ایرانشهر

۱۴۰۰/۱۰/۲۸ - ۰۱:۳۱:۵۹
کد خبر: ۱۸۶۰۶۶

افزایش سرقت تجهیزات جاده‌ای درخوزستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: در ۹ ماه سال جاری ۷۰ میلیارد ریال خسارت سرقت علائم و تجهیزات جاده‌ای به این اداره کل وارد شده است.

غلامعباس بهرامی‌نیا در گفت‌وگو با مهر با اشاره به اینکه در ۹ ماهه سال جاری روند سرقت علائم و تجهیزات در سطح محورهای اصلی، شریانی و بزرگراه‌ها استان افزایشی بوده عنوان کرد: این مساله چالش‌هایی را در زمینه ایمنی کاربران جاده‌ای ایجاد کرده است. وی به خسارت ۷۰ میلیارد ریالی سرقت علائم و تجهیزات جاده‌ای در استان اشاره کرد و افزود: تابلوهای اخطاری انتظامی بیشترین آمار سرقت را در این زمینه دارند و به لحاظ ریالی نیز بیشترین خسارت مربوط به سرقت صفحات گاردریل است. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان نیا یادآور شد: سرقت علائم و تجهیزات ایمنی در سطح راه‌ها، ضریب ایمنی کاربران جاده‌ای را به حداقل رسانده و باعث بروز حوادث جبران‌ناپذیری می‌شود. وی افزود: سقوط وسایل نقلیه به درون دره‌ها، پل‌ها، آب روها، کانال‌ها و… به علت سرقت حفاظ کناری راه، خروج از محور و وقوع تصادفات رخ به رخ به دلیل سرقت حفاظ‌های میانی، ناآگاهی از خطرات جاده‌ای و ناآگاهی از وجود نقاط پر حادثه از مواردی هستند که به علت سرقت تابلوها و تجهیزات جاده‌ای باعث تشدید حوادث جاده‌ای می‌شوند. بهرامی‌نیا ادامه داد: همچنین تغییرات  هندسی ایجاد شده در راه‌ها و کاهش یا افزایش عرض باندها و نیز مشاهده نکردن وجود قوس در طول راه‌ها مهم‌ترین مواردی هستند که به علت سرقت تابلوها و تجهیزات جاده‌ای باعث تشدید حوادث جاده‌ای خواهند شد. وی با تاکید بر اینکه با توجه به محدودیت اعتبارات تخصیص یافته حفظ و صیانت از تجهیزات و علائم جاده‌ای امری اجتناب ناپذیر و ضروری است، گفت: به‌طور قطع برای حفظ جان کاربران جاده‌ای به دلیل سرقت تابلوها و تجهیزات راه‌ها، برخورد قاطع و شدید با سارقان توسط مراجع ذی‌صلاح بیش از پیش مورد نیاز است.

صدور آنی بلیت  در داخل قطار عملیاتی شد

شرکت حمل ونقل ریلی رجا از فراهم شدن زیرساخت‌های صدور آنی بلیت در داخل قطار با بهره‌گیری از یک سامانه جدید خبر داد. به گزارش تسنیم، محمد رجبی، مدیرعامل شرکت رجا با ابراز خشنودی از تهیه و طراحی 200 دستگاه پایانه اندرویدی ویژه روسای قطار اظهار کرد: هدف ما این است که همواره شاهد استفاده بیشتر از سیستم هوشمند و ارتقای ابزارهای کنترلی الکترونیکی در شرکت رجا باشیم. وی با بیان اینکه در آینده نیز پروژه‌های جدیدتری برای ارتقای خدمات به مسافران اجرا خواهد شد، افزود: سرعت، دقت، شفافیت و به روز بودن اطلاعات مسافری و گردش جریان نقدی در قطارها، دستاوردهای ارزنده‌ سامانه جدید شرکت رجاست. رجبی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا موجب گسترش بسترهای الکترونیکی در کشور شد، گفت: در شرکت رجا نیز استرداد آنلاین بلیت قطار یکی از نمونه‌های موفق در این حوزه بود که سهولت در ارایه خدمات به هم‌وطنان را در برداشت.

انسداد ۱۰ محور شریانی و ۱۳۰۰ محور روستایی

مدیرکل دفتر مدیریت بحران سازمان راهداری گفت: در حال حاضر به دلیل بارش باران و برف 10 محور شریانی و 1300 محور روستایی در سطح کشور مسدود شده است. فرهاد مهریاری در گفت‌وگو با ایلنا درباره آخرین وضعیت راه‌های کشور با توجه به شرایط جوی و بارش برف و باران در بسیاری از مناطق و استان‌ها اظهار داشت: در حال حاضر در سطح کشور با انسداد 10 محور شریانی و 20 محور غیرشریانی و فرعی در استان‌های شمال کشور، کردستان (6 محور)، لرستان (یک محور)، هرمزگان (2 محور)، بوشهر (یک محور) و حدفاصل تهران- البرز – چالوس و آزادراه تهران- شمال (یک محور) مواجه هستیم. وی افزود: همچنین اغلب محورهای غیرشریانی مسدود شده در استان‌های کردستان، کرمان و استان‌های شمالی به دلیل کولاک برف و استان‌های جنوبی به دلیل طغیان رودخانه و سیل، واقع هستند. مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: راهداری در تمام استان‌ها از چند روز قبل با توجه به گزارش‌های پیش‌بینی‌های هوا در آماده‌‌باش بودند و به محض فروکش شدن کولاک برف و باران، عملیات بازگشایی این محورها شروع خواهد شد. مهریاری درباره آخرین وضعیت راه‌های روستایی در کشور گفت: در حال حاضر 1300 محور روستایی که اغلب آنها در استان‌های کردستان، اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی واقع هستند، مسدود شده‌اند. باید توجه داشته باشیم که در این مناطق با بارش سنگین برف مواجه بودیم و به محض کاهش میزان بارش، عملیات راهداری برای بازگشایی این مسیرهای روستایی آغاز خواهد شد. البته در این مناطق با وزش شدید باد شدید مواجه هستیم و از آنجایی که در ارتفاعات این مناطق بارش برف ادامه دارد، این وزش باد باعث می‌شود برف مناطق مرتفع دوباره راه‌های روستایی را مسدود کند. وی گفت: از 1300 محور روستایی مسدود شده، 300 محور در روستاهای استان‌های جنوبی کشور هستند که علت انسداد این محورها آبگرفتگی است. مدیرکل دفتر مدیریت بحران سازمان راهداری با بیان اینکه خوشبختانه امسال تعداد مسافران و رانندگان در راه مانده به دلیل انسداد راه‌ها بسیار کم بوده، اظهار داشت: امسال با هشدارهایی که سازمان‌های مرتبط نسبت به شرایط جوی به مردم داده شد و همچنین عدم سفرهای غیرضروری، با بحران مسافران در راه مانده مواجه نشدیم و مردم هم با رعایت هشدارهایی که داده بودیم در این موضوع به ما کمک کردند.

 

ارسال نظر