شماره امروز: ۵۴۷

| | |

فارس|مدیرکل استاندارد استان فارس با تاکید براینکه لبنیات و فرآورده‌های لبنی و تخم‌مرغ باید در یخچال نگهداری شود،

فارس|مدیرکل استاندارد استان فارس با تاکید براینکه لبنیات و فرآورده‌های لبنی و تخم‌مرغ باید در یخچال نگهداری شود، توصیه کرد که مردم از خرید چنین محصولاتی اگر خارج از یخچال نگهداری می‌شود، خودداری کنند. به گزارش ایسنا، مرتضی رهنما گفت: همزمان با فصل گرما، میزان مصرف فرآورده‌های لبنی، بیشتر می‌شود و شهروندان باید در خرید این کالاها دقت کافی را به شیوه نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء مصرف و دیگر مشخصه‌های تایید‌کننده سلامت آن کالا، لحاظ کنند. رهنما گفت: عمده فروشان و مراکز عرضه موظفند برای حفظ کیفیت و سلامت محصولات لبنی دارای علامت استاندارد، این محصولات را در شرایط دمایی مناسب و در یخچال با حداکثر دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری کنند، بنابراین مصرف‌کنندگان این کالاها باید دقت داشته باشند در صورتی‌که این کالاها خارج از یخچال یا در دمای بیش از 4 درجه سانتیگراد نگهداری می‌شود از خرید آنها خودداری شود. او ادامه داد: عمر محصولات لبنی محدود بوده و باید در یخچال‌های مناسب و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود زیرا شیر به‌دلیل داشتن ترکیباتی مانند قند، چربی، پروتئین و مواد معدنی مستعد برای رشد میکروب‌ها است. مدیرکل استاندارد فارس با تاکید بر اینکه مردم نباید شیر فله‌ای خریداری کنند، گفت: مصرف کره و خامه غیر پاستوریزه، به هیچ‌وجه توصیه نشده است. او گفت: کره پاستوریزه هم تنها یک‌ماه در یخچال قابل نگهداری است و اگر مدت بیشتری قرار است نگهداری شود باید از فریز کردن استفاده کنیم.

 

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران