شماره امروز: ۵۴۷

| کدخبر: 30490 | |

سفره صبحانه آذربایجان ناب و رنگین است؛ با نان محلی که بوی طبیعت می‌دهد، شیری که از علوفه خوشبوی محلی پربار شده و گردویی چرب و خوشمزه که از درختان قدیمی منطقه برداشت می‌شود. سفره صبحانه آذربایجانی با شیره انگور، شهد ناب انگورهای مشهور منطقه رنگین می‌شود و عسل کوهپایه‌های سهند، عطر و بویی دوچندان به آن می‌بخشد. پنیر لیقوان جایگاه خاص خودش را در سفره صبحانه دارد که با کره محلی تکمیل می‌شود و نان فطیر هریس مزه چای معطر محلی را دوچندان می‌کند. سفره صبحانه آذربایجان از هر شهرستان استان و محصولاتش بهره می‌گیرد تا با دسترنج روستاییان استان، مزه‌ای فراموش نشدنی داشته باشد.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر

نظر کاربران