اخبار

۱۳۹۷/۰۸/۲۰ - ۰۰:۲۳:۰۲
کد خبر: ۱۳۳۳۸۱

تولید کارت‌های ملی «ایرانی» به زودی

سخنگوی سازمان ثبت‌احوال از ثبت‌نام بیش از ۴۶میلیون نفر برای دریافت کارت ملی هوشمند خبر داد و گفت: بیش از 44 میلیون کارت ملی هوشمند برای ایرانیان صادر شده است. سیف‌الله ابوترابی آخرین وضعیت تعداد ثبت‌نام کنندگان کارت ملی هوشمند و تعداد کارت‌های صادر شده را تشریح کرد و گفت: تاکنون ۴۶میلیون و ۷۵۹هزار نفر برای دریافت کارت ملی هوشمند تکمیل ثبت نام کرده‌اند و برای ۴۴میلیون و ۳۳۷ هزار نفر نیز کارت کلی هوشمند صادر شده است. همچنین کمتر از ۱۵ میلیون نفر نیز باقی مانده‌اند که هنوز اقدامی برای ثبت‌نام کارت ملی هوشمندشان انجام نداده‌اند. او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به کارت‌های ملی هوشمند ساخت داخل که قرار بود به زودی به تولید برسد اشاره کرد و گفت: متولی آماده سازی بدنه کارت ملی ساخت داخل چاپخانه دولتی است.همچنین تایید کننده مراحل فنی نظیر ایمنی، مقاومت و...یک شرکت داخلی بوده که این شرکت در حال بررسی این بدنه است تا در صورت مناسب بودن این بدنه به صورت انبوه تولید شود.

جزییات امریه سربازان  در دستگاه‌های مختلف

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح جزییات امریه سربازان در دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف را اعلام کرد. موسی کمالی درباره امریه سربازان در سازمان‌ها و نهادهای مختلف گفت: در حال حاضر بالغ بر ۱۴۰ دستگاه شامل وزارتخانه، سازمان و بنیاد از خدمت سربازان استفاده می‌کنند. براساس فصل هشتم قانون خدمت وظیفه عمومی، سازمان‌ها تقاضای خود را مبنی بر در اختیار گرفتن سرباز به ستاد کل نیروهای مسلح ارسال کرده و این تقاضا در کمیسیونی در ستاد کل نیروهای مسلح بررسی می‌شود؛ در صورتی که نتیجه مثبت باشد، گزارشی به مقام معظم رهبری تقدیم می‌شود و در صورتی که مورد تایید قرار گیرد به سازمان‌های ذیربط ابلاغ می‌شود. او ادامه داد: در خصوص امریه سربازان در دستگاه‌های مختلف مهلت دو الی سه ساله از سوی ستاد کل نیروهای مسلح برای خدمت سربازان در این دستگاه‌ها تعیین می‌شود. پس از پایان این مدت واگذاری سرباز به دستگاه‌های مربوطه ارزیابی می‌شود در صورتی که ارزیابی مثبت باشد، سهمیه استمرار پیدا می‌کند در غیر این‌ صورت متوقف می‌شود. رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح به ایلنا گفت: سالانه حدود ۳۶ هزار سرباز می‌توانند امریه دریافت کنند، اما در حال حاضر به دلیل اینکه موالید کاهش پیدا کرده طبیعتا تعداد سربازان امریه نیز محدود است، بنابراین تعداد سربازان امریه سیر نزولی پیدا کرده است. درحالی که در حدود سه الی چهار سال پیش واگذاری سربازان به دستگاه‌ها و سازمان‌ها سیر صعودی داشت، اما در حال حاضر سیر نزولی پیدا کرده است. کمالی تاکید کرد: براساس قانون اساسی و قانون خدمت وظیفه عمومی واگذاری سرباز به دستگاه‌ها و سازمان‌های غیرنظامی مشروط به وجود مشمول مازاد و همچنین عدم آسیب به آمادگی رزمی نیروهای مسلح است. در شرایط فعلی واگذاری سهمیه واگذاری سرباز به سازمان‌ها و دستگاه‌های غیرنظامی با محدودیت اعمال می‌شود. او با اشاره به برخی مصاحبه‌ها از سوی مسوولان نهادها و دستگا‌ه‌های مختلف در خصوص امریه سربازی گفت: بعضا برخی مصاحبه‌ها و اظهارنظرهایی صورت گرفته در خصوص امریه سربازی، قبل از این است که تقاضای اعلام شده از سوی دستگاه‌ها در ستاد کل نیروهای مسلح بررسی شود و مصوبه‌ای در این خصوص صادر شود. صحیح این است که تا پایان ارزیابی تقاضا توسط ستاد کل نیروهای مسلح مصاحبه‌ای از سوی هیچ دستگاه‌ و سازمان‌ در خصوص امریه سربازی صورت نگیرد. رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح همچنین به امریه سربازان اشاره کرد و گفت: تعداد محدودی از سازمان‌ها مانند وزارت آموزش و پرورش دارای سهمیه هستند و از سربازان امریه استفاده می‌کنند. عمده‌ترین امریه‌هایی که برای سربازان صادر می‌شود نیز شامل سرباز معلم، سرباز هیات علمی، سرباز پیام‌آور بهداشت، سرباز مربی، سرباز تعاون‌یار، سرباز بهزیست، سرباز بهیار، سرباز سازندگی و ... است.

داروهای اساسی دیابت موجود است

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با تشریح اقدامات انجام شده در جهت کنترل، درمان و بازتوانی بیماری دیابت در کشور، گفت: داروهای اساسی دیابت به اندازه کافی موجود است و واحدهای درمانی دارای پزشکان متخصص دیابت نیز به تعداد کافی در همه سطوح کشور فراهم است. افشین استوار افزود: بر اساس آخرین مطالعات، حدود ١١ درصد جمعیت بزرگسالان (بالای ٢۵ سال) به دیابت مبتلا هستند. همچنین حدود ١٨ درصد این جمعیت مستعد ابتلا به دیابت هستند. بنابراین حدود ٣٠ درصد جمعیت بزرگسالان در خطر جدی ابتلا به دیابت هستند. استوار گفت: در سطح بعدی مهم‌ترین موضوع کنترل دیابت است که عوارض ناشی از آن مانند بیماری‌های قلبی، عروقی، نارسایی کلیوی، عوارض چشمی و اختلالات عصبی نیز کنترل شود. با کنترل و مراقبت دیابت می‌توان از عوارض ناشی از این بیماری کاست و در جهت کاهش‌ هزینه‌های آن اقدام کرد. استوار با بیان اینکه داروهای اساسی دیابت در کشور به اندازه کافی موجود است، افزود: واحدهای درمانی با پزشکان متخصص دیابت نیز به تعداد کافی در همه سطوح کشور توزیع شده‌اند.

 

ارسال نظر