ویژه

۱۴۰۱/۰۲/۲۹ - ۰۲:۲۷:۰۰
کد خبر: ۱۸۹۱۶۲

در مناطق محروم و صعب‌العبور  صورت گرفته است 

حمایت بنیاد برکت از ۶۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل

با حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام امکان ادامه تحصیل برای ۶۰ هزار دانش‌آموز فراهم شده است. مدیرعامل بنیاد برکت از حمایت این بنیاد از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و گفت: تا به امروز ۶۰ هزار دانش‌آموز که مجبور به ترک تحصیل شده بودند، دوباره به مدارس خود بازگشته و درس خواندن را از سر گرفته‌اند.  محمد ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت برای بازگشت به تحصیل دانش‌آموزان مناطق دور‌افتاده و صعب‌العبور در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی که به علت مشکلاتی مانند فقدان یا دوری مدرسه، معضل تردد، نبود وسیله رفت و آمد، کمبود امکانات و فقر معیشتی مجبور به ترک تحصیل شده‌اند اقدامات متنوع و متعددی همچون ساخت مدرسه، احداث خوابگاه شبانه‌روزی، تامین وسیله نقلیه و اهدای کتاب و وسایل کمک آموزشی را عملیاتی کرده است.  وی در تشریح جزییات این اقدامات اظهار داشت: بنیاد برکت اقدام به ساخت و تکمیل ۱۴۰ مدرسه در مناطق صعب‌العبور کشور کرده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۶ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز از خدمات آموزشی این مدارس بهره‌مند می‌شوند. ترکمانه ادامه داد: بنیاد همچنین ۱۹ خوابگاه شبانه‌روزی را با ظرفیت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز در مناطق روستایی و صعب‌العبور کشور احداث و تکمیل کرده و در اختیار دانش‌آموزان این مناطق قرار داده است. وی با تاکید بر رفع مشکل تردد دانش‌آموزان در مناطق صعب‌العبور گفت: بنیاد برای تسهیل در رفت‌و‌آمد دانش‌آموزان به مدارس اقدام به خریداری و تحویل ۱۹ دستگاه خودرو ون (مینی‌بوس) کرده است.  مدیرعامل بنیاد برتر در تشریح دیگر خدمات این بنیاد به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اظهار داشت: تاکنون انواع اقلام تحصیلی شامل کتاب، لوازم‌التحریر و وسایل کمک آموزشی به ۵۰ هزار نفر از این دانش‌آموزان اهدا شده است. ترکمانه یادآور شد: بنیاد برکت علاوه بر فراهم آوردن امکان بازگشت به مدرسه برای کودکان بازمانده از تحصیل، برای خانواده این دانش‌آموزان نیز ایجاد شغل می‌کند. هدف از این اقدام توانمندسازی اقتصادی و تامین معیشت پایدار برای خانواده‌های این دانش‌آموزان است. وی افزود: بنیاد تا پایان سال گذشته ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را برای خانواده‌های کودکان بازمانده از تحصیل راه‌اندازی کرده است و یک‌هزار طرح دیگر را نیز در دست اجرا دارد. مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر تداوم نهضت مدرسه‌سازی در کشور گفت: بنیاد در سال جاری ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید با ۱۰۰۰ کلاس درس را با اولویت جایگزینی با مدارس کانکسی در دستور کار دارد و ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور تخصیص داده است. ترکمانه یادآور شد: با افتتاح این ۲۰۰ مدرسه جدید، تعداد مدارس آماده بهره‌برداری و تکمیل شده برکت تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۲ هزار مدرسه با ۱۱ هزار کلاس درس می‌رسد. وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ هزار و ۷۵۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت قرار دارند و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.

 

نوع و شیوه فعالیت روابط‌عمومی‌ها باید منجر به توسعه و اشتغال شود

وجیه‌الله جعفری معاون وزیر و رییس هیات عامل ایمیدرو در سومین روز از اولین گردهمایی مدیران روابط عمومی حوزه معدن و صنایع معدنی ایران اظهار کرد: نگاه شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی کشور نباید صرفاً نگاه درون‌سازمانی باشد. روابط عمومی‌های حوزه صنعت و معدن کشور نقش موثری در اطلاع‌رسانی و امیدآفرینی به جامعه دارند؛ نوع و شیوه فعالیت روابط‌عمومی‌ها باید منجر به توسعه و اشتغال شود، در غیر این صورت به بی‌راهه رفته‌ایم. ارتباط و تعامل میان روابط‌عمومی‌های حوزه صنعت و معدن کشور ضروری است و این امر باید منجر به ارتقای سطح رفاه مردم شود؛ روابط‌عمومی‌ها باید به‌گونه‌ای عمل کنند تا نقش خود در آرامش‌بخشی به جامعه را به خوبی ایفا کنند.

روابط عمومی‌ها باید در اصلاح فرهنگ و الگوی مصرف انرژی اثرگذار باشند 

محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در سومین روز از اولین گردهمایی مدیران روابط عمومی حوزه معدن و صنایع معدنی ایران با بیان اینکه امروز روابط عمومی به عنوان هنر هشتم شناخته شده و صرفاً یک شغل نیست اظهار کرد: روابط عمومی علم توامان با هنر است و باید در تمدن‌سازی نقش ویژه‌ای داشته باشد. امروز روابط عمومی‌ها در عصر ارتباطات یکی از ارکان سازمان‌های بزرگ و توسعه سرمایه‌های انسانی هستند؛ رمز موفقیت برندهای جهانی، فرهنگ کار و تولید است که در آنها نهادینه شده است. اطلاع‌رسانی تنها یکی از رسالت‌های روابط عمومی‌هاست و کار روابط عمومی‌ها فراتر از جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی در جامعه است؛ برای اینکه از رقابت‌های جهانی حذف نشویم باید جهان‌تراز فکر کنیم. سرنوشت صنایع ما به نوع نگاه جامعه برمی‌گردد و اگر نتوانیم نگاه جامعه را نسبت به صنایع اصلاح کنیم و در این زمینه فرهنگ‌سازی کنیم، صنایع رو به اضمحلال خواهند رفت.

ارسال نظر