منتظریم مجلس تکلیف حق‌التدریسی‌ها را تعیین کند

۱۳۹۶/۰۷/۲۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۸۹۱۴
منتظریم مجلس تکلیف حق‌التدریسی‌ها را تعیین کند

معلمان حق‌التدریسی که در سال‌های گذشته به دلیل کمبود نیرو در آموزش و پرورش و کسری بودجه برای جذب معلم، وارد سیستم آموزشی کشور شدند حالا می‌توان گفت دردسر بزرگ این وزارتخانه شده‌اند. پرداخت حق‌الزحمه آنها با سختی صورت می‌گیرد و از سوی دیگر برخی از آنها با توجه به اینکه چند سال است در مدارس کشور به صورت حق‌التدریسی کار می‌کنند، خواهان استخدام حتی بدون آزمون هستند و گاهی هم مقابل مجلس تجمع می‌کنند. وزیر آموزش و پرورش در مورد تعیین تکلیف وضعیت معلمان حق‌التدریسی به خصوص در شهرهای کوچک و دورافتاده توضیحاتی را ارائه کرد.

محمد بطحایی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران ابتدا درباره تصمیمات اتخاذ شده برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های درس گفت: این موضوع تحت عنوان تراکم دانش‌آموز در کلاس مطرح است که ما نُرم تعریف شده‌یی را در کشور به تفکیک شهر و روستا در دوره‌های مختلف آموزشی داریم.

او ادامه داد: ضمن تایید این مطلب که امکان دارد در بعضی مناطق این تراکم نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده باشد اما هنوز با آن استاندارد و خط قرمز فاصله دارد. وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: تراکم کلاس در بعضی موارد به جهت اینکه فضای کلاس استاندارد نبوده، کاهش پیدا کرده. مثلا جایی بوده که برای کلاس ساخته نشده بود اما به اجبار تبدیل به کلاس شده که در اینجا تعداد دانش‌آموزانی که می‌توانستند در کلاس حاضر باشند کمتر شده و میانگین منطقه را پایین آورده است که در این موارد چاره دیگری وجود ندارد. بطحایی در مورد بحث استخدامی بعضی معلمان حق‌التدریسی در شهرهای کوچک و دورافتاده نیز گفت: مجلس اخیرا کلیات طرحی را به تصویب رسانده و جزییات آن قرار است در کمیسیون بررسی شود که ما منتظریم آن طرح درخصوص نحوه به کارگیری نیروهای حق‌التدریسی برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف کند. اما تا آن زمان که آن طرح به تصویب برسد، استفاده از همکاران عزیزمان که حق‌التدریسی هستند کما فی‌السابق است. او افزود: امیدوارم با اهمیت و اولویتی که این موضوع دارد، مجلس این طرح را با لحاظ نظرات کارشناسی وزارت آموزش و پرورش مورد بررسی قرار دهد.

طرح ملی «توزیع شیر در مدارس» که از سال 79 کلید خورد نیز طی دو سه سال اخیر به علت مضیقه‌های اعتباری و بدهی به شرکت‌های تولیدکننده شیر با مشکلاتی روبه‌رو شد لذا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته نتوانست به تعهد خود در قبال توزیع 70نوبت شیر در مدارس عمل کند.

بطحایی در پاسخ به این پرسش نیز که در سال جاری شیر مدارس از چه زمانی توزیع خواهد شد به ایسنا گفت: توزیع شیر به استان‌ها تفویض اختیار شده و به روال سال‌های گذشته است اما در مورد اعتبارات باید گفت که در بیشتر مواقع منابع لازم برای شیر مدارس از محل سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین می‌شود.

او افزود: باید این منابع از سوی سازمان هدفمندی به ما تخصیص یابد. همین روزها جلسه‌یی با مسوولان مربوطه پیش‌بینی کرده‌ایم تا بر سر تخصیص منابع با سازمان هدفمندی یارانه‌ها به توافق برسیم سپس توزیعش را آغاز خواهیم کرد. وزیر آموزش و پرورش درباره دفعات توزیع شیر نیز گفت: این موضوع که شیر در چند نوبت توزیع می‌شود به اعتبارات تخصیصی بستگی دارد. رقم در نظر گرفته شده در بودجه آمده است اما هنوز اطلاعات دقیقی از سقف تخصیصی‌ها ندارم.

 

ارسال نظر