اخبار

۱۳۹۷/۰۸/۱۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۳۲۹۹۹

گام بلند بانک پاسارگاد برای بازگشایی نماد در بورس

بانک پاسارگاد با نماد وپاسار، اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 31 شهریورماه 97 را در کدال بورس منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، بانک پاسارگاد با انتشار این اطلاعات و صورت‌های مالی، عملا زنگ بازگشایی نماد در بورس را به صدا درآورد و به نظر می‌رسد که با مساعدت سازمان بورس و در جهت حفظ منافع سهامداران، این نماد به زودی بازگشایی و سهم آن قابل معامله شود.

بر اساس اطلاعات صورت‌های مالی بانک پاسارگاد، این بانک در اکثر شاخص‌های مالی با رشد مثبت رو به رو بوده و سالی پربار را به سهامداران نوید داده است.این اطلاعات حاکی است، جمع درآمدهای بانک پاسارگاد با رشدی 23 درصدی از 15.464.301 میلیون ریال در پایان ماه ششم سال گذشته به 19.086.768 میلیون ریال در پایان شهریورماه 97 رسیده است.بر این اساس، سود عملیات در حال تداوم بانک پاسارگاد قبل از کسر مالیات، در پایان شهریورماه سال گذشته معادل 5.236.049 میلیون ریال بوده که با رشدی 35 درصدی به 7.066.494 میلیون ریال در پایان شهریورماه سال جاری افزایش یافته است.در عین حال، سود (زیان) خالص بانک پاسارگاد در پایان نیمه اول سال 96 برابر با 5.236.049 میلیون ریال بوده که در پایان نیمه اول امسال به 6.263.311 میلیون ریال رسیده است که رشدی 20 درصدی را نشان می‌دهد.در صورت‌های مالی بانک پاسارگاد، سود (زیان) خالص هر سهم در پایان شهریورماه امسال 124 ریال ذکر شده در که این رقم نسبت به رقم مشابه سال گذشته 19 درصد افزایش داشته است. سود خالص هر سهم این بانک در پایان شهریور 96 معادل 104 ریال بوده است.در همین حال، درآمدهای کارمزدی بانک پاسارگاد 63 درصد و نتیجه مبادلات ارزی آن نیز 67 درصد رشد را نسبت به مقطع مشابه سال قبل نشان می‌دهد.پیش بینی می‌شود با تصمیماتی که سازمان بورس در جهت حفظ و صیانت از حقوق سهامداران اتخاذ می‌کند، نماد وپاسار نیز با انتشار این اطلاعات و صورت‌های مالی، به زودی بازگشایی شود تا معامله این سهم به روال گذشته برگردد.

این گزارش حاکی است، بانک پاسارگاد یک بانک خصوصی است که از سال 84 فعالیت خود را شروع کرده و هم‌اکنون با سرمایه 50.400.000 میلیون ریال به عنوان یکی از بانک‌های فعال در بورس، پروژه‌ها و برنامه‌های زیادی را برای ارتقای فعالیت‌های خود در دستور کار دارد.

بانک‌های اروپایی از جوسازی تحریم‌ها فاصله بگیرند

رییس کانون بانک‌ها و موسسات خصوصی با اشاره به نزدیک شدن به روز نمادین ۱۳ آبان، گفت: امیدوار هستیم که طرف‌های تجاری ایران در اروپا برای کارهای تجاری و بانکی با کشورمان روابط بلندمدت را مدنظر قرار دهند.

کورش پرویزیان در گفت‌وگو با ایبِنا درباره ساز و کار در حال تهیه اروپا برای همکاری با ایران، اظهار داشت: بعید می‌دانم که این ساز و کار چندان موثر باشد زیرا بانک‌های اروپایی حتی در دوره برجام که بخشی از تحریم‌های امریکا علیه ایران لغو شده بود، با بانک‌های ایرانی همکاری نکرده و به برجام پایبند نبودند.وی ادامه داد: ما در دوره برجام تنها توانستیم به دلیل حذف شدن برخی از فشارهای جانبی، مقداری مناسبات با بانک‌های اروپایی برقرار کنیم و برای توسعه مناسبات کارگزاری با آنها اقدام کنیم که این مناسبات کماکان برقرار است.وی ابراز امیدواری کرد که طرف‌های تجاری ایران در اروپا روابط بلندمدت را مدنظر قرار دهند و از شرایط موجود فاصله بگیرند. عبدالناصر همتی؛ رییس کل بانک مرکزی روز پنجم آبان ماه در یادداشت اینستاگرامی نوشت: جزییات کانال مالی اروپا برای انجام تجارت میان ایران و اتحادیه اروپا در نشست هفته گذشته در بروکسل مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.ایجاد کانال مالی بر این درک مشترک مبتنی است که شرکت‌ها و فعالان اقتصادی ایرانی و اروپایی با وجود خروج یکجانبه ایالات متحده امریکا از برجام تمایل به برقراری و تداوم روابط تجاری با یکدیگر دارند.

امریکا سوییفت را تهدید کرد

وزیر خزانه داری امریکا گفت: اگر سوئیفت دسترسی موسسات مالی ایران را قطع نکند، جریمه خواهد شد.

به گزارش راشاتودی، استیون منوچینی وزیر خزانه‌داری امریکا به سوئیفت هشدار داد که اگر خدمات مالی به شرکت‌ها و اشخاصی که با ایران تجارت می‌کنند را قطع نکند، سوئیفت را جریمه خواهد کرد. منوچینی گفت: به سوئیفت پیشنهاد می‌کنیم که باید رابطه خود با هر موسسه مالی ایرانی را قطع کند و هرگونه دسترسی احتمالی به فناوری که باعث دور زدن تحریم‌ها می‌شود را ببندیم. پیش از این ترامپ گفته بود که صادرات نفت ایران را به صفر می‌رسانیم و به واسطه مسدود کردن دسترسی ایران به سوئیفت، ایران قادر به دریافت پول صادرات نفت خود نخواهد بود.البته اعضای هیئت مدیره سوئیفت متشکل از مدیران اجرایی از بانک‌های امریکایی با قانون فدرال امریکا است که اجازه می‌دهد دولت ایالات متحده اقداماتی را علیه بانک‌ها و رگولاتورها در سرتاسر جهان اعمال کند. پیش از این در ماه اوت، وزیر خارجه آلمان خواستار ایجاد یک نظام مالی مستقل از سوئیفت برای اروپا به منظور تداوم تجارت اتحادیه اروپا با ایران شده بود. بر پایه این گزارش، عباس عراقچی معاون وزیر خارجه کشورمان گفته بود که تهران و شرکای تجاری آن در حال کار کردن بر روی ایجاد یک مکانیزم برای تجارت نفت در راستای دور زدن تحریم‌ها هستند.

 

ارسال نظر