شماره امروز: ۵۴۷

| کدخبر: 127224 | |

سیستان و بلوچستان| معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مهم‌ترین عوامل عفونی بیماری هپاتیت که از راه آب و غذا منتقل می‌شوند، ویروس‌های نوع A وE و مهم‌ترین ویروس‌هایی که از طریق خون،

 سیستان و بلوچستان| معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مهم‌ترین عوامل عفونی بیماری هپاتیت که از راه آب و غذا منتقل می‌شوند، ویروس‌های نوع A وE و مهم‌ترین ویروس‌هایی که از طریق خون، ترشحات خونی، بزاق، نزدیکی جنسی، اعتیاد تزریقی، مواجهه پرسنل بهداشتی درمانی با بیماران و انتقال مادر به نوزاد و امثال آن انتقال داده می‌شوند شامل ویروس‌های نوع B و C است. ‌به گزارش ایسنا ‌دکتر سیدمهدی طباطبایی در کارگروه بهداشت گفت: در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، برنامه مراقبت مادران باردار با مشارکت فعال داوطلبان سلامت با محوریت حذف انتقال بیماری هپاتیت از مادر به کودک یکی از اقدامات موفق پیشگیری از این چرخه انتقال بوده است‌. به گفته او، تزریق واکسن هپاتیت برای گروه هدفی که بیشتر از سایر گروه‌ها با خطر انتقال این بیماری مواجه هستند و به‌صورت دوره‌ای اجرا می‌شود، که اهم آن نظارت‌های ویژه بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر رعایت اصول بهداشتی آرایشگاه‌های‌ مردانه و زنانه‌ در استان است.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران