امکانات مستقل برای گردشگری سلامت وجود ندارد

۱۳۹۷/۰۷/۱۲ - ۰۰:۱۰:۱۵
کد خبر: ۱۳۰۹۳۴

گردشگری سلامت و ورود شهروندان کشورهای همسایه و حتی کشورهای دیگر به ایران برای درمان، می‌تواند به اقتصاد کمتروابسته به نفت کمک کرده و ارز وارد کشور کند. اما هنوز کمبود امکانات اقامتی برای همراهان بیماران، حضور پررنگ دلالان سلامت و... باعث شده نه تنها در این زمینه پیشرفتی صورت نگیرد، بلکه روند ورود گردشگران سلامت کاهش نیز پیدا کند.

عضو هیات رییسه فراکسیون میراث فرهنگی مجلس گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سلامت می‌تواند بسیاری از مشکلات صادرات نفت را نیز جبران کند.

قاسم احمدی لاشکی در مورد بحث گردشگری سلامت در کشور و لزوم توسعه آن با هدف رضایتمندی مسافران خارجی گفت: تا به امروز در این زمینه موفق نبودیم و فکر نکنیم که چهارتا خارجی آمدند و ما براساس برنامه آنها را آوردیم، گردشگری سلامت اتفاق افتاد؛ آمار گردشگری سلامت در کشور ما بسیار پایین است، نباید کسانی را که بطور خودجوش برای گردشگری به ایران آمده‌اند و دچار مشکلاتی شدند و مورد عمل جراحی قرار گرفتند را تحت عنوان گردشگری سلامت بنامیم.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی به خانه ملت گفت: امسال حجم مسافران خارجی عرب که وارد کشور شدند شاید چند برابر بود. زمان سفر برای گردشگران ممکن است مخاطراتی نیز به وجود بیاید و ممکن است مسافر تحت درمان چند روزی را نیز بستری باشد اما نمی‌شود از آن به عنوان گردشگری سلامت نام برد. نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه گردشگری که بحث اکوتوریسم، بحث طبیعت‌گردی و بناهای تاریخی، تفریحی و ... را داریم، گردشگری سلامت می‌تواند یکی از موثرترین شرایط باشد اما در صورتی این اتفاق خواهد افتاد که وزارت بهداشت و درمان پا به عرصه بگذارد و بگوید ما این امکانات را برای این منظور درست کردیم که بتواند از جای دیگر برای خود تولید پول کند.

احمدی لاشکی گفت: پزشکان ایران عالی هستند، تخصص‌های ویژه‌ای دارند اما امکانات آنها برای اینکه مریض‌های خارجی را هم ببینند و مستقل تحت عنوان گردشگری سلامت باشد نیست، بیمارستان‌های بسیار خوبی وجود دارند اما آنها عمومی هستند و نمی‌توانیم استفاده از آنها را تحت عنوان گردشگری سلامت نام ببریم. اگر بتوانیم در این حوزه سرمایه‌گذاری انجام دهیم فکر می‌کنم بتواند بسیاری از مشکلات صادرات نفت ما را هم جبران کند. عضو هیات رییسه فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجلس با اشاره به اینکه مجلس می‌تواند در این حوزه تاثیرگذار باشد افزود: دولت می‌تواند در لایحه‌ای که با خود برای بودجه سال 98 می‌آورد این موضوع را از حالا ببیند و از مجلس بخواهد از آن حمایت کند که ما بتوانیم بگوییم فلان قدر دلار و فلان قدر از صندوق توسعه ملی برداشت کنیم و بتوانیم به بخش‌های خصوصی به صورت مشارکتی و امثالهم تحویل بدهیم.

 

ارسال نظر