باید بررسی شود در دانشگاهی که شما نام بردید و دانشگاه‌های دیگر عامل افت کیفیت غذا دقیقا چیست، زیرا علت‌ها در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است.

رییس صندوق رفاه ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات دانشگاه‌ها افزایش قیمت مواد اولیه غذایی است، مواد اولیه مثل گوشت، برنج و روغن افزایش داشته، اما تلاش می‌کنیم تا جایی که ممکن است به دانشگاه‌ها برای تهیه مواد اولیه و خام کمک کنیم تا با قیمت مناسب‌تر تهیه کنند. در این راستا ما با شرکت پشتیبانی امور دام مذاکرات و رایزنی‌هایی داشتیم، آنها هم قول دادند مثل ترم‌های گذشته یک تا دو نوبت گوشت گرم گوسفندی با قیمت مناسب را

در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهند.وی با اشاره به کیفیت غذا در دانشگاه‌ها گفت: در این زمینه نمی‌توان کلی اظهارنظر کرد، غذای دانشگاه‌ها هر کدام نسبت به شرایط متفاوت است. در برخی مواقع دانشجویان راضی‌اند و در بعضی مواقع نیاز به رسیدگی بیشتری وجود دارد، اجازه بدهید قضاوت راجع به این موضوع را به معاونان دانشگاهی واگذار کنیم. ما در دیدارهای حضوری در دانشگاه‌ها، حتما به سلف سرویس می‌رویم و با دانشجویان گفت‌وگو می‌کنیم و گاهی هم با آنها غذا می‌خوریم. تهیه غذا در دانشگاه‌ها سخت‌تر است، زیرا دانشجویان از استان‌های مختلف با سلائق متفاوت حضور دارند، از این رو تامین رضایت دانشجویان کار سختی است. وظیفه معاونت دانشجویی و تیم تغذیه دانشگاهی این است که با تنوع غذاها رضایت بیشتری را برای دانشجویان فراهم کنیم. مطیعی با اشاره به اجرای طرح تعمیر و تجهیزات سراهای دانشجویی گفت: سال گذشته حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز سراهای دانشجویی هزینه شد، امسال تلاش داریم این عدد را بیشتر کنیم تا بتوانیم امکانات بیشتری برای افزایش کیفیت خوابگاه‌‎ها ارایه دهیم.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران