هزینه تولید مرغداری‌ها ۸۴ درصد افزایش یافت

۱۴۰۰/۰۸/۲۰ - ۰۳:۱۹:۳۶
کد خبر: ۱۸۳۸۷۳

بر اساس گزارش مرکز آمار تورم تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی در ۴ فصل منتهی به تابستان امسال به ٨٤ درصد رسید. در میان اقلام مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به تخم مرغ خوراکی با ٦٤.٤ درصد و بیش­ترین آن مربوط به جوجه یک‌روزه با ١١٢.٤ درصد بوده است. در تابستان امسال تورم نقطه به نقطه این بخش نسبت به فصل مشابه سال قبل ٦٨.٨ درصد بوده ­است که در مقایسه با شاخص ١٠٧.٤ درصدی تابستان سال گذشته ٣٨.٦ درصد کاهش داشته است. در بین قلم‌‌های مرغداری‌‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به تخم مرغ خوراکی با ٥٣.٤ درصد و بیشترین آن مربوط به جوجه­ یک‌روزه با ١٤٨.٤ درصد بوده است. همچنین تورم فصلی تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به فصل قبل ١٥.١ درصد بوده که نسبت به تورم فصلی ۷,۳ درصدی بهار امسال ٧.٨ درصد افزایش داشته است. در این میان کمترین تورم فصلی مربوط به کود با ٢درصد و بیش­ترین آن مربوط به تخم مرغ خوراکی با ٣٨.١ درصد است. بررسی تورم تولیدکننده محصولات مرغداری‌‌های صنعتی در تابستان امسال نشان می‌­دهد که تورم فصلی در تمامی استان‌ها با افزایش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان تهران با ٤٥.٨ درصد و کمترین میزان افزایش مربوط به استان ایلام با ٠.٢ درصد بوده است. بیشترین میزان کاهش شاخص کل نیز مربوط به استان گیلان با ٠.٨- درصد بوده است. بیشترین میزان افزایش تورم نقطه به نقطه مربوط به استان خوزستان با ١٠٨.٢ درصد و کمترین میزان افزایش آن مربوط به استان مرکزی با ٣٩.١ درصد است.

 

ارسال نظر