فروش غذاهای رستورانی ۲۰ تا ۳۰ درصد افت کرد/ افزایش قیمت ساندویچ فلافل تا ۵۰ هزار تومان

۱۴۰۱/۱۰/۰۶ - ۱۲:۰۰:۴۵
کد خبر: ۱۹۵۷۸۲
فروش غذاهای رستورانی ۲۰ تا ۳۰ درصد افت کرد/ افزایش قیمت ساندویچ فلافل تا ۵۰ هزار تومان

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس می‌گوید عدم استقبال از غذاهای رستورانی همزمان با شیوع کرونا، تورم موجود و افزایش نرخ غذا‌های رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.

به گزارش ایلنا، علی اصغر میرابراهیمی با اشاره به افزایش نرخ کالا‌های اساسی و تاثیر آن بر قیمت غذا‌های رستورانی، گفت: تورم موجود در کشور بر قیمت روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، انواع ادویه، زعفران و. تاثیر گذاشته است؛ رستوران‌داران نیز مصرف‌کننده محسوب می‌شوند و باید مواد اولیه پخت را با قیمت بالا خریداری کنند.

 

نرخ یک پرس غذا در رستوران‌ها چطور محاسبه می‌شود؟

وی در پاسخ به این پرسش که نرخ یک پرس غذا در رستوران‌ها چگونه محاسبه می‌شود؟ تصریح کرد: اتحادیه بر عملکرد واحد‌های صنفی نظارت دارد نرخ غذای رستورانی بعد از محاسبه قیمت مواد اولیه (باتوجه به فاکتور روز)، حقوق کارگری، بیمه، مالیات و ۲۰ درصد سود قانونی و... به دست می‌آید.

این فعال صنفی ادامه داد: نرخ غذا در واحد‌هایی که برنج طارم و هاشمی مصرف می‌کنند با نرخ واحد‌هایی که برنج خارجی استفاده می‌کنند باید متفاوت باشد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با اشاره به افت ۲۰ تا ۳۰ درصدی فروش رستوران‌ها، گفت: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذا‌های رستورانی این کاهش تقاضا را تشدید کرد.

این فعال صنفی با بیان اینکه رستوران دارانی که با نرخ‌های اقتصادی اقدام به عرضه خوراک می‌کنند از مواد اولیه مرغوب استفاده نمی‌کنند، گفت: با آنالیز ابتدایی قیمت‌ها به نرخ‌های که برخی واحد‌هایی صنفی برای غذا‌های خود درج می‌کنند نخواهیم رسید چگونه ممکن است که مرغ کیلویی ۴۵ تا ۵۰ هزار تومانی و برنج کیلویی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومانی برای طبخ غذا استفاده کرد، اما از سوی دیگر قیمت یک پرس غذا حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان شود؟ اینجاست که تایید می‌شود این واحد‌ها از مواد اولیه نامرغوب استفاده می‌کنند.

 

فلافل ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان شده است

همچنین در این رابطه اسدالله احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان، با اشاره به افت فروش در اغذیه‌فروشان، گفت: سردی هوا همواره در میزان فروش تاثیر می‌گذاشت؛ چراکه مردم ساعات کمتری از روز را خارج خانه سپری می‌کنند. همچنین افت قدرت خرید و افزایش نرخ انواع اغذیه باعث شده است که میزان فروش حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افت کند.

وی ادامه داد: نرخ فلافل حدود ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان شده است البته برخی واحد‌ها ممکن است در ساندویچ سه عدد فلافل و واحد دیگر ۵ عدد فلافل بگذارد و این موضوع نرخ ساندویچ را تغییر می‌دهد همچنین برند‌ها و کیفیت خوراک در تعیین قیمت فاکتور مهمی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان در پایان بیان کرد: مواد اولیه از جمله نان فانتزی، انواع سس‌ها، پنیر، سوسیس و کالباس افزایش نرخ داشتند و این افزایش نرخ در قیمت تمام شده واحد صنفی تاثیر می‌گذارد.

 

ارسال نظر