شماره امروز: ۵۴۷

| کدخبر: 139315 | |

دیلی میل| فیس‌بوک قابلیت حذف پیام ارسالی در مسنجر را برای تمام کاربران عرضه کرده است. این قابلیت به کاربر اجازه می‌دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام خود را حذف کند.

دیلی میل| فیس‌بوک قابلیت حذف پیام ارسالی در مسنجر را برای تمام کاربران عرضه کرده است. این قابلیت به کاربر اجازه می‌دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام خود را حذف کند.

فیس‌بوک اعلام کرد قابلیت «حذف پیام ارسالی» یا Unsend را برای تمام کاربران اندروید و iOS مسنجر خود عرضه کرده است.

 این قابلیت به کاربر اجازه می‌دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام حتی در چت‌های گروهی آن را حذف کند.

نخستین‌بار فیس‌بوک این ویژگی را درمقیاس کوچک‌تر در پاییز ۲۰۱۸ میان کاربران اندروید در لهستان، بولیوی، کلمبیا و لیتوانی عرضه کرد. به هرحال این ویژگی اکنون در مسنجر دستگاه‌های iOS و اندروید عرضه شده است.

البته در این قابلیت پس از حذف پیام، نشانگری در چت به بقیه کاربران نشان می‌دهد پیامی پاک شده است.این قابلیت فقط مختص پیام‌های متنی نیست و کاربران می‌توانند، عکس، ویدئو، لینک و محتواهای دیگر را نیز پاک کنند. برای استفاده از آن کافی است که کاربر روی پیام ارسالی ضربه بزند و آن را نگه دارد، سپس گزینه حذف را فشار دهد. در این قسمت گزینه‌های «حذف برای شما» یا «حذف برای همه» برای کاربر ارایه می‌شود.

اگر کاربر گزینه «حذف برای همه» را فشار دهد، پیامی به او هشدار می‌دهد: «این پیام به‌طور دایمی و برای تمام اعضا حذف می‌شود».

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

نظر کاربران