اخبار کلان

۱۳۹۸/۱۲/۲۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۵۳۴۰

ترخیص و حمل فوری اقلام بهداشتی و پزشکی از گمرک

مدیرکل مرکز واردات گمرک از ترخیص و حمل فوری اقلام بهداشتی و پزشکی از گمرکات کشور خبر داد. علی وکیلی مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک از تدابیر و تمهیدات برای ترخیص و حمل فوری اقلام بهداشتی و پزشکی خبرداد.

در این نامه که به گمرکات اجرایی ابلاغ شده، آمده است: با توجه به شرایط کنونی و تاکید بر هماهنگی و همکاری کلیه دستگاه‌ها و ارگان‌ها در پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا و لزوم اتخاذ تدابیر و تمهیدات در خصوص ترخیص و حمل فوری اقلام بهداشتی و پزشکی مرتبط با این حوزه، مراتب به شرح زیر جهت اجرا ابلاغ می‌شود:

١- کلیه گمرکات اجرایی مکلف به انجام تشریفات گمرکی و ترخیص فوری اظهارنامه‌های در جریان شامل ملزومات مورد نیاز وارده جهت مقابله با ویروس کرونا از جمله کیت‌های تشخیصی، انواع ماسک تنفسی، دستکش، الکل اتیلیک و... بوده و ارایه تسهیلات و تسریع در خروج کالا نیز تاکید می‌شود.

۲- کلیه گمرکات اجرایی مکلف به پیگیری خروج کالاهای مورد اشاره در بند ۱ است که تشریفات آ‌نها به پایان رسیده و بنا به عللی هنوز از گمرکات ترخیص نشده‌اند.

آمار و اطلاعات کالاهای مورد اشاره در بند ۱ از مراجع تحویل‌گیرنده کالا (انبارهای عمومی و سازمان مناطق آزاد و ویژه و...) پیگیری و در صورت عدم اظهار کالا مراتب را به قید فوریت به منظور پیگیری از مراجع ذی‌صلاح به این دفتر ارسال کنند.

سامانه حقوق و مزایا متولی ندارد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه سامانه حقوق و مزایا متولی ندارد، گفت: طبق گزارش تفریغ بودجه 1700 میلیارد تومان خارج از ضوابط به کارمندان پرداخت شده که تخلف است.

محمد حسینی با اشاره به وضعیت سامانه حقوق و مزایا طبق ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه، اظهارداشت: سامانه حقوق و مزایا آنطور که طبق قانون آمده اجرا نشده چون دولت نخواسته است و هر بار توجیه می‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: برای انجام یک کار ۶۰ نفر مسوول تعیین می‌شود اما هیچ کس آن را انجام نمی‌دهد. وی با اشاره به اینکه البته حکم صریح در قانون برنامه ششم در رابطه با متولی سامانه هم وجود ندارد و متولی دقیق آن را مشخص نکرده است، بیان داشت: وزارت دارایی، سازمان اداری استخدامی سازمان برنامه و بودجه هر کدام چیزی در این باره می‌گویند. بارها برای تعیین تکلیف این موضوع جلسات کارشناسی گذاشتند اما آن شفافیت و چیزی که مد نظر قانون گذار باشد به دست نیامد. یک سامانه و قسمت‌هایی از آن ایجاد شده اما نتیجه نداشته است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه حقوق‌های نجومی طبق گزارش تفریغ بودجه بوده و ارتباطی با سامانه حقوق مزایا ندارد، اظهار داشت: دستگاه‌های نظارتی و مجلس باید به موضوع حقوق‌های نجومی ورود کنند. در حال حاضر طبق گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ برخی مدیران نسبت به افزایش حقوق سالانه، رقم بیشتری دریافت کرده‌اند که گزارش آن به دادسرا ارسال شده است.

ادامه داد: در این رابطه ۲۴۱ نفر از مدیران دولتی حقوق بیش از سقف حدود ۲۴ میلیون تومان تعیین شده از سوی دولت، دریافت کردند و گزارش‌ها نشان می‌دهد تا 53 میلیون تومان در ماه نیز حقوق گرفته‌اند. بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان در سال ۹۷ به این مدیران پرداخت شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یکی دیگر از تخلفات را مربوط به پرداخت‌های خارج از قانون به کارمندان دانست و گفت: در این رابطه 1700 میلیارد تومان خارج از قانون و پرداخت شده است که قالب ماموریت، کارت هدیه، بن خرید یا نظایر آن باشد.

وی ادامه داد: اضافه پرداختی به کلیه کارکنان دولت در قالب ۳۶۰ پرونده به دادسرای دیوان محاسبات رفته است.

۴۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با بیماری کرونا در تهران

طبق ابلاغ رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، ۴۰۰ میلیارد تومان برای مقابله اثربخش با بیماری کرونا در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان تهران قرار گرفت. به گزارش ایسنا، به دنبال درخواست ستاد فرماندهی عملیات‌ مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، با ابلاغ محمدباقر نوبخت معاون رییس‌جمهور مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان‌ها و تأمین لوازم ضروری و تأدیه مطالبات کارکنان ایثارگر و مقابله اثربخش با بیماری کرونا اختصاص یافت.

طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور، این مبلغ در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان تهران قرار گرفته است.

 

ارسال نظر