اخبار

۱۳۹۷/۰۲/۳۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۲۱۱۰

واردکننده‌ها احتکار می‌کنند

ایلنا   رییس اتحادیه کفاشان دست‌دوز با بیان اینکه واردات کفش بی‌کیفیت خارجی بازار تولیدکننده داخل را مورد آسیب جدی قرار داده است، گفت: مواد اولیه کفاشان را واردکننده‌ها و تولیدکنندگان داخلی احتکار می‌کنند. این افراد، تولیدکننده‌ها را مجبور می‌کنند تا مواد اولیه را به نرخ آزاد خریداری کنند که این مساله شرایط بسیار سختی را برای تولیدکننده ایجاد کرده است. رسول شجری در خصوص شرایط و اوضاع این صنف در سال حمایت از تولید داخلی اظهار کرد: در حال حاضر شرایط بسیار سختی داریم و وضعیت ما اصلا خوب نیست.  او در ادامه افزود: مواد اولیه ما را واردکننده‌ها و تولیدکنندگان داخلی احتکار می‌کنند. تغییر قیمت ارز بر بازار تاثیر گذاشت اما این افراد، تولیدکننده‌ها را مجبور می‌کنند تا مواد اولیه را به نرخ آزاد خریداری کنند که این مساله شرایط بسیار سختی را برای تولیدکننده ایجاد کرده است. شجری در ادامه تصریح کرد: بعد ازعید هیچ اتفاق خوبی برای تولید نیفتاده است. پس از پایان عید معمولا ما فروش زیادی نداریم اما تا تیرماه تولیدی‌ها باید فعال باشند تا کسری بازار را تامین کنند.

او همچنین پیش‌بینی کرد: با توجه به وضعیت ارز امسال این رونق اتفاق نخواهد افتاد، چرا که بیش از نیمی از تولیدی‌ها به دلیل نبود مواد اولیه تعطیل هستند. رییس اتحادیه کفاشان دست‌دوز ادامه داد: واردات کفش بی‌کیفیت خارجی بازار تولیدکننده داخل را مورد آسیب جدی قرار داده است. شجری با اشاره به اینکه توجه دولت به این صنعت می‌تواند موجب اشتغال‌زایی در کشور شود، گفت: به دلیل رکود اقتصادی و مشکلات موجود در زمینه تولید، این امکان وجود ندارد که در این عرصه با تمام ظرفیت به فعالیت بپردازیم. اگر دولت به حمایت‌های لازم از این بخش بپردازد، این امکان وجود دارد که اشتغال در این بخش دوبرابر شود.

مشکل تامین نان در ماه‌رمضان نداریم

ایسنا   رییس اتحادیه نانوایان سنتی اعلام کرد: هیچ مشکلی برای تامین نان مورد نیاز روزه‌داران در ماه رمضان وجود ندارد و ساعات پخت نان به گونه‌یی برنامه‌ریزی شده که همواره نان داغ در دسترس مردم باشد. در ماه رمضان همواره نانوایی‌ها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آنها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعت‌ها پس از آن ادامه دارد. قاسم زراعتکار رییس اتحادیه نانوایان سنتی در این باره گفت: برای نانوایی‌های سنتی از لواش تا تافتون، بربری و سنگک ساعت کاری در ماه رمضان از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود و تا ۸ صبح تنور آنها روشن می‌ماند، مجددا از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر نانوایی‌ها فعال می‌شوند و پس از آن از ساعت ۱۳ تا پس از افطار و ساعت‌ها پس از آن نانوایی‌ها آماده تحویل نان تازه و داغ به روزه‌داران هستند.

او همچنین درباره وضعیت قیمت و نرخ واقعی نان افزود: در ماه رمضان هیچ‌گونه افزایش قیمتی در انواع نان سنتی اعمال نمی‌شود و مردم از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند اما پس این ماه مبارک آنالیز قیمت انواع نان سنتی را طبق روال معمول هر ساله به دستگاه‌های متولی در زمینه نرخ‌گذاری نان ارائه می‌دهیم‌.  زراعتکار ادامه داد: امیدواریم مسوولان به نانوایی‌ها و صاحبان این صنف زحمتکش توجه ویژه‌یی داشته باشند؛ چرا که از سال ۱۳۹۳ نرخ نان سنتی هیچ تغییری نداشته است؛ حال آنکه همه هزینه‌های تولید مانند دستمزد کارگران، انرژی، مالیات، تورم و دیگر هزینه‌های جانبی افزایش پیدا کرده است و نانوایی‌ها توان تحمل آن را دیگر ندارند. رییس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه اگر دولت هزینه‌های نانوایی‌ها را تقبل کند هیچ علاقه‌یی به افزایش قیمت نان نداریم و حاضریم این محصول استراتژیک را رایگان در اختیار مردم قرار دهیم، گفت: از نظر کمیت و کیفیت نانوایی‌های سنتی همواره تلاش می‌کنند تا با وجود مشکلات موجود، بهترین نان در دسترس مردم باشد تا بتوانند اعتماد مردم را جلب کنند؛ چرا که آنها مشتری و تعیین‌کننده در آینده بازار و درآمد نانوایی‌ها هستند و بنابراین مردم باید رضایت داشته باشند.

برگزاری انتخابات اتاق‌های اصناف

پایگاه خبری اتاق اصناف ایران   انتخابات اتاق‌های اصناف تهران و شهرستان‌ها همزمان روز دوشنبه ۳۱اردیبهشت ماه جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود. دبیرکل اتاق اصناف ایران فضای انتخاباتی این دوره اتاق اصناف را بسیار خوب و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: فضای رقابتی این دوره بسیار پرشور است و بنا بر گزارش‌هایی که از سراسر کشور رسیده، استقبال خوبی در مهلت زمان ثبت‌نام صورت گرفته و تعداد زیادی از متقاضیان حایز شرایط در این ماراتن انتخاباتی شرکت خواهند کرد. علی عوض‌پور افزود: شماری از مدیران صنفی کشور اکنون در شورای‌های اسلامی شهر و روستا در حال فعالیت هستند و یکی از درخواست‌ها و انتظاراتی که جامعه اصناف از مسوولان کشور دارند، حمایت از حضور نمایندگان اصناف در مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا بوده تا علاوه بر انعکاس نظرات بخش خصوصی در تصمیمات و مصوبات صادره از سوی قانونگذاران نیز دارای قابلیت اجرا در راستای اهداف و سیاست‌های کلی نظام باشد. بر این اساس برخی اتاق‌های اصناف در کشور که انتخابات میان دوره‌یی داشته‌اند، تا زمان مهلت اعتبارنامه، مستثنا از برگزاری انتخابات اردیبهشت ماه هستند. همچنین تاکنون 6دوره انتخابات از سوی اتاق‌های اصناف برگزار شده و امسال هفتمین دوره از انتخابات اتاق‌های اصناف کشور برگزار می‌شود. بر اساس گزارش‌های رسیده از تهران و شهرستان‌ها، میزان استقبال نامزدهای این دوره از انتخابات مطلوب بود و در مهلت مقرر بیش از ۲۵۰۰ نفر داوطلب از سراسر کشور ثبت‌نام کردند. آمار ثبت نام داوطلبان از شهر تهران ۲۶ نفر است.

 

ارسال نظر