روی خط شرکت‌ها

۱۳۹۷/۰۳/۲۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۳۵۴۶

 نگاهی به گزارش ۶ ماهه «وتجارت»: بانک تجارت اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌یی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه 96 را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل ۴۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال منتشر کرد. علاوه بر این، شرکت با انتشار عملکرد ۶ماهه سال مالی 96 معادل ۴۵ هزار و ۲۷۱میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال زیان خالص شناسایی کرد و بر این اساس مبلغ ۹۹۱ ریال زیان به‌ازای هر سهم اختصاص داد که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل یک هزار و ۲۵۸ درصد رشد کرد. همچنین، «وتجارت» در ۶ ماهه سال مالی 95 به ازای هر سهم ۷۳ ریال زیان و در ۱۲ ماهه سال مالی ۹۵ به ازای هر سهم ۱۶۵ ریال زیان اعلام کرد. افزون بر این، به زیان خالص دوره نیز زیان انباشته ابتدای سال اضافه شد و درنهایت مبلغ ۶۰ هزار و ۴۶۰ میلیارد و ۸۰میلیون ریال زیان انباشته پایان دوره در حساب‌های این شرکت منظور شد.

 شفاف‌سازی «ثاخت»: شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان درباره اتمام تعهدات قبلی سال مالی منتهی به پایان شهریور ۹۷ توضیح داد. بر این اساس، ثاخت، اعلام کرده است تسهیلات بانک اقتصاد نوین در تاریخ ۲۰ اردیبهشت سال جاری تسویه شده است. مبلغ این تعهد ۴۰۰ هزار میلیون ریال است. همچنین، این شرکت درباره شرح موضوع طرف تعهد و رویه تسویه اعلام کرده است: تسویه تسهیلات بانک اقتصاد نوین توسط شرکت سرمایه‌گذاری غدیر (سهامدار عمده) انجام شده است. در مقابل آن طبق مذاکرات اولیه انجام شده بخشی از سهام شرکت آریا عمران پارس به این شرکت واگذار می‌شود.

 توضیحات «شپنا»: مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به سوالات سازمان بورس پاسخ داد. به گزارش سنا، اداره نظارت بر ناشران بورس در نامه‌یی خطاب به مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان، درباره ابهامات صورت‌های مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۹۶ سوالاتی را مطرح کرده بود که این شرکت در اطلاعیه‌یی اقدام به شفاف‌سازی کرد. لطفعلی چاوشی درباره افزایش هزینه‌های فروش، عمومی و اداری اعلام کرد: مطابق تبصره بند الف ماده ۲ آیین نامه اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۹۶ و جدول منضم به این آیین نامه که اخیرا در اختیار شرکت قرار گرفته است، پرداخت کل عوارض آلایندگی بر عهده شرکت‌های آلاینده قرار داده شده است؛ در حالی که در سال ۹۵، عوارض آلایندگی فروش فرآورده‌های یارانه‌پذیر در قالب یارانه اعطایی دولت و از طرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی جبران می‌شد. همین موضوع باعث افزایش هزینه‌های فوق در سال ۹۶ در مقایسه با سال‌های قبل و همچنین در قیاس با ۹ ماهه اول سال ۹۶ شده است. این شرکت اعلام کرده است بابت این سرفصل در گزارش منتهی به پایان اسفند ۹۶، رقمی بالغ بر یک هزار و ۱۱۴ میلیارد و ۸۱۲ میلیون ریال هزینه منظور شده است. در ادامه این نامه، شرکت پالایش نفت اصفهان درباره درآمدهای عملیاتی توضیح داد. شپنا اعلام کرده است در گزارش ۱۲ ماهه رقمی بالغ بر ۲۷ هزار و ۳۱۷ میلیارد و ۴۶۲ میلیون ریال بابت ۲ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۵۹۶ مترمکعب نفت کوره تحویلی به امور بین‌الملل وزارت نفت درآمدی منظور نشده و فقط در گزارش تفسیری به آن اشاره شده است. این شرکت همچنین درباره سایر درآمدهای عملیاتی تاکید کرد: بخش عمده‌یی از این درآمد مرتبط با یارانه حمل نفت خام است که در ۹ ماهه سال ۹۶ بر مبنای هر لیتر ۹۸ ریال محاسبه شده است که با ابلاغ نرخ‌های جدید، رقم آن به ازای هر لیتر ۱۰۷ ریال محاسبه و به همین دلیل درآمد این سرفصل افزایش داشته است.

 تعدیل مثبت «فایرا»: شرکت آلومینیوم ایران تعدیل مثبت ۷۷درصدی اعلام کرد. بر این اساس، شرکت با سرمایه ثبت شده ۵ هزار و ۱۹۷ میلیارد و ۸۳۱میلیون ریال برای سال مالی منتهی به پایان اسفند ۹۷، تعدیل مثبت اعلام کرد. فایرا، در اطلاعیه‌یی با عنوان تغییر با اهمیت پیش بینی درآمد هر سهم اعلام کرده است سود خالص پیش بینی شده قبلی شرکت ۳۵۳ هزار و ۵۳۷ میلیون ریال پیش‌بینی شده است که در گزارش جدید به ۶۲۶هزار و ۴۹۲ میلیون ریال افزایش یافت. این شرکت علت تغییر با اهمیت پیش‌بینی درآمد هر سهم به میزان ۷۷درصد را ناشی از افزایش نرخ فلزات بورس لندن (lme) اعلام کرده است.

 نگاهی بر عملکرد «وتوکا»: شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 29 اسفند ماه 96 را حسابرسی نشده و با سرمایه دو هزار و 600 میلیارد ریال منتشر کرد. همچنین، شرکت با انتشار عملکرد 12 ماهه سال مالی گذشته خود اعلام کرد در سال مالی 96 مبلغ 283 میلیارد و 690 میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ 109 ریال سود

به ازای هر سهم کنار گذاشت که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل معادل 31درصد کاهش داشت. بر این اساس، «وتوکا» در سال مالی 95 مبلغ 157 ریال سود به‌ازای هر سهم خود اختصاص داده بود. به سود خالص دوره سود انباشته ابتدای سال افزوده شد و درنهایت مبلغ 689 میلیارد و 252 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حساب‌های این شرکت منظور شد.

 افزایش عملکرد «خاهن»: شرکت آهنگری تراکتور‌سازی ایران اطلاعات و صورت‌های مالی 12ماهه منتهی به 29 اسفند ماه 96 را حسابرسی نشده و با سرمایه یک هزار و 461 میلیارد و 298 میلیون ریال منتشر کرد. همچنین، شرکت آهنگری با انتشار عملکرد 12 ماهه سال مالی گذشته خود اعلام کرد در سال مالی 96 مبلغ 295 میلیارد و 155 میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ 245 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل معادل 195 درصد افزایش داشت. «خاهن» در سال مالی 95 مبلغ 83 ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داده بود. بر این اساس، به سود خالص دوره سود انباشته ابتدای سال افزوده شد و درنهایت مبلغ 295 میلیارد و 155 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حساب‌های این شرکت منظور شد.

 

ارسال نظر