شماره امروز: ۵۴۷

| کدخبر: 120111 | |

پیش‌بینی می‌شود میزان صادرات زعفران تولید سال ۹۶ به بیش از ۲۰۰ تن برسد. علی حسینی عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه میزان تولید زعفران در سال ۹۶ به بیش از ۳۰۰ تن رسید،

پیش‌بینی می‌شود میزان صادرات زعفران تولید سال ۹۶ به بیش از ۲۰۰ تن برسد. علی حسینی عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه میزان تولید زعفران در سال ۹۶ به بیش از ۳۰۰ تن رسید، افزود: با فعال‌تر شدن رقبا در بازار جهانی این نگرانی وجود دارد که ۱۰۰ تن از زعفران باقی‌مانده جذب نشود. به گزارش اقتصاد آنلاین، وی ادامه داد: البته هنوز ۷ تا ۸ماه تا آغاز برداشت زعفران جدید باقی مانده در این مدت می‌توان با تدبیر و مدیریت بازار، باقی‌مانده محصول را به فروش رساند. حسینی، مصرف سالانه زعفران در جهان را ۳۵۰ تن عنوان کرد و افزود: علاوه بر ایران ۷ تا ۸ کشور دیگر حدود ۵۰تن زعفران تولید و عرضه می‌کنند و برخی آنها با قدرت در بازار حضور دارند و رقیب جدی ما محسوب می‌شوند. به گفته وی، مهم‌ترین اقدامات برای جذب باقی‌مانده زعفران و کنار زدن رقبا؛ حل مشکلات انتقال پول، جذب سرمایه و حمل‌ونقل است. حسینی با اشاره به رشد ۲۶درصدی صادرات زعفران کشور تا بهمن ماه سال ۹۶، گفت: براساس آمار گمرک تا بهمن سال ۹۶ بیش از ۱۹۴ تن زعفران از کشور صادر شده است. عضو شورای ملی زعفران همچنین پیش‌بینی کرد رقم رشد ۲۶درصد صادرات زعفران برای سال ۹۷ نیز تکرار شود. حسینی قیمت هر کیلوگرم زعفران ایران در بازار جهانی را ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار عنوان کرد.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران