در شهر

۱۳۹۹/۱۰/۰۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۴۳۱۳

مصوبه نامگذاری خیابان شجریان اجرا شد

محمدجواد حق‌شناس، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با انتشار تصاویری از اجرای مصوبه نامگذاری خیابان شجریان خبر داد.

حق شناس در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در فروردین ماه سال ۱۳۹۸ شورای اسلامی شهر تهران در اقدامی ماندگار در کنار شاعران و هنرمندانی دیگر از این مرز و بوم معبری را به نام خسرو آواز ایران استاد محمدرضا شجریان که آوای ربناى او بیش از

 ۴ دهه هنگام افطار معنوی‌ترین خاطرات مشترک ایرانیان آزاده و حق جو را رقم زده است، در منطقه ۲ شهرداری نامگذاری کرد. در آن برهه ریاست محترم شورا به دلایلی اجرای این مصوبه را مراعا نگه داشته تا در ۱۹مهرماه سال ۹۹ و بعد از درگذشت سوگمندانه این هنرمند پرآوازه، آقای مهندس محسن هاشمی رفسنجانی رییس محترم شورا الزام اجرای مصوبه فروردین ماه سال ۱۳۹۸ را به شهردار محترم ابلاغ نمودند. از آن تاریخ تا امروز بیش از ۲ ماه و اندی می‌گذرد و از تذکر اینجانب به شهردارى برای اجرای این مصوبه نیز ۱۵ روز گذشته است.با توجه به پیگیری‌های مکرر رییس و اعضا شورا و کمیسیون این مصوبه در آستانه شب یلدا به مرحله اجرا رسید.

تجمیع پروژه‌های سرمایه‌گذاری کشور با سامانه تسهیلات شهرداری‌ها

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از فعالیت دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری‌ها  همچنین شهرداری‌های کشور در سامانه «تسهیلات و سرمایه‌گذاری شهرداری‌های کشور» خبر داد.به‌گزارش ایرنا، محسن کوشش‌تبار گفت: پس از ابلاغ سامانه تسهیلات و سرمایه‌گذاری شهرداری‌های کشور به استانداری‌های کشور در اواخر آبان ماه، استانداری‌ها و شهرداری‌ها به‌منظور دسترسی به این سامان، در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که تاکنون تعداد آنها به ۸۲۴ شهرداری در کشور رسیده است.وی افزود: در سامانه تسهیلات و سرمایه‌گذاری شهرداری‌های کشور به نشانی nvestcity.iri، همچنین اطلاعات ۲۵ سال اخیر اوراق مشارکت شهرداری‌های کشور تجمیع و بارگذاری شده است که هر شهرداری می‌تواند با مراجعه به سامانه، وضعیت تأمین مالی پروژه‌های مترو و اتوبوسرانی شهرداری خود را از طریق اوراق مشارکت مشاهده کند.

احتمال رخداد زلزله‌ای قوی‌تر در تهران شدت گرفته است

رضا کرمی محمدی، رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به تکرار چندباره زلزله در تهران گفت: مکانیسم فعالیت گسل به گونه‌ای است که این لرزش‌ها می‌تواند احتمال رخداد زلزله‌ای قوی‌تر را هم بالا ببرد.کرمی محمدی در گفت‌وگو با ایلنا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه سامانه هشدار سریع این سازمان در زلزله روز گذشته تهران چگونه عمل کرد؟ گفت: سامانه هشدار سریع وقوع زلزله را اعلام کرد. او در پاسخ به اینکه چرا پس از زلزله هشدار دریافت شد؟ گفت: اصولا قبل از وقوع زلزله نمی‌توان چیزی اعلام کرد و چنین کاری پیش‌بینی زلزله است که هنوز در دنیا ممکن نشده است. منظور از هشدار سریع آن است که قبل از رسیدن امواج مخرب زلزله به شهر اعلام شود که زلزله رخ‌داده و سامانه حدود ۲۰ ثانیه قبل از رسیدن امواج به شهر، رخداد را اعلام کرد. البته در شرایط فعلی تنها سامانه راه‌اندازی شده است و هنوز اقداماتی که بعد از رسیدن هشدار به سامانه باید انجام شود محقق نشده، چرا که باید با هماهنگی ارگان‌های مختلف این امر صورت گیرد. کرمی محمدی با اشاره به محدودیت‌های قانونی که بر سر اعلام عمومی هشدار وجود دارد، ادامه داد: محدودیت‌های قانونی در این زمینه وجود دارد که باید تعیین‌تکلیف شود تا آن زمان ما اجازه هشدار دادن را نداریم، اما سازمان مدیریت بحران هشدار را دریافت کرد و اقدامات لازم درون سازمانی‌اش را انجام داد. او در پاسخ به اینکه برای اینکه شهرداری بتواند به صورت کاربردی از این سامانه استفاده کند و تنها در نقش دریافت اطلاعات هشدار عمل نکند، چه اقدامی باید انجام شود؟ گفت: در داخل شهرداری می‌توانیم از این سامانه استفاده کنیم، برای مثال در آتش‌نشانی درب برخی از ایستگاه‌ها پس از دریافت هشدار به‌طور خودکار باز می‌شود، البته این کار برای زلزله‌های شدیدتر انجام می‌شود. همچنین برای مترو نیز اقداماتی در دست انجام است. با شرکت گاز نیز توافقاتی در این زمینه انجام شده است. او ادامه داد: اما مطابق قانون این مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و موسسه ژئوفیزیک هستند که مسوول اعلام هشدار تعیین شده‌اند و این اقدام باید توسط آنها انجام شود. در واقع این وظیفه قانونی آنها است و ما نیز هر کمکی از دستمان برآید برای همکاری با آنها انجام می‌دهیم. او ادامه داد: اینکه گسل مشاء فعالیت دارد و این مساله در ماه‌های اخیر چند بار تکرار شده، حساسیت‌ها را بالا می‌برد، چرا که در گذشته اینگونه نبود و با این تناوب زیاد زلزله‌های ۴ ریشتر و حتی ۵ ریشتر را نداشتیم  لذا حساسیت‌ها در این زمینه بالا رفته است. کرمی محمدی با تاکید بر اینکه باید همه کشور به این موضوع توجه داشته باشند، درباره علت افزایش حساسیت ناشی از تکرار زلزله در تهران گفت: مکانیسم فعالیت گسل به گونه‌ای است که این لرزش‌ها می‌تواند احتمال رخداد زلزله‌ای قوی‌تر را هم بالا ببرد. لذا به‌طور کلی می‌توان گفت که احتمال وقوع زلزله بزرگ‌تر نسبت به قبل بالاتر رفته است. 

 

ارسال نظر