توییتر بورسی شد!

۱۴۰۰/۰۷/۲۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۸۳۰۲۵

انتخاب اعضای جدید شورای عالی بورس و رییس این سازمان طی دو و سه روز اخیر به سوژه داغ توییتری‌ها در حوزه اقتصاد و بورس بود. این موضوع موجبات جدال، بحث و گفت‌وگو را میان فعالان این شبکه اجتماعی شد. حتی در رابطه با انتصاب‌ها، وزیر اقتصاد دولت سیزدهم هم در صفحه توییتر خود و بعد از چند روز در واکنش به این تغییر و تحولات نوشته‌ای منتشر کرد و موردتوجه کاربران بورسی قرار گرفت.

احسان خاندوزی، در همین رابطه نوشت که «امروز انتخاب اعضای متخصص و خوشنام برای شورای عالی بورس مهم‌ترین حمایت دولت از بازار سرمایه است. توسعه نهادها، رفع انحصار، بهره‌گیری از ابزارهای جدید، تقویت بازار اولیه، مقابله با قیمت‌‌گذاری دستوری و جلوگیری از دخالت در قیمت سهام برخلاف اقتضائات بنیادی در دستور کار خواهد بود.» یکی از افرادی که به این نوشته وزیر اقتصاد واکنش نشان داد، رضا امامی، فعال رسانه‌ای حوزه بورس بود. او با بازنشر توییت خاندوزی در رابطه با آن نوشت: «جناب وزیر انتظاراتی که از اعضای شورای عالی بورس دارید ظاهرا باجای دیگری اشتباه گرفته‌شده است. قانون بازار سرمایه و جزوه قطور مقررات سازمان بورس، شورای عالی بورس را چیزی شبیه یک گعده کرده که جز تایید فرمایشات جنابعالی کاری از دستشان برنمی‌آید، چه برسد به دخالت در سهام.» کاربران دیگری نیز به موضوع شعار دادن مسوولان و غیر‌واقعی بودن حرف‌هایشان بود. به اعتقاد این دسته از کاربران که نظرات انتقادی برای وزیر اقتصاد دولت ابراهیم رییسی منتشر می‌کردند، نه‌فقط در این دوره، بلکه تمام دوره‌ها مسوولان کارها و انتظارات و خواسته‌های مردم را با حرف و شعار درمانی پیش برده‌اند و در عمل اتفاقاتی که خواسته و نیاز مردم در حوزه‌های مختلف بوده است برطرف نشده است. از دیگر افرادی که برای خاندوزی در قسمت نظرات، نوشته‌ای منتشر کرده بود، المیرا شریفی، مجری صداوسیما بود و نوشته بود «به یک نفر زیان‌دیده از بورس گفتم برای فروش عجله نکن و دست نگهدار؛ گفت چیزی نموندِ که بفروشم. سرمایه‌اش در بورس سوخت شد!» هاشم آردم، تحلیلگر و مدرس حوزه بورس هم در واکنش به این انتصاب‌ها در توییتر خود با مخاطب قرار‌ دادن وزیر اقتصاد، نوشت: «انتظار ما بیشتر از این‌هاست. از این انتصابات بوی خوشی نمی‌آید.» رضا خانکی از فعالان بازار سرمایه هم در قسمت نظرات برای آردم با زبان طنز نوشت: «بهتر است تمرکز روی انتظارات تان باشد. نکته دیگری که در اینجا باید به آن بپردازیم این است که حالا کم‌وبیش چند وقتی است که بعد از ریزش‌های بورس و نوساناتی که داشته است و البته اینکه انتظارات و توقعات فعالان حوزه اقتصاد و بورس از وزیر اقتصاد برآورده نشده است و از جو هیجانی انتخاب احسان خاندوزی به عنوان وزیر اقتصاد مدت زیادی گذشته است، انتقاد و گلایه از او در فضای توییتر فارسی در حال شکل‌گیری است.»

پیام الیاس کردی، فعال حوزه بورس دیروز در همین رابطه در توییتر خود نوشت: «قبل از وزارت اقتصاد آقای خاندوزی در مقام نماینده مجلس انتقادات تند و درستی نسبت به دولت آقای روحانی و شخص وزیر اقتصاد در مورد بورس داشتند. جالب اینکه خودشان امروز در دولت حضور دارند و جالب‌تر اینکه امروز وزیر اقتصاد هستند.»

سهامداران خرد هم که در فضای توییتر فارسی فعالیت دارند، به فعالان حوزه بورس و چهره‌هایی که در زمان انتخاب احسان خاندوزی برای وزارت اقتصاد ابراز خوشحالی و امیدواری می‌کردند، خرده می‌گیرند که چرا هیچ تغییری در اوضاع اقتصادی، بورس و دیگر حوزه‌ها رخ نداده است. برای همین هم فضای توییتر فارسی در این بخش همراه با توهین و اتهام زنی است. داود بهرامی از فعالان حوزه بورس هم در توییتر خود در همین رابطه نوشت: «آقای خاندوزی اون موقع که نماینده مجلس بود با هر ریزش بورس کلی مصاحبه انتقادی می‌کرد و راهکار می‌داد ولی این مدت که وزیر شده و بازار سرمایه داره با سر سقوط می‌کند، کلاً نظری ندارد و روزه سکوت گرفته است.عباس عبدی پژوهشگر نوشت: «تنها دلیل محرمانه بودن ثروت مدیران کشور، فقدان اراده برای مبارزه با فساد است، و الا ثروت چیست که بخواهد محرمانه باشد؟ مگر اینکه ثروت محصول گناه و فساد باشد.»

علی سعدوندی نیز نوشت: «آقای شورای عالی بورس و ریاست محترم جدید؛ پس از تبریک و این حرف‌ها: 1. حذف دامنه نوسان و حجم‌مبنا 2. اصلاح روند عرضه اولیه نه اینکه فقط به صندوق‌های دوست‌داشتنی اختصاص یابد3. تبیین مقررات کفایت سرمایه نهادهای مالی 4. تسهیل مجوزها. لطفاً فوری قاطع انقلابی اقدام شود ممنون. ضمناً ماده‌واحده‌ای در مجلس انقلابی تصویب شود تا شرکت‌های بورسی که محصول خود را در بورس کالا عرضه می‌کنند از شمول قیمت‌گذاری و تعزیرات خارج شوند»

 

ارسال نظر