کوتاه از دنیای انرژی

۱۳۹۷/۰۵/۲۹ - ۰۱:۳۶:۴۱
کد خبر: ۱۲۸۰۴۶

طرح جریمه پرمصرفان برق در دستور کار

ایسنا       معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش قیمت برق در دستور کار دولت قرار ندارد، اما براساس تمهیدات در نظر گرفته شده، برای مشترکان پرمصرف جریمه در نظر گرفته‌ایم.

همایون حائری با بیان اینکه یکی از راهکارهای مدیریت مصرف کنترل مشترکان پرمصرف است، اظهار کرد: برای این مهم برنامه جریمه مشترکان پرمصرف در دستور کار قرار گرفته که نهایتا تا یکی دو ماه آینده این طرح آغاز خواهد شد.

وی در خصوص تاثیر تحریم‌های جدید بر صنعت برق عنوان کرد: تمام تلاش دست‌اندرکاران حوزه این صنعت این است که کوچک‌ترین مشکلی برای صنعت برق کشور به وجود نیاید. البته این مهم نیازمند همکاری مشترکان است که امیدواریم این همکاری نسبت به گذشته افزایش بیشتری پیدا کند.

در همین رابطه، رضا اردکانیان، وزیر نیرو نیز چندی پیش اعلام کرد که تعرفه مناسبی برای پرمصرف‌های آب و برق به دولت ارایه می‌کند؛ چراکه حدود ۸۰ درصد مصرف‌کنندگان برق در حد الگوی تعریف شده یا زیر آن مصرف می‌کنند و هیچ مشکلی ندارند ولی در همین شرایط، پرمصرف‌هایی داریم که نباید از تعرفه‌های پایین برخوردار باشند؛ بنابراین اصلاح قیمت به عنوان یک ابزار برای اصلاح روند پرمصرف‌ها کمک‌کننده خواهد بود.

نحوه واگذاری پتروشیمی باختر زیر ذره‌بین مجلس

ایرنا      نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر به بخش خصوصی موافقت کردند. جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در این رابطه گفت: تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر به بخش خصوصی ابتدا با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و تصویب شد.

محمودزاده اظهار داشت: بررسی سوابق کاری و مالی سهامداران در ارتباط با واگذاری‌ها، بررسی عوامل دخیل در واگذاری و برنده اعلام شدن شرکت مذکور، بررسی ارقام واقعی اعلام شده هلدینگ در زمان واگذاری، بررسی ضرر و زیان وارده به منابع دولتی و بیت المال در این واگذاری و نحوه فروش محصولات تولیدی و قیمت آن از مهم‌ترین محورهای این تحقیق و تفحص است.

وی افزود: واگذاری 40 درصد سهام هلدینگ پتروشیمی باختر از طریق نامناسب اطلاع‌‌رسانی و در سه روزنامه با تیراژ پایین انجام شد، 100 میلیارد تومان آن هم به صورت قسطی از سهام این هلدینگ به فروش رسید و برادران «ن» 100 میلیارد سهام را به صورت قسطی خریدند که ارزش واقعی این 100 میلیارد، چهار تا پنج هزار میلیارد تومان است. وی گفت: ظاهرا این کار زیر زبانشان مزه کرده و خواهان افزایش 11 درصدی سهم هلدینگ خود شده‌اند که باعث اعتراض گسترده سهامداران شده است.

 

ارسال نظر