اخبار

۱۳۹۷/۰۶/۱۷ - ۰۲:۰۵:۵۷
کد خبر: ۱۲۹۱۲۱

ماجرای بستری نکردن کودکان بدون اذن پدر

معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با اشاره به برخی اعتراضات در مورد عدم همکاری جراحی و بستری فرزندان در بیمارستان‌ها بدون اذن پدر گفت: وزیر بهداشت معتقد است که در مورد این موضوع مشکل و مساله جدی وجود ندارد و در بیشتر مواقع این طرح به صورت سلیقه‌ای در بیمارستان‌ها اجرا می‌شود.

معصومه ابتکار با اشاره به برخی اعتراضات در مورد عدم همکاری جراحی و بستری فرزندان در بیمارستان‌ها بدون اذن پدر افزود: این مساله موضوعی است که باید بررسی شود،  وزیر بهداشت در مورد این مساله معتقد است که در این موضوع مشکل و مساله جدی وجود ندارد و  بیشتر مواقع این طرح به صورت سلیقه‌ای در بیمارستان‌ها اجرا می‌شود. ابتکار افزود: بررسی‌های اولیه این معاونت نشان از آن دارد که بطور کلی مشکل در این مساله جدی نبوده و در بیشتر مواقع نحوه اجرای قوانین فعلی، نگرش و دیدگاه سلیقه‌ای برخی بیمارستان‌ها و متولیان این امر در این مساله دخیل بوده است.

او در ادامه به طرح خروج زنان نخبه از کشور که با برخی اعتراضات و مخالفت‌هایی مبنی بر ایجاد تبعیض میان زنان بوده اشاره‌ کرد و به ایسنا گفت: این طرح بر اساس ضرورت‌هایی مطرح شده و می‌توان گفت یکی از مطالبات حوزه زنان بوده است. ابتکار با اشاره به برخی اعتراضات به این طرح گفت: نیاز است تا طرح خروج زنان از کشور به صورت گام به گام حرکت کند به نظر می‌آید که این مساله قابل توجیه است و باید ببینیم که طرح خروج زنان نخبه از کشور در چه جایگاهی قرار دارد و در آینده به چه نحوی پیش خواهد رفت؟ او ادامه داد: امیدوار هستیم تا در مراحل بعدی این مساله برطرف شود، اگر بخواهیم تا در مرحله ابتدایی مساله «خروج زنان» از کشور برطرف شود این موضوع در مرحله اول به شکل خروج زنان نخبه قابلیت پیدا می‌کند.

اجباری شدن الکترونیکی بودن داده‌های بیمارستانی

رییس سازمان بیمه سلامت ایران گفت: الکترونیکی شدن داده‌های بیمارستانی اجباری است. طاهر موهبتی اظهار کرد: مدیران سازمان باید برنامه عملیاتی سازمان بیمه سلامت را جدی بگیرند. در واقع این طرح به صورت گروهی برنامه‌ریزی شده و همگی باید به آن پایبند باشند. یکی از موضوعات مهم دیگر، بحث سازمان الکترونیک است که باید جدی گرفته شود. درواقع تا پایان آبان ماه سال جاری، پایلوت الکترونیک کردن داده‌ها در شهر اصفهان به پایان خواهد رسید و پس از آن باید در دیگر استان‌ها اجرایی شود.

او ادامه داد: در واقع باید خدمات از تولید خدمت تا صورت‌حساب‌ها الکترونیک شود. از سویی دیگر بحث استحقاق‌سنجی نیز باید مورد توجه قرار گیرد. از سویی دیگر پایگاهی به صورت مجازی شکل گرفته و آنچه مدنظر قانون‌گذار بوده تا حدودی عملی شده است. رییس سازمان بیمه سلامت کشور خاطرنشان کرد: مدیران استان باید در حوزه کارگاه‌های بالینی حضور فعال داشته باشند. نکته دیگر توجه به تماس‌ها با شماره تلفن ۱۶۶۶ است. درواقع این خط تماس، ابزار ما برای گفت‌وگو با مردم و استفاده از نظرات مردم است.

او اظهار کرد: اطلاع‌رسانی ما به مردم مناسب نیست و متاسفانه مردم از حقوق شهروندی خود آگاهی ندارند، بنابراین مطالبه‌ای نیز نخواهند داشت و موجب می‌شود هیچ‌کدام از اقداماتمان را به درستی انجام ندهیم. ما بایستی سازمانی مشتری‌مدار و پاسخگویی باشیم و به شکایت‌های مردم رسیدگی کنیم. موهبتی با بیان اینکه «ما می‌توانیم یارانه را هدفمند کنیم»، افزود: کسی که وضعیت مالی خوبی دارد نباید از یارانه سلامت استفاده کند؛ چراکه ظلم به دیگر اقشار جامعه است. باید مدیران سازمان با نمایندگان مجلس ارتباط مناسبی داشته باشند. برای نمونه زمانی که ۴ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان اوراق برای سازمان بیمه سلامت در نظر گرفته می‌شود به دلیل ارتباط مناسب ما با نمایندگان مجلس است. او گفت: بایستی ارتباط مدیران سازمان با نمایندگان مجلس بسیار نزدیک‌تر باشد تا نمایندگان مجلس ما را به عنوان رفرنس قبول داشته باشند. همچنین ارتباط با خبرنگاران در این زمینه بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه یک بازوی جدی در زمینه اطلاع‌رسانی ما هستند.

رییس سازمان بیمه سلامت کشور ادامه داد: مدیران باید نیروی انسانی، شرایط رفاهی، آموزش و... را جدی بگیرند. درواقع پرداخت در زمینه نیروی انسانی نوعی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. کارمند باید بداند که دیده می‌شود و برای وی ارزش قائل می‌شویم. از نکات مهم دیگر، بحث مشتری‌مداری است. باید نسبت به مشتری دلسوز بود. درواقع مدیران استان‌ها باید در مراکز حضور یابند و از نزدیک نسبت به شرایط مردم آگاهی کسب کنند. موهبتی افزود: نباید مدیران سازمان بیمه سلامت هراسی در اجرای قانون داشته باشند. تا به امروز همه اقداماتی که در سازمان سلامت انجام شده مبتنی بر قانون بوده و همگی در یک راستا حرکت کردیم. او اظهار کرد: درواقع برای روند بهتر اقدامات، مدل پویا و نظام بیمه‌ای چند پایه سلامت، تدوین شده و برای چند تن از مدیران فرستاده شده است تا در این راستا دیدگاه‌های خود را مطرح کنند. ما اصرار بر مدل خاصی نداریم بلکه برنامه‌ای با مشورت افراد صاحب‌نظر ارایه خواهیم داد و پس از آن با بررسی‌های لازم به اجماع خواهیم رسید.

 

 

ارسال نظر