تنها گذاشتن دولت اشتباهی نابخشودنی است

۱۳۹۷/۰۶/۰۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۸۲۲۸

یادگار امام (ره): روزهای خوشی در پیش است

ایران |

همزمان با آغاز هفته دولت و در شرایطی که ایران برای عبور از چالش‌های پیش رو بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند به کار‌گیری آموزه‌های امام (ره) است؛ رییس‌جمهور و اعضای کابینه‌اش راهی حرم امام راحل شدند تا ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام‌خمینی (ره) بر ادامه مسیر انقلاب تاکید کنند.

روحانی و هیات وزیران پس از تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب با حضور بر سر مزار مرحوم آیت‌الله هاشمی برای شادی روح یار وفادار امام (ره) فاتحه‌ای قرائت کردند. رییس‌جمهوری در بخش اول صحبت‌هایش با بازخوانی مسیری که امام (ره) برای تشکیل حکومت مردمی طی کرده؛ رمز توفیقات بزرگ امام (ره) را استفاده از ظرفیت‌های درونی کشور و پرهیز از حاشیه‌های غیر ضروری عنوان کرد و در بخش دوم اظهاراتش با مخاطب قرار دادن دولتمردان و ساختارهای اجرایی از آنان خواست تا در مسیر پاسخگویی به مطالبات قانونی مردم گام بردارند. رییس دولت دوازدهم همچنین تنها گذاشتن دولت را اشتباهی نابخشودنی دانست که در ادامه آسیب‌ها و خسارت‌های فراوانی را ایجاد می‌کند.  رییس‌جمهور در این مراسم با تاکید بر تداوم قدرتمند راه و سیره امام خمینی (ره) تصریح کرد که دولت بار دیگر با آرمان‌های امام راحل عهد می‌بندد که استوارتر از همیشه در راه خدمت به مردم گام بردارد و مطمئن هستیم که خداوند هم یاور و ناصر ملت بزرگ ایران خواهد بود.

به گزارش پاد؛ روحانی اظهار داشت: اولین روز هفته دولت در کنار تربت امام راحل بار دیگر می‌خواهیم با آرمان‌های انقلاب اسلامی سیره و راه امام بزگوارمان بیعت کنیم. خوشحالیم که امسال هفته دولت بین دو عید بزرگ قربان و غدیر واقع شده است؛ یکی عید ایثار، فداکاری و دیگری، عید ولایت. ولایتی که مولا امیرالمومنین (ع) هیچگاه پیشوایی خلق را بدون خواست مردم و اصرار مردم آغاز نکرد و هیچگاه از راه حق و صواب منحرف نشد. در بین این دو عید بزرگ، دومین سال دولت دوازدهم را آغاز می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم رهرو مسیر امام عزیز و بزرگوار باشیم.

  تحمل حبس و حصر

رییس‌جمهوری صحبت‌هایش را اینطور ادامه داد: در شرایط زندگی کشور و منطقه و جهان ضروری است که بار دیگر کلام، راه و سیره امام را بازخوانی کنیم. امام عزیز و بزرگوار، راه و مسیر امید را به همه ما آموخت؛ او سراسر وجود و کلامش، امید به آینده بود و اگر این روحیه امیدوارانه وجود نداشت، نمی‌توانست با یاران اندکش نهضت عظیم و بزرگی را پیش ببرد.

روحانی ادامه داد: اگر او امیدوار نبود نمی‌توانست ۱۰ ماه حبس و حصر را با کمال نشاط و سرزندگی طی کند، اگر او امیدوار نبود نمی‌توانست ۱۴ سال تبعید را تحمل کند. اگر او امیدوار نبود، نمی‌توانست انقلاب را از معبر‌های بسیار خطرناک به ویژه در سال‌های اولیه عبور دهد وتجاوز متجاوزین را از سرزمین ما دفع کند و بتواند همان‌گونه که انقلاب را رهبری کرد، برای نظام هم معماری بزرگ باشد. او در سایه حسن ظن به مردم و خداوند توانست امیدوارانه حرکت کند، حسن ظن به رحمت خداوند و به اینکه هیچگاه نباید از رحمت او مایوس بود. ایمان قوی امام به خداوند، مایه امیدواری در مسیر و راهش بود؛ از طرف دیگر، امام به قدرت مردم و توانمندی ملت بزرگ ایران ایمان و باور داشت. امام در همه مشکلات و سختی‌ها بعد از خداوند، دستش به سوی ملت خودش دراز بود و از مردم استمداد می‌خواست.

رییس‌جمهور تاکید کرد: امام از مردم می‌خواست تا بار سنگین ادامه راه انقلاب را بر دوش بِکشند. او می‌دانست که ملت بزرگ ایران با فرهنگ کهن و با ایمان به خداوند و روحیه ایثار به خوبی از همه مشکلات عبور خواهد کرد. او هیچگاه نگفت همه با من بلکه او همیشه می‌گفت همه با هم. او خواست تا همه اقشار و اقوام و افکار و سلایق در کنار یکدیگر باشند و همه جمعیت‌ها و نهادها در کنار یکدیگر و همه مردم برای رسیدن به اهداف بلندشان در کنار یکدیگر قرار بگیرند. او اضافه کرد: امروز یکی از روزهای مشکل و سخت ایران در برابر توطئه دشمنان است؛ همانطور که تکیه امام بر مردم بود، تکیه خلف صالح ایشان یعنی مقام معظم رهبری هم بر مردم است.

روحانی با بیان اینکه امروز روزی نیست که باری که بر دوش داریم، بر دوش دیگری بیفکنیم و باید یاری برسانیم، اظهار داشت: تنها گذاشتن دولت و به این فکر بودن که کسی می‌تواند حساب خود را از حساب دولت جدا کند، اشتباهی محض و نابخشودنی است.

ادامه در صفحه 2

 

 

ارسال نظر