شماره امروز: ۵۴۷

| | |

سمنان| رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سمنان گفت:

سمنان| رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سمنان گفت: تکمیل فرآیند صنعتی‌سازی آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها در قالب طرح‌های مشارکتی اولویت سال 99 این صندوق در حوزه تغذیه دانشجویی است. به گزارش ایلنا، ناصر مطیعی با اعلام این خبر در حاشیه افتتاح خط صنعتی آشپزخانه دانشگاه سمنان گفت: تغذیه دانشجویی و ارتقای کیفیت تغذیه یکی از دغدغه‌های وزارت علوم، صندوق رفاه و مسوولان دانشگاه‌هاست که تجهیزات و زیر‌ساخت‌های آشپزخانه‌ها در این میان نقش مهم و اساسی دارند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در سال 98 از حدود 365 میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد نوسازی و ارتقای آشپرخانه‌ها 52 میلیارد تومان صرف ارتقای آشپزخانه‌های دانشجویی در کشور شده است. رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در نیم‌سال نخست سال تحصیلی 99-98 به تمام متقاضیان، وام‌های دانشجویی پرداخت شد و در نیم‌سال دوم سال تحصیلی هم مشکلی در پرداخت تسهیلات دانشجویی نداریم.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران