چماق جنگ تعرفه‌ای بالای سر نفت

۱۳۹۸/۰۶/۱۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۲۱۸۳

گروه انرژی|

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه در پی وضع تعرفه‌های جدید امریکا و چین علیه صادرات یکدیگر که نگرانی‌ها نسبت به آسیب‌دیدن اقتصاد جهانی و تقاضا برای نفت را تشدید کرد، کاهش یافت.

بهای معاملات آتی نفت برنت یک دلار و 35 سنت یا 2.23 درصد کاهش پیدا کرد و به 59 دلار و 14 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات آتی نفت امریکا نیز با یک دلار و 66 سنت یا 2.93 درصد کاهش، به ۵۵ دلار و 5 سنت در هر بشکه رسید.واشنگتن از روز یکشنبه وضع تعرفه ۱۵ درصدی روی واردات کالاهای چینی شامل کفش، ساعت‌های هوشمند و تلویزیون‌های صفحه تخت را آغاز کرد. همزمان پکن نیز وضع تعرفه‌های جدیدی روی واردات نفت امریکا را آغاز کرد. دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، اعلام کرده که مقامات هر دو طرف اواخر ماه جاری برای مذاکرات تجاری دیدار خواهند کرد.

ترامپ در توییتر نوشت: هدف وی کاهش وابستگی امریکا به چین است و مجددا از شرکت‌های امریکا خواست تامین‌کنندگان دیگری خارج از چین پیدا کنند. وی همچنین گفت که با وجود اعمال تعرفه‌های جدید، دو طرف در این ماه ملاقات خواهند کرد.

هری چیلینگویرین از شرکت BNP Paribas بیان کرد: «حتی با وجودی که دونالد ترامپ بر لزوم ادامه گفت‌وگوها بین امریکا و چین تأکید کرد، بازار بیشتر و بیشتر از مقابله طولانی‌مدت این دو کشور در برابر هم تضعیف می‌شود.»بر اساس گزارش رویترز، پکن روی واردات نفت خام امریکا پنج درصد تعرفه وضع کرد و به این ترتیب نفت امریکا برای نخستین‌بار از زمان آغاز جنگ تجاری دو اقتصاد بزرگ جهان در بیش از یک سال قبل، هدف انتقام‌جویی تجاری قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، استفن اینس، استراتژیست بازار در شرکت اکسی تریدر گفت: تا زمانی که ابهامات تجاری ادامه دارد برای نفت دشوار خواهد بود نگرانی‌ها نسبت به تهدیداتی که متوجه تقاضای جهانی است را نادیده بگیرد.در این بین نتایج نظرسنجی هفته گذشته رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در اوت برای نخستین‌بار در سال میلادی جاری افزایش پیدا کرده و اعضای این گروه ۲۹ میلیون و 610 هزار بشکه در روز نفت تولید کرده‌اند که ۸۰ هزار بشکه در روز بالاتر از آمار ژوییه بوده است. اما گزارش شرکت خدمات انرژی «بیکرهیوز» نشان داد شمار دکل‌های حفاری نفت فعال امریکا هفته گذشته ۱۲ حلقه کاهش پیدا کرده و به ۷۴۲ حلقه رسیده که نشان‌دهنده کندی روند رشد تولید این کشور در ماه‌های آینده است.

در ایالات متحده، شرکت‌های انرژی، دکل‌های حفاری را برای نهمین ماه متوالی از ژانویه سال گذشته در پایین‌ترین سطح نگه داشتند.

 

 

ارسال نظر