کوچ معتادان از جنوب ‌تهران به بزرگراه‌های شمال‌ شهر

۱۳۹۷/۰۳/۱۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۳۱۰۱

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه مصرف‌کننده‌های مواد صنعتی بیشتر از سایر مصرف‌کننده‌ها در معرض خطر و متجاهر شدن هستند، عنوان کرد: معتادان متجاهر حاضر در تهران از مناطق جنوبی این شهر به حاشیه بزرگ راه‌های شمال شهر تهران رانده شده و در آن مناطق به مصرف علنی مواد روی آورده‌اند. پرویز افشار با اشاره به اینکه عدد آمار خام معتادان کشور در سال‌های اخیر کاهش یافته است، گفت: در سال‌های اخیر شدت و عمق اعتیاد در گروه‌های مختلف اجتماعی افزایش یافته و نمود اعتیاد در کشور را گسترش داده است.

او با اشاره به اینکه تعداد معتادان متجاهر نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است، اظهار کرد: در دهه ۱۳۸۰ در ایران معتادان الگوی مصرف خود را از مواد سنتی به مواد صنعتی تغییر داده‌اند. به‌طوری که ماده صنعتی شیشه میزان نفوذ و مصرف بالایی را به خود اختصاص داده است. معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به مقایسه مصرف و عوارض تریاک و شیشه تصریح کرد: اگر یک فرد معتاد با مصرف تریاک در مدت حدودی ۱۵سال به مرحله از دست دادن مهارت برسد، یک فرد با مصرف شیشه با مصرف حدود ۶ سال می‌تواند تمام مهارت‌های خود را از دست داده و حتی به کف خیابان‌ها رانده شود.

او که در برنامه‌یی رادیویی صحبت می‌کرد با اشاره به اینکه مصرف‌کننده‌های مواد صنعتی بیشتر از سایر مصرف‌کننده‌ها در معرض خطر و متجاهر شدن هستند، عنوان کرد: معتادان متجاهر حاضر در تهران از مناطق جنوبی این شهر به حاشیه بزرگ راه‌های شمال شهر تهران رانده شده و در آن مناطق به مصرف علنی مواد روی آورده‌اند. افشار با اشاره به طرح‌های پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر، خاطرنشان کرد: بر اساس طرح‌های پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۰ و ۹۴ به واسطه آمارگیری‌های مختلف و پرسش‌ها و متادولوژی‌های متعدد مشخص شد که تعداد معتادان کشور در روند مدیریتی کاهش پیدا کرده و عمق آن افزایش یافته است.

 

ارسال نظر